Meniu

VelaShape Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai decis ca este momentul sa faci ceva pentru silueta, un tratament care sa completeze dieta si exercitiile fizice, sa te ajute sa elimini eficient celulita si cauti o clinica sau un salon in care sa beneficiezi de efectele Velashape in Iasi. Oricate recomandari ai primi de la prieteni sau cunoscuti, nu poti fi cu adevarat sigur/-a ca iei cea mai buna decizie pana nu te informezi si cercetezi personal. 

Articolul de fata iti pune la dispozitie informatiile necesare despre centrele de estetica din Iasi dotate cu aparatura necesara pentru a efectua tratamentul cu Velashape, solutie non-chirurgicala pentru celulita, care combina radiofrecventa cu razele infrarosii, vaccumul pulsat si masajul cu role mecanice spiralate.

Ce optiuni ai pentru Velashape in Iasi?

Nu toate centrele de infrumusetare dispun de aparate performante si este normal sa te intrebi care sunt clinicile sau saloanele din oras in care poti face Velashape in Iasi. Alegand unul dintre centrele din clasamentul de mai jos, ai toate sansele sa beneficiezi de un tratament eficient, efectuat in cele mai bune conditii, cu rezultate optime pentru pielea ta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret VelaShape
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
1.010 Ron
 • Pretul unui tratament VelaShape porneste de la 1.010 Ron
 • Numeroase tratamente estetice neinvazive
 • Diverse programe de remodelare corporala
 • Epilare definitiva laser
 • Specialisti cu experienta
 • Atmosfera primitoare
 • Aparatura performanta
Q Estetic
2
390 Ron
 • Pretul unui tratament VelaShape porneste de la 390 Ron
 • Clinica premium
 • Servicii la superlativ
 • Personal profesionist
 • Aparatura ultramoderna
 • Amabilitate si solicitudine
 • Cadru curat si confortabil
Beauty Code
3
640 Ron
 • Pretul unui tratament VelaShape porneste de la 640 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul personalului
 • Atmosfera prietenoasa
 • Curatenie si confort
 • Momente de relaxare si rasfat
21 Beauty
330 Ron
 • Pretul unui tratament VelaShape porneste de la 330 Ron
 • Clinica impecabila
 • Servicii la standarde inalte
 • Personal bine pregatit
 • Atmosfera placuta
 • Amabilitate si zambete
Salon Alexia
400 Ron
 • Pretul unui tratament VelaShape porneste de la 400 Ron
 • Profesionalismul personalului
 • Amabilitatea si atmosfera prietenoasa
 • Diversitatea serviciilor
 • Cadrul curat si placut amenajat
 • Eficienta tratamentelor de infrumusetare
Swan Beauty Studio
280 Ron
 • Pretul unui tratament VelaShape porneste de la 280 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Proceduri bine realizate
 • Aparatura ultramoderna
 • Rezultate bune inca de la primele sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si saloanelor in care poti merge pentru Velashape in Iasi

Acum, ca stii la ce ar trebui sa te astepti in materie de preturi pentru tratamentul cu Velashape in Iasi, avand in vedere si faptul ca vei avea nevoie de mai multe sedinte pana la obtinerea rezultatului dorit, realizezi ca remodelarea siluetei este o investitie considerabila si cu atat mai mult vrei sa ai parte de efectele asteptate. 

Nu iti ramane decat sa parcurgi pana la capat articolul, pentru a avea cat mai multe amanunte care te-ar putea ajuta sa alegi clinica sau salonul potrivit, in functie de calitatea serviciilor, performantele aparaturii, bugetul de care dispui si de parerile pacientilor sau clientilor tratati in centrele de infrumusetare din top.

1. aBeauty Clinique

Pe lista de clinici in care se efectueaza tratamente de tip Velashape in Iasi se afla la loc de cinste aBeauty Clinique. In aceasta clinica sunt puse la dispozitie numeroase tratamente estetice non-invazive, faciale si corporale premium, utilizandu-se aparatura si produse de ultima generatie.  Tratamentele anticelulitice si de remodelare corporala puse la dispozitie in aceasta locatie sunt: Bodyshape, CellFit, criolipoliza, DualFit. Pe langa acestea, din oferta de servicii mai fac parte si tratamente pentru piele lasata, epilare definitiva laser si teste ADN pentru slabit si nutritie. Reteaua de clinici de estetica neinvaziva aBeauty Clinique este prezenta in mai multe orase din Romania si are o echipa formata din peste 50 de specialisti. 

Pretul unui tratament de acest tip incepe de la 1.010 lei.

Sunt multe aspecte pe care oamenii le apreciaza la aceasta clinica din Iasi. Printre ele, la loc de cinste, se afla calitatile personalului, despre care se spune ca este profesionist, implicat, bine pregatit si deschis pentru comunicarea cu clientii, oferindu-le informatii si explicatii utile. Iesenii mai puncteaza si ca aparatura este performanta si ca rezultatele obtinute in urma tratamentelor de infrumusetare si remodelare corporala au rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Q Estetic

Centrul Q Estetic din Iasi realizeaza tratamente avansate de remodelare corporala – Criosculpting cu Define, slabire rapida cu BodySculpture ExCell +, subtierea bratelor si genunchilor cu EndyMed 3 Deep Pro, Velashape 3, estetica a corpului, estetica faciala, slabire rapida si epilare definitiva cu laser, proceduri realizate cu echipamente de ultima generatie, disponibile pentru prima oara in Iasi si in regiune. Societatea comerciala care administreaza Salonul Q Estetic din Iasi si-a propus ca din profitul obtinut sa sprijine persoanele care au avut de suferit ca urmare a accidentelor rutiere prin tratamente gratuite estetice si medicale, menite sa contribuie la recuperarea aspectului fizic si a increderii in sine.

Lista completa a serviciilor si tarifele aferente se regasesc pe site-ul web al salonului. Pretul unei sedinte cu Velashape 3 variaza intre 390 lei, pentru tratarea unor zone cu suprafata mai mica de pe corp, cum ar fi gusa si genunchii, si 850 de lei, pentru coapse si fese.

Clientii Q Estetic spun ca sunt multumiti de activitatea salonului, prin intermediul recenziilor de pe Google. Ei apreciaza experienta placuta la o clinica premium, cu servicii la superlativ, personalul profesionist, aparatura ultramoderna, precum si amabilitatea si solicitudinea cu care au fost intampinati si tratati, intr-un cadru curat si confortabil.

3. Beauty Code

Beauty Code este o clinica de estetica faciala si corporala cu o oferta bogata de tratamente dermato-estetice, tratamente faciale si tratamente corporale pentru slabit si remodelare – tonifiere musculara cu EmSculpt, remodelare cu Venus Legacy, eliminarea celulitei cu Icoone, criolipoliza, Velashape 3, masaj anticelulitic. Obiectivul clinicii din Iasi este de a oferi mai mult decat solutii medical-estetice, propunand experienta unei evadari din cotidian intr-un cadru intim si confortabil. Aparatura si instrumentele moderne, personalul bine pregatit si interiorul elegant sunt aspecte care diferentiaza aceasta clinica pe o piata bine dezvoltata a serviciilor de estetica iesene.

Preturile practicate se pot consulta pe site-ul web al clinicii. Pentru o sedinta cu Velashape 3 vei achita suma de 640 de lei pentru 30 de minute si 1110 lei pentru 60 de minute.

Recenziile de pe Google inregistreaza un grad ridicat de multumire pentru experienta la clinica Beauty Code. Ca puncte forte sunt mentionate profesionalismul personalului, serviciile de calitate, atmosfera prietenoasa, interiorul curat si confortabil. Relaxarea si rasfatul simtite in timpul procedurilor sunt amintite frecvent in comentarii. 

4. 21 Beauty

21 Beauty este proiectul cosmeticienelor Raluca Lochin si Simona Chirila, fondatoarele unui salon premium in Iasi care asigura tratamente faciale, tratamente de remodelare corporala – Velashape 3, masaj cu bete de bambus, masaj anticelulitic, tratamentul Dalyance tratarea vergeturilor cu Exceed, epilare definitiva si masaje de relaxare. Personalul bine pregatit si echipamentele ultramoderne asigura succesul tratamentelor de infrumusetare realizate la 21 Beauty.

Tarifele practicate la acest salon sunt publicate pe site-ul web. Pretul unei sedinte cu Velashape 3 depinde de amploarea zonei tratate si de durata acesteia. Astfel, pentru gusa si genunchi si 15 minute de aplicare a terapiei, vei plati 330 de lei. Pretul unei sedinte poate ajunge si pana la 830 de lei pentru coapse si o durata de 60 de minute.

Clientii salonului spun ca au gasit la 21 Beauty o clinica impecabila, cu servicii la standarde inalte, personal bine pregatit, rasfat asigurat si o atmosfera placuta intretinuta prin amabilitate si zambete.

5. Salon Alexia

La Salonul Alexia, locuitorii din Iasi au acces la tratamente faciale si corporale cu cele mai noi tehnologii – Endospheres Criolipoliza, Endoroller Shape Slim, Sculptor LPG, Velashape 3, UltraFormer 3, Maghaphe, Laser, OxyGeneo, epilare definitiva, coafor, manichiura si pedichiura. Anii de experienta in serviciile de infrumusetare, pregatirea personalului si adaptarea permanenta a ofertei la cele mai moderne tehnici si metode de infrumusetare fac din acest centru unul dintre locurile preferate de ieseni pentru tratamente estetice.

Pretul unei sedinte cu Velashape 3 porneste de la 400 de lei.

Clientii salonului apreciaza profesionalismul personalului, amabilitatea si atmosfera prietenoasa, diversitatea serviciilor, cadrul curat si placut amenajat si eficienta tratamentelor de infrumusetare.

6. Swan Beauty Studio

Swan Beauty Studio este un salon infiintat in Iasi in anul 2019 si are in prezent o gama variata de servicii de infrumusetare, tratamente faciale, remodelare corporala (Velashape 3, Velasmooth Pro, masaj anticelulitic), epilare definitiva cu laser, make-up, epilare cu ceara, masaj. Desi este un salon tanar, Swan Beauty a reusit sa se impuna pe piata prin aparatura performanta si eficienta procedurilor de tratament, racordate la cele mai moderne tehnologii folosite in industria de infrumusetare.

Pretul unei sedinte cu Velashape 3 variaza de la 280 de lei la 520 de lei, in functie de zona corpului tratata.

Clientii tratati la acest salon au o parere foarte buna despre experienta avuta aici. Ei considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalismul personalului, de proceduri bine realizate, cu aparatura ultramoderna, ale caror rezultate nu au intarziat sa apara inca de la primele sedinte.

Concluzii

Tratamentul anticelulitic si antivergeturi cu Velashape in Iasi se realizeaza la clinici si saloane de top, cu standarde ridicate de calitate, aparatura de ultima generatie si personal calificat. Indiferent de alegerea pe care o vei face in privinta centrului de infrumusetare, poti avea certitudinea ca ai luat o decizie buna pentru silueta ta, pentru fermitatea pielii si aspectul imbunatatit, prin eliminarea inesteticei celulite.

Informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de parcurs iti ofera suficiente date pentru a-ti putea construi argumente rationale bazate pe considerente legate de tipul de centru de estetica din Iasi – clinica medicala sau salon, de experienta si pregatirea personalului, de performantele tehnice ale aparaturii, tarifele practicate si felul in care se adapteaza buzunarului tau, precum si de opiniile pacientilor sau clientilor care au beneficiat de servicii la clinicile si saloanele de top din clasamentul de mai sus.