Meniu

Remodelare corporala pret

Actualizat pe:

Atunci cand vine vorba de remodelare corporala, pretul poate ajunge sa varieze considerabil in functie de tipul de tratament dorit. Prin urmare, pentru a putea veni in ajutorul tuturor persoanelor interesate, in articolul de fata au fost aduse in discutie toate tipurile de tratament existente pe piata, cat si pretul aferent cu care acestea ajung sa fie regasite.

Remodelare corporala pret: cum arata piata anului 2022?

Dupa cum a fost mentionat anterior, in cazul remodelarii corporale, pretul variaza in functie de tratamentul care se doreste inceput, pe piata existand numeroase alternative, destinate unei game diversificate de nevoi. Prin urmare, iata care sunt principalele procedeuri de remodelare corporala si cum arata preturile anului 2022:

1. Tratamentul anticelulitic

Procedura este una neinvaziva, nedureroasa si destul de rapida, intregul tratament ajungand sa fie compus, in medie, din 12 sedinte. Procesul va avea mai multe etape prestabilite: activarea enzimelor, vasodilatatia, drenajul si masajul limfatic. Printre principalele beneficii obtinute se numara o piele foarte tonifiata, cat si un volum vadit scazut de celulita. O singura sedinta poate costa in jur de 90 de lei.

2. Presoterapia

Acest tratament vizeaza, prin intermediul drenajului limfatic, obtinerea unei oxigenari optime a tesuturilor, eliminarea toxinelor din organism si crearea unei stari de bine a organismului. Pretul standard al unei sedinte poate costa in jur de 80 de lei.

3. Mezoterapia

Procedeul este utilizat pentru ca pielea fetei sau gatului sa poata lua parte la un intreg proces de tonifiere si regenerare. Lucrarea se realizeaza prin injectarea unui amestec de vitamine si minerale in zonele care prezinta depozite de grasime accentuate. Pretul per sedinta poate ajunge pe la 1000 de lei per sedinta.

4. Impachetarile la rece si cald

Aceste tratamente ajung sa ofere numeroase beneficii considerabile, printre acestea numarandu-se: efect anticelulitic, reducerea excesului de grasime, imbunatatirea circulatiei sangelui in organism si decongestionarea tesutului adipos. Indiferent ca este vorba de o sedinta cu impachetare la cald sau rece, pretul variaza intre 100 si 150 de lei.

5. Criolipoliza

Tratamentul se foloseste de inghetarea celulelor adipoase pentru a elimina grasimile nedorite din regiunea respectiva, pretul unei sedinte ajungand sa coste in jur de 300 de lei.

6. Lipoliza cu laser

Tratamentele cu laser au devenit extrem de apreciate in anul 2022, aceasta afirmatie fiind valabila si pentru procedeul de fata. Prin intermediul unui laser specializat, grasimea nedorita de pe abdomen sau coapse va putea fi eliminata intr-un mod extrem de eficient, fara ca muschii sau tesuturile sa fie afectate in vreun fel. O lucrare de acest tip poate ajunge sa coste intre 1000-2000 de euro, in functie de complexitatea si nevoile fiecarui pacient in parte.

7. Radiofrecventa corporala

Acest tratament este recunoscut pentru faptul ca ajuta considerabil la eliminarea toxinelor din organism si la obtinerea unei bune circulatii a sangelui. Prin intermediul unor unde de radiofrecventa, aplicate pe o zona prestabilita, tesutul adipos va putea fi eliminat cu eficienta. O sedinta standard poate ajunge sa coste in jur de 60 de lei.

In concluzie, cele 7 tratamente mentionate pe parcursul articolului se situeaza in topul preferintelor de pe piata anului 2022.