Meniu

Colonoscopie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a efectua o colonoscopie in Craiova, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la o clinica in cadrul careia exista un departament special dedicat serviciilor de gastroenterologie. Mai intai de toate, ideal este sa treci printr-o consultatie de specialitate, astfel incat echipa medicala sa-si faca o idee clara despre situatia in care te afli la momentul actual si modul in care te poate ajuta.  

Din fericire, in Craiova exista mai multe clinici care iti pot oferi sprijin in acest sens, datorita aparaturii performante din dotare si echipelor alcatuite din medici bine pregatiti. Multe dintre aceste clinici au colaborari cu diverse case de asigurari de sanatate, asa ca serviciile pe care le ofera pot fi obtinute la tarife mult mai accesibile. 

Cat costa o colonoscopie in Craiova?

Daca vrei sa afli mai multe despre colonoscopie in Craiova si pret, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu informatii utile. In afara de costul investigatiei si clinica la care se efectueaza, in tabel este inclus si ratingul primit de aceasta pe parcursul activitatii sale, de la mai multi pacienti care au ales sa beneficieze de serviciile de aici:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Prima Clinic
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 400 Ron
 • Echipamente performante
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Contract CAS
 • Servicii de telemedicina
 • Atmosfera placuta
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Policlinica Pan Med
400 Ron
 • Pret Colonoscopie 400 Ron
 • Echipamente medicale moderne
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Laborator de analize propriu
 • Locatie centrala
 • Dificultati la programare
Centrul Renasterea
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar
 • Contract CAS
 • Experienta in domeniu
 • Laborator de analize propriu
 • Programarile nu se respecta
Centrul Camen
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu sunt respectate
 • Personal nepregatit la receptie
Centrul Vitaplus
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Servicii de telemedicina
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in cadrul carora se efectueaza colonoscopia in Craiova 

Lista de mai jos reprezinta un bun punct de pornire pentru cei ce se afla in cautarea unei clinci pentru efectuarea colonoscopiei in Craiova. Fiecare optiune este insotita de o scurta descriere a activitatii clinicii, care nu se limiteaza doar la aparatura pe care o are in dotare. Pe baza tuturor celor prezentate, alege optiunea pe care o consideri cea mai potrivita si fa-ti o programare: 

1. Prima Clinic  

Cei care vor sa apeleze la o clinica medicala cu un portofoliu impresionant de servicii, in care este inclusa si colonoscopia, pot opta pentru Prima Clinic din Craiova. Activitatea clinicii a inceput in anul 2013, in scopul de a le oferi oamenilor o experienta cat mai placuta la medic, iar odata cu trecerea timpului, aceasta a continuat sa-si extinda echipa medicala in scopul de a acoperi cat mai multe specializari. Cei doi medici specialisti care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Stepan Desdemona si Dr. Valentin Barbu. Procedurile endoscopice oferite de clinica pot fi efectuate atat in scopul de a obtine un diagnostic, cat si pentru a trata anumite afectiuni medicale. De asemenea, la clinica este posibila administrarea anesteziei de catre un medic specialist in anestezie-terapie intensiva. Investigatia se poate efectua doar dupa o programare prealabila la unul din cele doua numere de telefon ale clinicii. 

Pretul porneste de la 400 de lei pentru o colonoscopie. 

Pacientii care au avut parte de o experienta placuta la Prima Clinic au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, care da dovada de profesionalism, punctualitate si intelegere. Un alt aspect apreciat este aparatura moderna din dotarea clinicii. In ciuda tuturor acestora, oamenii au intampinat mai multe probleme in momentul in care au incercat sa se programeze pentru consult. 

Vezi parerile pacientilor despre Prima Clinic  
Vezi Pareri

2. Policlinica Pan Med  

Urmatoarea optiune pe lista pentru efectuarea colonoscopiei in orasul Craiova este Policlinica Pan Med. Dotata cu aparatura medicala de ultima ora, clinica pune la dispozitia tuturor celor interesati o gama variata de servicii medicale, iar de efectuarea investigatiilor de gastroenterologie se ocupa Dr. Sergiu Cazacu. Acesta a devenit medic primar in anul 2015, iar celelalte competente ale sale includ ecografia generala si endoscopia digestiva diagnostica. Pe parcursul carierei a publicat mai multe lucrari de specialitate si a participat la diferite congrese, in scopul de a-si actualiza cunostintele in domeniul medical. Cu privire la programul medicului, acesta este prezent la cabinet in zilele de marti, miercuri si joi, in cea de-a doua jumatate a zilei. 

In mod normal, efectuarea colonoscopiei costa 400 de lei, iar daca investigatia presupune si polipectomia, pretul creste la 550 de lei. 

Mai multe persoane recomanda Policlinica Pan Med, aducand cuvinte de lauda la adresa Dr. Sergiu Cazacu pentru abilitatile sale de comunicare. Alte aspecte pozitive pe care le aduc in discutie pacientii sunt calitatea serviciilor, amabilitatea personalului medical si locatia accesibila. Din pacate, programul medicilor este unul aglomerat, asa ca oamenii reusesc cu greu sa se programeze. 

3. Centrul Renasterea  

Colonoscopia se mai poate efectua la cerere cu anestezie generala in cadrul Centrului Renasterea din Craiova, unde isi desfasoara activitatea medicul primar Prof. Univ. Dr. Paul Mitrut. Efortul sau este sustinut de aparatura de ultima generatie din dotarea centrului, care permite efectuarea explorarii endoscopice pe tot tractul digestiv si inregistrarea sa pe CD: linia de videoendoscopie Pentax, Endomed Germania etc. Medicul este prezent la cabinet de luni pana vineri, in intervalul 14-18, iar colonoscopiile se realizeaza incepand cu ora 15. Intrucat Dr. Paul Mitrut se afla in contract cu CAS, pacientii cu bilet de trimitere pot beneficia de serviciile de care au nevoie la preturi accesibile sau chiar in mod gratuit. 

O colonoscopie costa 600 de lei. 

Cei care au optat pentru serviciile Dr. Paul Mitrut din cadrul Centrului Renasterea au apreciat amabilitatea si profesionalismul de care medicul da dovada. Mai mult decat atat, dedicarea acestuia ii determina pe multi pacienti sa revina la centru, cu scopul de a beneficia de servicii de calitate. In acelasi timp, trebuie mentionat faptul ca nu toate programarile sunt si respectate.

4. Centrul Carmen 

Activitatea Centrului Carmen iese in evidenta atat prin echipamentele de ultima generatie, folosite pentru efectuarea colonoscopiei si a altor investigatii complexe in Craiova, cat si prin experienta echipei care isi practica meseria aici. Medicii sunt implicati in cercetare, prin participarea la diferite studii clinice si publicarea a numeroase articole in reviste de specialitate. De efectuarea colonoscopiei se ocupa Dr. Adriana Ionescu-Ciocalteu, medic specialist in gastroenterologie, iar aparatul folosit este videocolonoscopul Classic Line de la Pentax Europe. Medicul este prezent la cabinet martea intre orele 11 si 14 si vinerea in intervalul 14-18:30. 

Cu privire la costul colonoscopiei, acesta este de 500 de lei. 

Oamenii apelaza la Centrul Carmen pentru serviciile de inalta calitate pe care le asigura personalul de aici. Profesionalismul, seriozitatea si rabdarea sunt cuvinte folosite adesea pentru a-i descrie pe medici. Totusi, chiar daca pacientii nu au nimic de reprosat in ceea ce priveste actul medical, acelasi lucru nu se poate spune si despre organizarea centrului: personalul de la receptie este slab pregatit, iar programarile nu se respecta. 

5. Centrul Vitaplus 

Ultimul centru de pe lista este Vitaplus, iar aici, colonoscopia este efectuata de o echipa alcatuita din medici primari si specialisti in gastroenterologie din Craiova. Printre acestia se numara Dr. Alina Badescu, Dr. Emilia Mihaela Salan, Dr. Daniel Florian Vascu etc. De asemenea, acesti medici se afla in contract cu CAS, asa ca pacientii care aleg sa se programeze cu bilet de trimitere vor beneficia de servicii la preturi accesibile. Efectuarea serviciilor de calitate este posibila datorita aparaturii moderne si performante din dotare. Programarile se pot face la telefon sau prin completarea formularului online disponibil pe site: in cel de-al doilea caz, pacientul trebuie sa primeasca o confirmare din partea unui reprezentant de la clinica. 

Pretul colonoscopiei este de 500 de lei. 

Mai multe persoane care au apelat la serviciile Vitaplus au fost impresionate de modul in care centrul isi desfasoara activitatea, de la spatiul curat si ingrijit, la comportamentul exemplar al personalului. Din pacate, centrul mai are de lucrat pe partea de comunicare si organizare: multe programari sunt fie anulate fara ca pacientul sa fie informat, fie nerespectate. 

Concluzii

In cele din urma, ai posibilitatea sa te programezi la o consultatie de specialitate la una din clinicile de mai sus, pentru a discuta cu un medic bine pregatit toate detaliile necesare despre colonoscopia in Craiova. Indiferent ca ai nevoie de un diagnostic sau de un tratament, medicul ales va face tot posibilul sa-ti ofere solutii personalizate si la standarde ridicate.