Meniu

Colonoscopie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala esentiala in investigarea afectiunilor colonului, care se foloseste de aparatura specializata si de imagini obtinute cu ajutorul unei mini-camere video performante, colonoscopia in Timisoara se realizeaza in cadrul unor clinici de top din oras, cu servicii de gastroenterologie. Colonoscopia este un examen medical important pentru diagnosticarea si prevenirea bolilor intestinale si a cancerului de colon.

Daca te numeri printre pacientii cu simptome cronice ca durere, balonare sau sangerari la defecatie sau faci parte dintre categorie cu risc crescut pentru afectiuni ale colonului si cauti un cabinet in Timisoara pentru colonoscopie, acest articol iti va servi drept ghid in identificarea celor mai bune servicii specializate din oras.

Cat costa o colonoscopie in Timisoara?

Stii ca ai nevoie de o investigatie complexa, care presupune un anumit tip de aparatura si competente specifice din partea medicului care o executa, de aceea te astepti la costuri mai ridicate pentru o colonoscopie in Timisoara, comparativ cu alte servicii medicale. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor din oras in care este disponibila examinarea, precum si pretul practicat de fiecare dintre ele pentru colonoscopie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Medici's
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Medici bine pregatiti
 • Dotari cu aparatura de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete
 • Solutii eficiente de tratament
 • Comportament neprofesionist al personalului de la receptie
Dr. Adriana Tudora
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • Servicii excelente
 • Medic profesionist si experimentat
 • Amabilitate si empatie
 • Investigatii amanuntite
 • Rezultate bune ale tratamentelor
GastroTM
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici competenti
 • Grija fata de pacienti
 • Implicare in actul medical
 • Acuratetea diagnosticului
 • Eficienta masurilor de tratament abordate
Oncohelp
400 Ron
 • Pret Colonoscopie 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Experienta in tratamentul afectiunilor oncologice
 • Aparatura performanta
 • Decalarea programarilor
 • Comportamentul cadrelor medicale este lipsit de solicitudine
Algomed
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Medici profesionisti
 • Echipamente moderne
 • Solutii medicale de calitate
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de colonoscopie in Timisoara

Ai citit multe detalii despre modul de desfasurare a examinarii, de aceea ai vrea sa fii sigur/-a ca alegi cele mai bune conditii pentru colonoscopie in Timisoara, cu minimum de disconfort si rezultate de acuratete in investigarea intestinului gros. Pentru a decizie in cunostinta de cauza, ai nevoie de mai multe informatii despre calitatea serviciilor, despre echipamentele de care dispun unitatile medicale din top, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul cabinetelor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Medici’s

Clinica Medici’s Academica din Timisoara este locul in care poti accesa servicii de colonoscopie la unul dintre medicii bine pregatiti din cadrul acestui centru medical. Iti stau la dispozitie pentru examinare conf. dr. Mirela Danila, medic primar gastroenterologie, dr. Cristian Banciu, medic primar si sef de lucrari, ambii doctori in stiinte medicale si cadre didactice la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, precum si dr.  Singh Ravindra, medic primar gastroenterolog, dr. GuNa Jeet Gohain, medic specialist gastroenterolog in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, si dr. Camelia Foncea, medic specialist in gastroenterologie. La cabinetul specializat de gastroenterologie se efectueaza consultatii, ecografie, biopsie, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, examen proctologic, extragere polip, polipectomie, manevra montare hemoclip si elastografie hepatica. Medici’s Academica face parte dintr-o retea medicala cu cinci policlinici, laborator de analize, spital si centru de permanenta.

Clinica are preturile afisate pe site-ulo web al retelei de sanatate. Pentru o colonoscopie vei plati 600 de lei fara anestezie.

In mare parte, parerile pacientilor fata de prestatiile clinicii sunt favorabile. Sunt apreciate calitatea serviciilor, buna pregatire a medicilor, investigatiile de acuratete, dotarile cu aparatura de ultima generatie si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, multe persoane acuza lipsa de punctualitate in onorarea programarilor, comportamentul neprofesionist al personalului de la receptie si faptul ca in call center se raspunde foarte greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Medici's
Vezi Pareri

2. Dr. Adriana Tudora

Serviciile medicale pe care le pune la dispozitia pacientilor din Timisoara cabinetul Dr. Adriana Tudora includ consultatii, ecografie, gastroscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, polipectomie endoscopica, recoltare biopsie, evaluarea hepatopatiilor prin fibroscan, screening pentru cancer colonorectal, screening al recurentei la pacientii cu cancer colorectal operat, monitorizarea bolilor inflamatorii intestinale. Dr. Adriana Tudora este medic primar in gastroenterologie si medic primat in medicina interna, avand competente in hepatologie, endoscopie digestiva, ecografie abdominala si proctologie. Are o experienta de peste 30 de ani in diagnosticul si tratamentul bolilor digestive. Medicul poate fi gasit atat la cabinetele medicale private C.M. Sf. Stefan si C.M. Dr. Golea, cat si la Spitalul si Policlinica Premiere. Dr. Tudora asigura consultatii in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis si ofera spitalizare de zi in domeniul gastroenterologiei.

O colonoscopie la acest medic are pretul de 550 de lei fara anestezie.

Pacientii sunt multumiti de serviciile de calitate ale acestui medic, de profesionalismul si experienta sa, de amabilitatea si empatia cu care abordeaza pacientii, de investigatiile amanuntite si de rezultatele bune ale tratamentelor prescrise si efectuate la cabinetul sau.

3. GastroTM

La Cabinetul GastroTM Dr. Prateek Harsh Vora, pacientii din Timisoara pot gasi servicii de gastroenterologie complete: consultatii, ecografie abdominala, gastroscopie, colonoscopie si ecografie abdominala, avand ca obiective preventia, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor gastrointestinale. Dr. Prateek Harsh Vora este medic specialist in gastroentelogie din 2012, iar din anul 2020 a devenit medic primar in aceasta ramura medicala. Este colaborator al mai multor clinici din Timisoara, cu o experienta de peste 7 ani in lucrul cu pacientii si are competente in endoscopie digestiva si ecografie. 

O colonoscopie te va costa aici suma de 600 de lei, in care nu se include si pretul anesteziei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru activitatea cabinetului este unul ridicat. Sunt apreciate calitatea serviciilor, competentele medicului, grija fata de pacient si implicarea in actul medical, precum si acuratetea diagnosticului si masurile de tratament abordate.

4. Oncohelp

Oncohelp Timisoara este un centru de oncologie in care se efectueaza investigatii imagistice si explorari functionale diverse – radioterapie, tomografie, ecografie, mamografie, endoscopie, colonoscopie, analize medicale si consultatii de oncologie, hematologie, cardiologie, medicina interna si psihologie. Ambulatorul OncoMed pune la dispozitia tuturor pacientilor oncologici, servicii medicale de specialitate decontate in baza contractului incheiat cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis. La cabinetul de gastroenterologie se efectueaza endoscopie digestiva  superioara si inferioara, in scop diagnostic cat si terapeutic, pentru polipectomii, prelevare de biopsii cu ocazia explorarilor endoscopice si diagnosticul endoscopic al infectiei cu H. pylori. Cabinetul este deservit de dr. Gunajeet Buragohain, medic specialist gastroenterolog, si de catre dr. Razvan Diaconescu, medic primar gastroenterologie.

Lista de preturi se poate consulta pe site-ul web. Pentru colonoscopie in Timisoara, pretul este de 400 de lei, fără anestezie.

Parerile pacientilor in legatura cu Clinica Oncohelp sunt impartite. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt bine pregatiti si au experienta in tratamentul afectiunilor oncologice si ca aparatura folosita la investigatii este performanta. Pe de alta partea se remarca deficiente ca nerespectarea orelor programarilor efectuate si lipsa de empatie a unora dintre cadrele medicale.

5. Algomed

Algomed Timisoara inseamna peste 24 de ani de experienta in domeniul gastroenterologiei si servicii complete in aceasta ramura medicala: consultatii, video gastroscopie, video colonoscopie, ecografie, sigmoidoscopie, consiliere pacienti cu boli inflamatorii intestinale, fotocoagulare cu argon plasma, hemostaza endoscopica in hemoragiile digestive superioare, polipectomie endoscopica, tratament acalazie cu toxina botulinica, tratament endoscopic al obezitatii. O echipa de cinci medici, patru gastroenterologici si un specialist ATI, in frunte cu fondatorul clinicii, prof. univ. dr. Adrian Goldis, medic primar gastroenterolog, conlucreaza pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru afectiunile pacientilor. Colonoscopia este un serviciu de care pot beneficia aici toate persoanele asigurate care necesita investigatii amanuntite pentru diagnosticarea unei afectiuni sau monitorizarea afectiunilor cronice.

Pentru colonoscopie in aceasta clinica, contra-cost, tariful este 500 de lei, fara anestezie.

Pacientii apreciaza profesionalismul medicilor, echipamentele moderne si solutiile medicale de calitate propuse aici. Pe de alta parte insa, multe nemultumiri se datoreaza timpului mare petrecut in sala de asteptare si comportamentului lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Investigatie medicala deosebit de importanta in depistarea afectiunilor colonului si rectului, colonoscopia in Timisoara se realizeaza in cadrul unor clinici de top, carte ofera servicii de gastroenterologie de inalta calitate. Colonoscopia utilizeaza aici tehnologie avansata, cu ajutorul careia medicii profesionisti si experimentati  obtinut imagini din intestinul gros. Aceasta procedura joaca un rol esential in diagnosticarea si prevenirea bolilor intestinale si a cancerului de colon.

Daca te numeri printre pacientii cu risc crescut sau ti-a fost recomandata aceasta investigatie, articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit contine toate informatiile necesare pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna clinica din Timisoara, pentru endoscopia digestiva inferioara de care ai nevoie.