Meniu

Gastroenterologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alimentatie dezechilibrata si stresul cotidian a facut ca incidenta bolilor digestive sa creasca in randul pacientilor, iar clinicile si cabinetele cu servicii de gastroenterologie din sector 2, Bucuresti vin in intampinarea nevoilor locuitorilor din aceasta zona a Capitalei. Iti doresti, desigur, o consultatie temeinica la un medic specialist care sa iti ofere cele mai bune solutii de diagnostic si tratament in proximitatea ta, dar gasesti dificila cercetarea pietei de sanatate private din oras.

Acest articol iti rasplateste cautarile cu informatii detaliate despre cele mai bune centre medicale din sector 2, in care sa iti poti rezolva simptomele de care suferi, elucidandu-le cauza si beneficiind de tratament adecvat.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in sector 2?

Atunci cand vrei sa rezolvi o problema de sanatate, ai nevoie de toate informatiile disponibile despre conditiile in care se desfasoara serviciile medicale si consultatia de gastroenterologie in sector 2 nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale de top in aceasta ramura medicala si preturile practicate pentru o consultatie de specialitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lotus-Med
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Punctualitate in onorarea programarilor
Sofimar
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici competenti
 • Rabdare fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Se respecta programarile
Clinica Mediproct
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Investigatii si interventii reusite
 • Punctualitate in gestionarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Medic Line
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Calitatea serviciilor
 • Aparatura performanta
 • Medici bine pregatiti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Eligon
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Personal medical profesionist
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici si cabinete de gastroenterologie din sector 2

Te bucura existenta unui clasament al celor mai bune servicii de gastroenterologie din sector 2, insa ai vrea sa te convingi ca alegerea pe care o vei face este cea mai buna pentru sanatatea ta digestiva. Ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele din activitatea lor, despre dotarile cu echipamente de specialitate, competentele medicilor si opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii, investigatii si tratamente. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Lotus-Med

Clinica Lotus-Med Tunari din sector 2 ofera servicii medicale integrate in peste 20 de specializari, analize de laborator, investigatii complexe, anatomie patologica, teste de genetica si reprezinta o alegere inspirata pentru diagnostic si tratament in domeniul gastroenterologie. La cabinetul specializat activeaza dr. Daniela-Andreea Sasu, medic specialist gastroenterolog, care sta la dispozitia pacientilor cu investigatii imagistice – ecografie abdomen inferior, ecografie abdomen superior, ecografie abdominala generala, consultatii, consultatii neprogramate si controale. Lotus-Med are o experienta de peste 25 de ani pe piata de sanatate a Capitalei si isi desfasoara activitatea cu doua clinici, din strada Tunari din sector 2 si clinica din strada Dornei nr. 89-91 in sector 1. Pacientii pot accesa la oricare dintre acestea consultatii si tratamente gratuite sau compensate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, intrucat Lotus-Med are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Preturile sunt afisate pe site-ul web al clinicii. O consultatie la gastroenterologie costa 250 de lei cu programare si 280 de lei in urgenta.

Pacientii sunt incanatati de serviciile de calitate ale acestei clinici, de profesionalismul medicilor specialisti, de amabilitatea cu care au fost intampinati si de punctualitatea in onorarea programarilor la consultatii si investigatii.

Vezi parerile pacientilor despre Lotus-Med
Vezi Pareri

2. Sofimar

Specialitatea gastroenterologie este reprezentata la Clinica Sofimar din sector 2 prin consultatii si investigatii complexe, de ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara diagnostica si colonoscopie totala, polipectomie, rectosigmoidoscopie cu aparatura de ultima generatie. Totadata, centrul medical efectueaza prelevare biopsie la endoscopie, test rapid Helicobacter Pylori IgG si test ureeaza Helicobacter Pylori. In cabinetul dedicat afectiunilor digestive lucreaza trei medici bine pregatiti: dr. Bianca Voiosu, medic specialist, dr. Cristina A. Mocanu, medic specialist, si dr. Camelia Marinica-Petrescu, medic specialist gastroenterolog. Sofimar este un centru medical multidisciplinar, cu peste 20 de specialitati medicale, recoltare analize de laborator si interventii chirurgicale. Multe dintre serviciile cabinetelor, inclusiv ale celui de gastroenterologie sunt gratuite pentru pacientii asigurati la Fondul Public de Sanatate, care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Lista tarifelor se regaseste pe site-ul web. O consultatie de gastroenterologie are pretul de 270 de lei.

Pacientii spun ca serviciile clinicii sunt excelente, ca medicii sunt competenti si au rabdare cu pacientii de toate varstele, ca solutiile de tratament oferite aici sunt eficiente si ca se respecta programarile inregistrate.

3. Clinica Mediproct

Infiintata in anul 2007 in sectorul 2 al Capitalei, Clinica Mediproct se adreseaza pacientilor din aceasta zona si nu numai, cu servicii de diagnostic si tratament in domeniile chirurgie generala, gastroenterologie, proctologie, ginecologie, urologie, cardiologie, tratamente cu laser. Centrul medical isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos, modern, situat pe soseaua Colentina, nr. 308. Este deservita de o echipa medicala competenta, in permanenta racordata la metode moderne de tratament si cu experienta dobandita in lucrul cu pacientii in cadrul unor spitale renumite din Bucuresti, precum Institutul Clinic Fundeni, Institutul de Boli Cardiovasculare “C.C. Iliescu”, Spitalul Colentina si altele. La cabinetul de gastroenterologie te vei adresa dr. Horatiu Teodorescu, medic specialist gastroenterolog, sau dr. Adriana-Corina Andrei, medic specialist gastroenterolog. Vei beneficia aici de consultatii, ecografie abdominala, colonoscopie, endoscopie, teste laborioase pentru digestie, tratament pentru afectiunile digestive si consiliere nutritionala.

Pretul unei consultatii de gastroenterologie este de 250 de lei.

Pacientii recomanda serviciile de calitate ale clinicii, medicii profesionisti, investigatiile si interventiile reusite de aici, punctualitatea in gestionarea programarilor. Comportamentul personalului de la receptie este insa catalogat ca fiind lipsit de solicitudine.

4. Medic Line

Medic Line este o retea de clinici cu o experienta de peste 14 ani pe piata serviciilor medicale din Capitala, in peste 25 de specializari, printre care cardiologie, neurologie, medicina interna, gastroenterologie, oftalmologie, ortopedie, endocrinologie, ginecologie, urologie si altele, analiza medicale, medicina de familie si imagistica performanta. Centrele Medic Line pot fi gasite in sector 3, in sector 5 si in sector 2, pe strada Barbu Vacarescu nr. 42A. Consultatiile si investigatiile pot fi efectuate si gratuit sau compensat, in temeiul contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, de catre pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie. La cabinetul de gastroenterologie poti beneficia de consultatii, ecografie abdominala generala, ecografie de abdomen superior si ecografie de abdomen inferior. Medicul care deserveste cabinetul este dr. Mariana Soare, medic specialist gastroenterolog.

Preturile serviciilor se pot vizualiza pe site-ul web. O consultatie la gastroenterologie costa 200 de lei.

Pacientii considera ca Medic Line din sector 2 este o clinica moderna, cu servicii de calitate, aparatura performanta, medici bine pregatiti si tratamente cu rezultate bune. Unii pacienti declara ca s-au confruntat cu o lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

5. Eligon

Centrul Medical Eligon din Bucuresti acopera nevoile de sanatate ale pacientilor din sector 2 cu servicii de abord venos central, gastroenterologie, imagistica medicala (RMN si CT), cardiologie, neurochirurgie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, neurologie si analize de laborator. La gastroenterologie, oferta de servicii cuprinde consultatii si investigatii pentru diagnosticarea si tratamentul unei palete largi de afectiuni digestive: ecografie, elastografie hepatica, endoscopie, colonoscopie, polipectomie, rectosigmoidoscopie si videocapsula. O parte dintre acestea pot fi decontate pacientilor prin contractul de colaborare al clinicii cu Casa de Asigurari de Sanatate. Il vei gasi aici pe dr. Valerian Alecse Ditoiu, medic primar medicina interna, gastroenterologie, hepatologie, avand competente in endoscopie digestiva, doctor in medicina. Grupul Eligon si-a inceput activitatea in anul 2012 cu un centru de imagistica la Rovinari – Gorj si dispune in prezent de centre de lucru in Bucuresti, Slatina, Caracal si Dragasani.

Tariful pentru o consultatie de gastroenterologie este de 250 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in functie de cabinetul la care au apelat in cadrul Centrului Eligon din sector 2. Pe de o parte, sunt apreciate serviciile de calitate, profesionalismul personalului medical si competentele si experienta medicului de la gastroenterologie. Pe de alta parte, timpul mare de asteptare si faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon sunt aspecte care deranjeaza foarte multe persoane.

Concluzii

Pentru problemele digestive, pacientii pot apela cu incredere la serviciile de gastroenterologie din sector 2. Aceasta se desfasoara in cele mai bune conditii, cu aparatura performanta si medici competenti in cabinetele specializate ale unor clinici de top din Bucuresti. Aici pot accesa consultatii si investigatii pentru diagnosticarea si tratamentul unei game variate de boli ale aparatului digestiv, ecografii abdominale, endoscopii, coloniscopii, elastografii hepatice si teste pentru depistarea bacteriei Helicobacter Pylori.

In functie de simptomele care te deranjeaza si de oferta de servicii a fiecareia dintre clinicile din sector 2 in materie de gastroenterologie, vei putea face, in urma lecturii acestui articol, o alegere bine intemeiata rational, bazata pe o documentare temeinica despre piata serviciilor specializate din aceasta zona a Capitalei.