Meniu

Epilare definitiva Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In prezent, procedura de indepartare a parului nedorit de la nivelul diverselor zone ale corpului a cunoscut o dezvoltare semnificativa, motiv pentru care tot mai multi doritori au inceput sa apeleze la ajutorul saloanelor specializate in epilarea definitiva in Severin. Pentru ca este de durata, specialistii recomanda ca procedura de indepartare a parului sa fie inceputa toamna sau iarna, pentru a fi finalizata in sezonul cald. 

Cu toate ca nu exista multe saloane si centre de infrumusetare in Severin care sa ofere astfel de interventii, tot ai ocazia sa beneficiezi de un serviciu de calitate, practicat intr-un cadru sigur si specializat. Scapa de grija metodelor conventionale de epilare si bucura-te de o piele fina si catifelata cat mai multa vreme.

Cat costa procedura de epilare definitiva in Severin?

La fel ca in cazul tuturor procedurilor, si pretul epilarii definitive in Severin este influentat de mai multi factori, cum ar fi calitatea si performanta aparaturii utilizate sau chiar experienta specialistului. Din acest motiv, este imposibil ca doua centre de infrumusetare diferite sa aplice aceleasi tarife pentru procedura. Iata care este pretul serviciului in Severin conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Elixir Beauty
Clinica-Verificata
90 Ron
  • Pretul unei sedinte de Epilare definitiva porneste de la 90 Ron
  • Rezultate ireprosabile
  • Personal bine pregatit
  • Aparaturi de top
  • Profesionalism, amabilitate si implicare
  • Atmosfera prietenoasa
  • Procedura eficienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se practica procedura de epilare definitiva in Severin

Mai jos iti prezentam clinica in cadrul careia ai posibilitatea sa beneficiezi de procedura de epilare definitiva in Severin. Citeste cu atentie si descopera care sunt impresiile celorlalti pacienti care au pasit pragul acestei clinici, dar si daca merita sau nu efortul financiar:

Elixir Beauty Clinic

Elixir Beauty Clinic este locul in care esti primit cu amabilitate si unde vei uita complet de grija pentru parul nedorit de pe corp, prin intermediul sedintelor de epilare definitiva din Severin. Localizata in Drobeta Turnu Severin, clinica se adreseaza, in principiu, localnicilor si celor care au domiciliul in zone aproapiate. Datorita aparatului performant Elysion Pro care se afla in dotarea Elixir Beauty Clinic, oricine are posibilitatea de a se bucura de rezultate ireprosabile in doar cateva sedinte. Numarul recomandat de sedinte variaza intre 6 si 10, in functie de necesitatile pacientului. In ceea ce priveste durata sedintei, si aceasta poate sa varieze in functie de suprafata zonei pe care urmeaza sa se lucreze. 

Pretul procedurii de epilare definitiva porneste de la 90 de lei si poate sa creasca pana la 1.800 lei in functie de numarul de sedinte ales si de zona corpului.

Potrivit parerii pacientilor care au frecventat clinica, serviciile sunt la o calitate superioara, acestia punand accent asupra faptului ca au fost tratati cu seriozitate si profesionalism. Sedintele de epilare definitiva sunt efectuate doar cu aparaturi de top, dovada fiind rezultatele ireprosabile obtinute. Personalul este bine pregatit, atent la detalii si amabil, contribuind semnificativ la crearea unei atmosfere linistite si prietenoase.

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Beauty Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Scapa de firele nedorite de par de pe corp cu ajutorul procedurii eficiente de epilare definitiva in Severin, prin intermediul careia vei avea ocazia de a te bucura de o piele fina si delicata o perioada cat mai indelungata. Tot ce conteaza este sa se respecte numarul de sedinte indicat, pentru ca firele de par sa se opreasca din crestere.