Meniu

Remodelare corporala faciala

Actualizat pe:

Cat de eficienta este procedura de remodelare faciala?

Persoanele care iau in considerare folosirea procedurii de remodelare faciala practicata in cabinetele specializate, trebuie sa cunoasca precis care sunt etapele sale de desfasurare si daca se potriveste cu preferintele lor.

In prezent, exista o multime de persoane interesate in utilizarea solutiilor de intinerire adecvata a tenului, a variantelor accesibile care le pot oferi rezultatele dorite, mult asteptate. Din fericire, remodelarea faciala ofera posibilitatea prevenirii aparitiei primelor semne neplacute de imbatranire, contribuind semnificativ la hidratarea corespunzatoare a tenului. De asemenea, exista mai multe tipuri de proceduri disponibile, care sa fie de un real interes pentru pacienti.

Cate tipuri de remodelare faciala exista si care este avantajos?

Procedura de remodelare faciala poate sa fie pusa in aplicare prin intermediul folosirii multor tehnologii avansate sau a tehnicilor utilizate de medicii specialisti (tehnica masajului).

1. Remodelare faciala prin IPL

IPL (Lumina Intens Pulsata) este o tehnologie pusa in aplicare de multe cabinete de medicina estetica, pentru stimularea eficienta a fibrelor de colagen si de elastina din organism. Cu alte cuvinte, IPL-ul ajuta organismul sa-si secrete singur nivelul necesar de colagen, pentru imbunatatirea texturii pielii.

2. Remodelare faciala prin laser

Exista o multime de clinici care folosesc laserul pentru procesul de stimulare naturala a nivelului de colagen secretat in organism. Efectul obtinut este asemenator cu cel amintit la primul punct.

3. Remodelare faciala prin radiofrecventa

Radiofrecventa este un tip de tratament care are capacitatea de penetrare a celor trei straturi de piele, cu scopul de a crea mici socuri termice. Aceste socuri sunt responsabile de imbunatatirea productiei de colagen si elastina.

4. Remodelare faciala prin masaj

Masajul facial nu trebuie sa fie subestimat, pentru ca, daca este repetat cu regularitate, se vor obtine efecte puternic benefice pentru pielea tenului. Pe langa rolul sau estetic, masajul facial aduce o contribuie esentiala si in ceea ce priveste ameliorarea durerilor experimentate in anumite zone.

Beneficii pe care le obtii prin intermediul procedurii de remodelare faciala

Pacientii care isi doresc sa obtina rezultate satisfacatoare la nivelul tenului, isi pot indrepta atentia catre procedura de remodelare faciala, care cuprinde o serie generoasa de beneficii. Printre acestea se numara si:

• obtinerea unui efect de lifting – liftingul facial are capacitatea de a imbunatati aspectul si fermitatea tenului, intinerindu-l;
• prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire – odata cu inaintarea in varsta, semnele de imbatranire devin din ce in ce mai accentuate, fiind vizibile la nivelul tenului. Din fericire, remodelarea faciala poate sa le estompeze si chiar sa le intarzie;
• ameliorarea imperfectiunilor la nivelul tenului – fie ca e vorba de cicatrici sau de semne postacneice, procedura de rejuvenare faciala se dovedeste a fi de un real folos;
• estomparea cearcanelor inestetice – pacientii care isi doresc sa elimine cearcanele neplacute printr-o metoda nedureroasa si eficienta, pot lua in considerare remodelarea faciala aplicata in clinicile de specialitate.

Prin urmare, remodelarea faciala este o procedura avantajoasa, accesibila, in cadrul careia se utilizeaza tehnologii si metode eficiente de imbunatatire a productiei de colagen, astfel incat sa se obtina rezultatele dorite.