Meniu

Gastroenterologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o solutie eficienta in diagnosticul si tratamentul simptomelor digestive care te supara si nu stii unde sa gasesti un cabinet de gastroenterologie in Baia Mare, care sa iti poata satisface nevoile si exigentele prin servicii la standarde inalte de calitate. Articolul de fata iti poate oferi raspunsul multora dintre intrebarile tale in ceea ce priveste optiunile de care dispui pe piata de sanatate privata din oras.

Parcurge textul cu atentie si vei putea identifica clinicile la care ai putea sa mergi pentru reusita demersului tau de rezolvare a problemelor de tract intestinal si in care poti gasi un bun gastroenterolog in Baia Mare.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Baia Mare?

Vrei sa stii cat mai multe lucruri despre conditiile in care se desfasoara consultatiile si investigatiile de gastroenterologie in Baia Mare, inclusiv pretul pe care va trebui sa il achiti la un cabinet specializat. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale la care ar trebui sa mergi si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Codruta Ratiu
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si rabdare
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
Dr. Cristina Bura
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii calitative
 • Medic profesionist
 • Blandete si empatie fata de pacienti
 • Aparatura performanta
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Euromedica Hospita
160 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 160 Ron
 • Spital la standarde inalte
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici tineri si bine pregatiti
 • Conditii de spitalizare bune
Vista Vision
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Clinica de nota 10
 • Personal amabil si plin de solicitudine
 • Consultatii si investigatii amanuntite
 • Solutii medicale eficiente
Policlinica Sf. Ioan
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii bune
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Dotari moderne
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii cu rezultate precise
 • Timp de asteptare mare
 • Dificultatea accesarii serviciilor gratuite prin CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de gastroenterologie din Baia Mare

Esti genul care vrea sa detina controlul in ceea ce priveste propria sanatate si serviciilor prin care o pastreaza si o redobandeste si nu poti alege strict bazat pe recomandari, fie ele prin intermediul unui clasament alcatuit de specialisti, al clinicilor cu servicii de gastroenterologie din Baia Mare. Tu esti persoana care stie cel mai bine care ii sunt nevoile, care simte cel mai bine unde ar trebui sa mearga pentru a ajunge la un medic competent si experimentat, care sa explice cauzele problemelor digestive, tratamentul si dieta pe care trebuie sa o urmezi. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii semnificative despre calitatea serviciilor, despre medici, aparatura de care dispun clinicile si parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Codruta Ratiu

Cabinetul medical privat Dr. Ratiu este specializat in gastroenterologie si ofera pacientilor din Baia Mare proceduri medicale de diagnostic, precum si interventii medicale si chirurgicale minim invazive la cele mai inalte standarde. In cadrul acestuia se efectueaza consultatie, gastroscopie sau endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, polipectomie endoscopica. Cabinetul dispune de endoscop Pentax, care permite o claritate a imaginilor fara precedent, pentru stabilirea unui diagnostic clar si este dotat cu sistem de stocare a datelor, astfel incat pacientii pot primi un DVD cu inregistrarea interventiei. Dr. Codruta Ratiu este medic specialist gastroenterolog, avand competente in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al cabinetului. O consultatie la acest medic gastroenterolog din Baia Mare te va costa 100 de lei.

Pacientii apreciaza cabinetul pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul medicului, pentru amabilitatea si rabdarea, pentru explicatiile primite in legatura cu cauza afectiunilor si indicatiile de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Codruta Ratiu
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Bura

Cabinetul de Gastroenterologie al dr. Cristina Bura pune la dispozitia pacientilor din Baia Mare consultatii si investigatii specifice, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, polipectomie, interpretare analize, diagnostic si tratament pentru afectiunile tractului digestiv si ale organelor implicate in procesul de digestie – gastrite, reflux gastro-esofagian, hepatica, ulcer gastric, ulcer duodenal, colecistita, ciroza hepatica, pancreatita si cancer de colon. Dr. Cristina Bura este medic primar gastroenterolog si detine competente in endoscopia digestiva.

Pretul unei consultatii la acest cabinet de gstroenterologie din Arad este de 150 de lei.

Pacientii spun ca au avut o experinta placuta aici si ca au beneficiat de serviciile de calitate ale unui cabinet modern. Sunt consemnate aspecte precum profesionalismul medicului, blandetea si empatia cu care abordeaza pacientii, implicarea in actul medical si dotarile de ultima generatie de care dispune aceasta unitate medicala. Sunt si pacienti care acuza o lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

3. Euromedica Hospital

Cabinetul de gastroenterologie din ambulatoriul Euromedica Hospital ofera pacientilor din Baia Mare consultatii, ecografie abdominala, interpretare analize si referat medical, care cuprinde diagnostic si recomandari de tratament pentru afectiunile depistate. Aici activeaza doi medici dedicati profesiei, dr. Simona Grad, medic primar gastroenterolog, doctor in stiinte medicale, asistent universitar si sef de lucrari, si dr. Mihaela-Diana Pop, medic specialist gastroenterolog. Euromedica Hospital si-a inceput activitatea in anul 2006 si este primul spital privat din zona Maramuresului, care asigura toata gama de servicii medicale in peste 20 de specializari, de consultatii medicale in ambulatoriu, analize si investigatii clinice de laborator, spitalizare, interventii chirurgicale si ingrijire medicala la domiciliu post spitalizare. Spitalul are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Maramures, deci vei putea sa beneficiezi aici de servicii gratuite, decontate pentru pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie.

Tarifele cabinetului de gastroenterologie pot fi vizualizate pe site-ul web. O consultatie la medic primar te va costa aici 250 de lei, iar consultatia la medic specialist are pretul de 160 de lei.

Pacientii marturisesc ca au avut experiente multumitoare in legatura cu activitatea Spitalului Euromedica. Se consemneaza ca este o unitate medicala la standarde inalte, cu personal profesionist si amabil, medici tineri si bine pregatiti si conditii de spitalizare bune.

4. Policlinica Vista Vision

Vista Vision este un brand cu servicii de oftalmologie in centrele caruia se pot efectua toate investigatiile si tratamentele pentru afectiunile oculare, iar Policlinica Vista Vision din Baia Mare reprezinta in acelasi timp locul in care functioneaza un cabinet modern de gastroenterologie, alaturi de cabinete din alte 10 ramuri medicale. Acesta dispune de servicii complexe, consultatii, investigatii necesare unui diagnostic corect si stabilirii unui tratament adecvat pentru bolile digestive. Se pot efectua aici investigatii functionale digestive, cum ar fi testul de toleranta orala la lactoza, investigatii endoscopice – endoscopie digestiva superioara si colonoscopie, examinari imagistice – ecografie abdominala. Dr. Iurie Roibu este medic specialist in gastroenterologie, supraspecializat in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica.

Pentru o consultatie vei achita la aceasta clinica suma de 180 de lei.

Pacientii recomanda Vista Vision pentru serviciile de calitate, afirmand ca este o clinica de nota 10, cu medici profesionisti, personal amabil si plin de solicitudine, consultatii si investigatii amanuntite si solutii medicale eficiente.

5. Policlinica Sfantul Ioan

Consultatii, ecografie abdominala, colonoscopie diagnostica partiala sau totala, fara sedare, diagnosticul infectiei cu Helicobacter pylori prin test rapid ureazic si endoscopie digestiva superioara diagnostica alcatuiesc gama de servicii a cabinetului de gastroenterologie din cadrul Policlinicii Sfantul Ioan din Baia Mare. Pentru probleme legate de fiziopatologia aparatului digestiv si a anexelor acestuia, ficatul si pancreasul, te vei adresa dr. Cristina Costea, medic specialist gastroenterolog, avand competente in endoscopie digestiva si ecografie abdominala, sau dr. Irina Babas, medic specialist in gastroenterologie si investigatii specifice – endoscopie digestiva si ultrasonografie. Spitalul si Policlinica Sfantul Ioan reprezinta un centru medical apreciat de pacientii din Baia Mare, cu spital, ambulatoriu cu peste 20 de specializari medicale, analize de laborator si imagistica performanta (CT, RMN, radiologie, osteodesitometrie DEXA). Pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie pot accesa servicii gratuite, prin contractul clinicii si spitalului cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Maramures.

Pretul consultatiei la un medic specialist gastroenterolog in aceasta clinica este de 180 de lei.

Mare parte dintre pacienti considera ca serviciile de la Sfantul Ioan sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, cu experienta, ca centrul dispune de dotari moderne si aparatura de ultima generatie, ca investigatiile au rezultate precise. Pe de alta parte, sunt pacienti care acuza un timp de asteptare mare si ca nu se pot accesa usor serviciile gratuite, prin CAS.

Concluzii

Depistarea problemelor de sanatate digestiva trebuie facuta inca de la primele simptome si indicii ale unor disfunctii, in acest sens diagnosticul si tratamentul accesandu-se usor la cabinetele de gastroenterologie din Baia Mare. Vei gasi aici medici profesionisti, implicati in actul medical, cu empatie si rabdare fata de pacienti. Aparatura de care dispun clinicile din clasament permite efectuarea unor investigatii necesare diagnosticului unei serii largi de afectiuni gastro-intestinale, hepatice si pancreatice. Consultatiile sunt completate de explorari functionale precum testul de toleranta orala la lactoza, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie si ecografie abdominala.

Avand la disponzitie informatiile din articolul de prezentare a serviciilor specializate de gastroenterologie din Baia Mare, vei putea face alegerea corecta in ceea ce priveste centrul medical catre care te vei indrepta pentru o programare la o prima consultatie, la unul dintre medicii competenti din orasul resedinta a judetului Maramures.