Meniu

Epilare definitiva Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sedintele de epilare definitiva in Targu Jiu sunt preferate de un numar tot mai mare de persoane, in detrimentul metodelor traditionale de indepartare a parului nedorit. Acest serviciu este disponibil in cadrul a numeroase centre medicale si saloane in care se utilizeaza aparatura moderna. 

Epilarea cu laser a devenit populara in ultimii ani pentru ca ofera rezultate pe termen lung si este nedureroasa. Spre deosebire de alte metode de epilare, nu trebuie sa fie repetata la cateva saptamani sau chiar cateva zile, ceea ce inseamna mai mult confort si mai putin timp irosit. Daca locuiesti in Targu Jiu si vrei sa te programezi la epilare definitiva, in acest articol poti vedea care sunt cele mai bune optiuni de saloane si tarifele pentru epilarea cu laser.

Cat costa o sedinta de epilare definitiva in Targu Jiu?

Inainte sa apelezi la epilare definitiva, este posibil sa te intereseze care e pretul unei sedinte, iar tabelul de mai jos surprinde tarifele practicate in cadrul celor mai reputate clinici si saloane din Targu Jiu, care ofera acest serviciu aflat la mare cautare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Perfect Skin
Clinica-Verificata
450 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Raport excelent calitate-pret
 • Specialisti cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
Noblesse Studio
225 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 225 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa talentata
 • Profesionalism si dedicate
 • Preturi avantajoase
Janyn Beauty Center
450 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 450 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit
 • Ambianta placuta
 • Punctualitate
Queen Studio
400 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si seriozitate
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera placuta
 • Preturi rezonabile
Dermasense
850 Ron
 • O sedinta Epilare picioare integral este 850 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile rapid
 • Personal bine pregatit si rabdator
 • Aparatura performanta
 • Preturile sunt destul de mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cel mai bun salon pentru epilare definitiva in Targu Jiu?

In Targu Jiu, exista mai multe locatii ce pun la dispozitie epilarea definitiva cu laser. Cateva dintre ele au castigat aprecierea clientilor de-a lungul anilor de activitate si au devenit optiuni de top pentru cei care decid sa apeleze la aceasta procedura.

Din clasamentul de mai jos, poti afla detalii cu privire la epilarea definitiva in Targu Jiu, preturile si opinia clientilor fiind doua dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le cunosti:

1. Perfect Skin

Salonul de infrumusetare Perfect Skin, localizat in Targu Jiu, isi propune sa devina cel mai performant centru de epilare definitiva din oras. Din acest motiv, se foloseste doar aparatura de ultima ora pentru epilare si lasere care nu produc arsuri. Tehnologiile utilizate la Perfect Skin sunt definite de eficienta si siguranta. Vei beneficia de servicii personalizate si de consultanta din partea specialistilor, care au experienta in sfera tratamentelor de indepartare a parului cu laserul.

Pretul unei sedinte de epilare definitiva brate total este de 250 lei. Pentru picior lung, sedinta costa 450 lei. 

Salonul Perfect Skin se bucura de zeci de recenzii pozitive din partea clientilor, care spun ca au beneficiat de cele mai bune rezultate la epilarea cu laser, de sfaturi utile si de atentie din partea personalului. Salonul este curat si primitor, raportul calitate-pret este avantajos, se respecta ora programarii si serviciile sunt de foarte buna calitate. Specialistii care lucreaza la acest salon sunt laudati pentru profesionalism, amabilitate si pentru faptul ca ofera raspunsuri la toate intrebarile despre procedura. In plus, se foloseste aparatura de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Perfect Skin
Vezi Pareri

2. Noblesse Studio

Infiintat in 2019, salonul de infrumusetare Noblesse Studio din Targu Jiu este o optiune foarte buna pentru cei interesati de epilarea definitiva. Lista de servicii propune tratamente si proceduri dintre cele mai cautate din domeniul beauty si ofera experiente personalizate, in raport cu dorintele si caracteristicile individuale. Se folosesc produse profesionale si aparatura performanta, iar echipa Noblesse Studio aduce la un loc profesionisti care sunt bine instruiti si manifesta interes pentru noile tehnologii. 

La acest salon poti beneficia de preturi reduse, dupa cum urmeaza: o sedinta de epilare brate total pentru 125 lei si epilare picioare lung pentru 225 lei pe sedinta.

Majoritatea persoanelor care au trecut pragul acestui salon spun ca o sa revina, deoarece sunt multumite de servicii si de rezultatele obtinute. Personalul este apreciat pentru talent, dedicare si profesionalism. Un alt avantaj il reprezinta preturile, care sunt descrise ca fiind avantajoase. 

3. Janyn Beauty Center

Janyn Beauty Center se inscrie cu succes pe lista celor mai bune saloane din Targu Jiu la capitolul epilarii definitive, fiind o locatie unde poti beneficia de numeroase servicii de infrumusetate. Personalul pune la dispozitie o gama variata de servicii de intretinere corporala si de cosmetica, folosind produse de la branduri de top. Misiunea acestui salon este de a oferi un spatiu de relaxare si proceduri dintre cele mai moderne. 

Sedinta de epilare definitiva brate costa 220 lei. Pentru picioare lung, vei plati 450 lei pe sedinta.

Foarte multi clienti ai salonului Janyn Beauty Center il recomanda si spun ca se simt confortabil de fiecare data cand merg acolo. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este foarte bine pregatit. Salonul are design placut si este bine echipat, iar ambianta este placuta. Sunt notate pozitiv punctualitatea si amabilitatea. 

4. Queen Studio

Queen Studio este unul dintre cele mai populare saloane din Targu Jiu in materie de epilare definitiva. Se ofera o gama variata de servicii de ingrijire a pielii si de infrumusetare. Pentru epilarea cu laser, se folosesc echipamente performante ce permit efectuarea tratamentului in conditii de siguranta. Personalul se afla intr-o pregatire continua si pune in prim-plan calitatea serviciilor, conturand planuri de tratament personalizate. 

Pretul unei sedinte de epilare definitiva este de 200 lei pentru brate total si 400 lei pentru picioare lung. 

Serviciile sunt de calitate, iar personalul lucreaza cu atentie. Asa reiese din feedback-ul persoanelor care au trecut pragul salonului Queen Studio si care si-au relatat experienta in mediul online. Programarile se respecta, iar cei care isi desfasoara activitatea acolo dau dovada de profesionalism, pozitivitate, amabilitate si seriozitate. Atmosfera este placuta si preturile sunt rezonabile. 

5. Dermasense

Persoanele din Targu Jiu care vor sa mearga la epilare definitiva pot alege serviciile centrului medical Dermasense. Sunt disponibile proceduri din sfera esteticii medicale moderne si se folosesc produse inalt calitative. Activitatea centrului este coordonata de catre dr. Oana Corobea, care este medic primar dermatolog si membru in numeroase societati de profil, atat din tara, cat si din strainatate. Experienta si cunostintele dobandite in timpul anilor de studiu au fost consolidate prin participarea la cursuri postuniversitare, congrese, workshop-uri si simpozioane din domeniul medical. 

O sedinta de epilare cu laserul pentru brate si antebrate costa 500 lei, iar pentru picioare integral 850 lei.

Privitor la opinia clientilor, multi dintre ei declara ca rezultatele obtinute le-au depasit asteptarile si ca serviciile sunt de calitate. Profesionalismul, promptitudinea si rabdarea sunt principalele calitati atribuite personalului. De asemenea, in cadrul centrului medical se foloseste aparatura performanta. Desi majoritatea parerilor sunt favorabile, exista si cateva persoane care mentioneaza ca preturile sunt mari. 

Concluzii

Epilarea definitiva este o optiune foarte buna pentru persoanele care vor sa renunte la clasicele metode de indepartare a parului nedorit, iar in cadrul saloanelor si centrelor de infrumusetare din Targu Jiu se pot obtine rezultatele dorite. Se folosesc tehnici moderne si aparatura de varf, care protejeaza pielea si care au o eficienta ridicata pentru orice tip de piele.