Meniu

Remodelare corporala Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe saloane si centre de infrumusetare pun la dispozitie diferite tratamente de remodelare corporala in Pitesti, ideale pentru cei care isi doresc sa aiba un corp tonifiat si sa scape de grasimea in exces de pe abdomen, solduri sau alte parti ale corpului. 

Se poate intampla ca sportul si dieta sa nu fie suficiente pentru eliminarea tesutului adipos sau pentru ca pielea sa isi capete elasticitatea, moment in care procedurile de remodelare corporala devin o solutie eficienta. Daca stai in Pitesti sau in apropiere de acest oras, citeste articolul pana la capat pentru a afla care este intervalul de preturi pentru astfel de proceduri si care sunt cele mai bune saloane dintre care poti alege. 

Care este intervalul de preturi pentru tratamente de remodelare corporala in Pitesti?

In Pitesti, te poti programa la diferite proceduri de remodelare corporala atunci cand vrei o imbunatatire la nivel fizic, cum ar fi pierderea unor centimetri in talie sau recapatarea tonusului muscular. Tabelul de mai jos surpinde numele celor mai bune saloane din acest oras, precum si intervalul de preturi pentru tratamentele corporale pe care le ofera:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Remodelare corporala
Rating
Website
Everest
Clinica-Verificata
85-250 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala se incadreaza intre 85-250 Ron
 • Servicii de cea mai buna calitate
 • Terapeuti bine pregatiti
 • Personal de la receptie amabil si primitor
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Milagro
50-150 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala se incadreaza intre 50-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa formata din profesionisti
 • Amabilitate si promptitudine
 • Locatie accesibila
 • Ambient placut
Paradisul Frumusetii
50-150 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala se incadreaza intre 50-150 Ron
 • Proceduri eficiente
 • Personal calificat
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie
Routine Beauty
45-90 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala se incadreaza intre 45-90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile rapid
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie exemplara
Glam
50-150 Ron
 • Pretul unei sedinte de Remodelare corporala se incadreaza intre 50-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Buna comunicare si atentie la detalii
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top saloane de remodelare corporala in Pitesti

La saloanele din Pitesti poti beneficia de proceduri moderne de remodelare corporala, efectuate de specialisti care folosesc tehnologii performante. Aceste tratamente nu numai ca sunt benefice pentru eliminarea grasimii in exces, dar pot fi relaxante si stimuleaza in acelasi timp circulatia sangelui. 

Datorita raportului bun calitate-pret si eficientei procedurilor, urmatoarele saloane sunt considerate a fi cele mai bune din Pitesti:

1. Everest

La Everest Spa&Beauty este propus un catalog variat de servicii de infrumusetare si remodelare corporala, care sa ofere o stare buna de spirit si sa contribuie la imbunatatrea aspectului fizic. Specialistii folosesc diferite terapii menite sa combata oboseala si durerile musculare, sa reduca stratul adipos sau celulita. Echipa de experti foloseste numai produse profesionale in timpul tratamentelor si dispozitive revolutionare. 

Preturile pentru tratamente de remodelare corporala variaza intre 85 si 250 lei pe sedinta. 

Foarte multe persoane au ales salonul Everest si au oferit ulterior recenzii pozitive in mediul online, unde au notat ca serviciile sunt de cea mai buna calitate. Personalul de la receptie este amabil si dornic sa ajute, iar terapeutii sunt profesionisti, talentati si atenti. Preturile sunt accesibile si locatia este apreciata pentru curatenie si atmosfera placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Everest
Vezi Pareri

2. Milagro

La capitolul remodelare corporala, salonul Milagro din Pitesti a castigat aprecierea unui numar mare de persoane. Catalogul de servicii este variat si echipa este formata din specialisti care folosesc produse de la branduri de top si care sunt interesati de ultimele noutati din domeniul beauty. Din acest motiv, participa regulat la cursuri de perfectionare si se afla intr-o pregatire continua. Se pune accent pe siguranta, confort si calitate, iar clientii beneficiaza de consiliere pentru a alege tratemente care li se potrivesc. 

Preturile tratamentelor corporale pornesc de la 50 lei si ajung pana la 150 lei pe sedinta.

Salonul Milagro se bucura de o reputatie foarte buna in Pitesti, lucru sustinut si prin numeroasele recenzii ce pot fi consultate pe internet. Printre avantaje se numara atmosfera placuta din salon, calitatea serviciilor si faptul ca locatia este pozitionata intr-o zona usor accesibila. Echipa este formata din profesionisti, care sunt amabili si prompti. 

3. Paradisul Frumusetii

La Paradisul Frumusetii, in Pitesti, poti beneficia de proceduri de remodelare corporala si tratamente faciale efectuate cu aparatura moderna. Sunt disponibile unele dintre cele mai performante tehnologii in domeniul esteticii corporale si se fac investitii constant in aparatura. Cu peste 12 ani de prezenta in oras, salonul ofera servicii profesionale din domeniul beauty si mizeaza pe calitate, siguranta si dezvoltare continua. 

La Paradisul Frumusetii, tariful pentru tratamente de remodelare corporala  este de 50-150 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales acest salon se declara multumite de calitatea serviciilor, care sunt definite de diversitate. Personalul este calificat, dand dovada de profesionalism si amabilitate. Alte puncte forte sunt curatenia si faptul ca in dotarea salonului exista aparatura moderna. 

4. Routine Beauty Center

Pentru tratamente de remodelare corporala in orasul Pitesti, poti alege salonul de infrumusetare Routine Beauty Center. Sunt disponibile servicii premium din domeniul ingrijirii corporale, efectuate de o echipa formata din specialisti cu experienta. Acestia mizeaza pe o abordare personalizata, tinand cont de nevoile, cerintele si particularitatile fiecarei persoane care apeleaza la proceduri. Se folosesc cele mai inovative echipamente, punandu-se accent pe tehnologiile minim invazive sau non-invazive. 

In ceea ce priveste pretul pentru tratamente de remodelare corporala, vei plati intre 45 si 90 lei pe sedinta. 

Serviciile de la Routine Beauty Center sunt de calitate, iar rezultatele tratamentelor corporale apar rapid. Curatenia este exemplara, iar personalului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul si amabilitatea. Mai multi clienti recomanda salonul si spun ca vor reveni. 

5. Glam

Din lista saloanelor de top din Pitesti pe care le poti alege daca te intereseaza procedurile de remodelare corporala face parte si Glam. Sunt disponibile tehnologii de ultima generatie, folosite in cadrul tratamentelor de remodelare corporala si estetica faciala. Personalul este format din specialisti care pun in prim-plan calitatea serviciilor si care ajuta orice client sa identifice tratamentul compatibil cu dorintele si nevoile sale. 

La acest salon, pretul unei sedinte pentru proceduri de remodelare corporala variaza intre 50 si 150 lei. 

Multe persoane spun ca au avut o experienta buna la salonul Glam si se declara impresionate de rezultatele obtinute in urma tratamentelor de remodelare corporala. Procedurile sunt explicate pas cu pas de catre personal, care este atent la detalii, profesionist, amabil si talentat. Atmosfera este placuta, programarile se respecta si curatenia este exemplara. 

Concluzii

Tratamentele de remodelare corporala disponibile in cadrul saloanelor din Pitesti se adreseaza persoanelor care doresc sa isi recapete silueta si in acelasi timp, sa se relaxeze. Aceste proceduri imbunatatesc circulatia sangelui si imbunatatesc textura pielii, fiind nevoie de un protocol personalizat de tratament pentru fiecare persoana.