Meniu

Epilare definitiva Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt numeroase saloane in care se practica epilarea definitiva in Targu Mures! In acest articol le vei descoperi pe cele mai bune dintre ele, pe baza serviciilor de calitate pe care le ofera.

Epilarea cu laser este cea mai moderna si mai eficienta modalitate, la ora actuala, de a scapa de firele de par nedorite de pe corp. La aceste procedee apeleaza atat femeile, cat si barbatii. Saloanele din Targu Mures sunt dotate cu aparate laser de ultima generatie, care asigura tratamente fara dureri (sau cu dureri de mica intensitate)

Cat costa epilarea definitiva in Targu Mures?

Tratamentele de epilare definitiva, in Targu Mures, au un pret care variaza in functie de mai multe aspecte (notorietatea clinicii, pregatirea personalului, calitatea aparatului laser etc.). Iata cateva tarife in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Programare Online
Sklinique
1 Clinica-Verificata
490 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Epilare definitiva picioare integral porneste de la 490 Ron
 • Rating ridicat
 • Atmosfera primitoare
 • Personal profesionist
 • Amabilitate
 • Rezultate excelente
 • Aparate performante
 • Experienta confortabila
Danielle Royal
2
700 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Epilare definitiva picioare integral porneste de la 700 Ron
 • Servicii de lux
 • Epilare definitiva cu aparatul Elysion Pro
 • Epilare definitiva pentru femei si pentru barbati
 • Personal atent, profesionist si amabil
 • Curatenie
New Era Cosmetics
3
480 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Epilare definitiva picioare integral porneste de la 480 Ron
 • Echipa profesionista formata din cosmetologi si esteticieni
 • Servicii variate
 • Epilare definitiva cu laserul performant Eppylia
 • Profesionalism si amabilitate
Perfection Beauty
450 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Epilare definitiva picioare integral porneste de la 450 Ron
 • Tratamente de epilare definitiva si remodelare
 • Aparat laser performant Premium Caledias Platinum Edition
 • Salonul este spatios
 • Angajati bine pregatiti si amabili
Salon Eden
530 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 530 Ron
 • Numeroase servicii de infrumusetare
 • Tratamente de epilare definitiva cu sistemul RMS, prevazut si cu sistem de racire
 • Atmosfera calda si primitoare
 • Locatie cu aspect elegant
Biutique Medspa
450 Ron
 • Pret sedinta Epilare definitiva picioare integral 450 Ron
 • Tehnologie avansata in epilarea definitiva
 • Servicii pentru femei si barbati
 • Personal bine instruit
 • Oferte lunare atractive
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la epilare definitiva in Targu Mures

Sunt cateva saloane unde poti merge cu incredere la epilare definitiva in Targu Mures. Descopera-le in clasamentul acesta:

1. Sklinique

Sklinique este o clinica de infrumusetare si remodelare corporala din Targu Mures in care poti beneficia de sedinte ireprosabile de epilare definitiva puse in practica de specialisti cu experienta vasta in domeniu. Activitatea acestui centru de infrumusetare a inceput in anul 2019 si inca de la debutul sau specialistii si-au propus obtinerea unor rezultate ireprosabile. Cu ajutorul aparatului performant Elysion Pro, pot fi puse in aplicare sedinte de epilare in diverse zone ale corpului, cum ar fi: fata (integral), perciuni, barbie, mustata, zona intersprancenoasa, antebrat, brat, axila, linie bikini, inghinala, picioare (scurt sau integral), abdomen, fese. Se pot desfasura servicii si pentru barbati, in care sunt incluse urmatoarele zone: ceafa, barba, spate, piept, abdomen, picior, antebrat, brate, inghinal, fese, axila. Cei interesati pot opta si pentru abonamente, pentru obtinerea rezultatelor dorite pe termen lung.

Pretul pentru o epilarea definitiva a fetei la femei este de 250 lei per sedinta, a axilei de 130 lei, a bratului (integral) de 250 lei si a picioarelor de 490 lei. In privinta barbatilor, o epilare definitiva la brate (integral) este de 420 lei per sedinta, iar la picior (integral) de 650 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, toti clientii care frecventeaza aceasta clinica de infrumusetare sunt multumiti in unanimitate. Atmosfera din cadrul cabinetului este primitoare, datorita personalului profesionist si amabil, iar rezultatele obtinute sunt excelente. In plus, aparatele folosite sunt de ultima generatie, asigurand o experienta confortabila.

Vezi parerile pacientilor despre Sklinique
Vezi Pareri

2. Danielle Royal

Salonul Danielle Royal a aparut in 2010 si ofera servicii de lux pentru cei care vor sa straluceasca. Pentru a-i face pe clienti sa se simta ca niste regi si regine, personalul acestui salon foloseste produse premium, alese cu grija. Tratamentele de epilare definitiva se realizeaza cu aparatul Elysion Pro, de la Cocoon Medical, o conpanie de notorietate ce realizeaza echipamente medicale si estetice prin intermediul noilor tehnologii.

Preturile sedintelor de epilare definitiva cu acest aparat sunt: epilat picior integral femei – 700 de lei, iar epilat picior integral barbati – 800 de lei. Epilatul axilelor costa 200 de lei, pentru femei, si 240 de lei, pentru barbati. In privinta epilatului abdomenului, costa 200 de lei pentru femei si 350 de lei – in cazul barbatilor.

Salonul se bucura de multe aprecieri in mediul online. Cel mai mult sunt laudate aspecte precum: aspectul salonului, curatenia, personal profesionist si punctual, amabilitatea si buna organizare. Oamenii spun ca spre deosebire de alte locatii aici se respecta programarile si se remarca un respect desavarsit pentru clienti.

3. New Era Cosmetics

La New Era Cosmetic, o echipa formata din esteticieni si cosmetologi lucreaza pentru a le oferi clientilor tratamente moderne si eficiente, atat pentru ten, cat si pentru restul corpului. Sedintele de epilare definitiva se fac cu laserul Eppilya, de 1200 W, un laser dioda ce reprezinta ultima tehnologie in epilarea definitiva, avand o lungime de unda laser specifica de 808 nm. Cu ajutorul acestuia, parul nedorit este indepartat in totalitate, indiferent de culoarea sau grosimea sa.

Preturile variaza in functie de mai multe criterii. Astfel, in cazul femeilor, o sedinta de epilare picior integral costa 480 de lei, brate integral – 300 de lei si axile 150 de lei. Pentru barbati, epilare picior integral costa 600 de lei, brate integral – 400 de lei, iar pectorali + abdomen – 500 de lei.

Si acest salon se bucura de numeroase aprecieri in mediul online, unde multi il catalogheaza drept cel mai bun din oras. Varietatea serviciilor, calitatea superioara a tratamentelor, aparatura ultramoderna, personalul bine instruit si amabilitatea sunt aspectele pe care oamenii le-au observat aici si le lauda.

4. Perfection Beauty Club

Reteaua de saloane Perfection Beauty Club este prezenta in mai multe orase din tara, printre care si in Targu Mures, aceasta fiind, de fapt, prima locatie deschisa. Tratamentele oferite sunt de epilare definitiva laser si de remodelare. Cele de epilare definitiva se realizeaza cu noul aparat Premium Caledias Platinum Edition, un laser de 755 nm, 808 nm si 1064 nm intr-un singur aplicator. Cu ajutorul acestui aparat, epilarea se face fara durere, este stabila si durabila.

Tarifele pentru epilarea definitiva sunt urmatoarele: picioare, lung, in care sunt incluse si degetele – 540 de lei, dar in perioada promotionala puteti beneficia de acest serviciu la 450 de lei; brate, total, inclusiv degete – 360 de lei, iar in perioada promotionala are un tarif de 300 de lei; pectorali/abdomen – 360 de lei, iar in perioada reducerilor are un pret de 300 lei.

Clientii spun despre acest salon ca este frumos amenajat si spatios. Despre echipa se vorbeste de asemenea la superlativ, in review-urile de pe internet, clientii spunand ca angajatii sunt prietenosi, amabili si ca sunt bine pregatiti. Din aceste motive, multi recomanda serviciile Perfection Beauty Club.

5. Salon Eden

In salonul Eden din Targu Mures sunt puse la dispozitie numeroase servicii de infrumusetare, de la manichiura si coafura, la epilare definitiva si tatuaje cosmetice. Tratamentele de epilare definitiva sunt realizate de specialista Camelia Pop, prin intermediul unui sistem eficient denumit RMS, care este produs si testat in Italia. Acest dispozitiv epileaza la standarde inalte de siguranta. Aparatul este prevazut si cu un sistem performant de racire, care, impreuna cu gelurile aferente, contribuie semnificativ la atenuarea durerilor sau disconfortului.

Preturile sunt urmatoarele pentru o sedinta de epilare definitiva la acest salon: picior lung – 530 lei; perciuni, mustata – 60 de lei; brate – lung – 300 de lei.

Clientii sunt multumiti, in majoritate, de serviciile de care au beneficiat. Ei spun despre acest salon ca este aranjat cu bun gust, ca in el se simte o atmosfera calda si primitoare si ca serviciile sunt de calitate. Sunt si cateva persoane care nu au fost multumite de coafuri, manichiuri sau alte servicii.

6. Biutique Medspa

Biutique Medspa ofera cea mai avansata tehnologie de epilare definitiva, printr-un laser cu 3 lungimi de unda: 808 nm, 755 nm si 1064 nm. Pot merge la tratamente de epilare definitiva atat femeile, cat si barbatii, serviciile fiind adaptate pentru fiecare dintre ei. In salon se foloseste tehnologie de ultima generatie, pentru rezultate impecabile. Personalul a fost bine instruit si pregatit in acest sens, iar preturile sunt accesibile, existand posibilitatea de a alege servicii pe baza de abonament sau oferte lunare atractive.

Tarifele pentru o sedinta de epilare definitiva la acest salon sunt urmatoarele:  picior integral – 450 de lei; axile – 130 de lei; brate integral – 280 de lei.

Majoritatea celor care au beneficiat de serviciile acestui salon sunt multumiti de servicii. Ei spun ca aparatura folosita este performanta, ca personalul este bine pregatit si ca atmosfera este placuta. Un mare plus consemnat de clienti este ca salonul ofera si servicii pentru barbati.

Concluziile noastre

Inainte de a merge la epilare definitiva in Targu Mures, citeste cu atentie informatiile din acest articol. Analizand parerile clientilor, tarifele practicate si judecand dupa calitatea aparaturii laser folosite, iti poti da seama de serviciile de care vei avea parte. In acest sens, te vei tine departe de experientele neplacute.

In Targu Mures sunt centre de infrumusetare bine dotate, din punct de vedere al aparaturii laser pentru epilare definitiva, si personalul este bine pregatit.