Meniu

Gastroenterologie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent ca trebuie sa ajungi intr-un cabinet de gastroenterologie din Focsani pentru un control de rutina, ca ai anumite simptome sau ca ai fost diagnosticat deja cu o afectiune digestiva, acest articol iti poate fi de folos. Vei descoperi pana la finalul sau trei clinici de top din municipiu care ofera astfel de servicii si care dispun de medici cu experienta, unii dintre el aflandu-se in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Vrancea. 

Te invitam sa afli care sunt aceste clinici, ce alte servicii pun la dispozitie pentru evaluarea sanatatii digestive si pentru tratament de specialitate, dar si cat costa sa mergi la gastroenterolog in Focsani si in Focsani. 

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Focsani

Consultatia de gastroenterologie variaza in Focsani, din punct de vedere al costului. In acest tabel poti vedea tarifele percepute de principalele clinici din oras.

Ce cabinete de gastroenterologie sunt in Focsani

Sunt trei cabinete de gastroenterologie in Focsani si le vei putea descoperi in continuare pe fiecare, astfel incat sa stii care dintre ele este pentru tine.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Life Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar gastroenterolog cu o vasta experienta
 • Endoscopie si colonoscopie
 • Ecografie abdominala
 • Amabilitate, empatie, buna comunicare
 • Echipamente medicale moderne
Laurus Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de gastroenterologie in contract cu CAS
 • Ecografii abdominale gratuite
 • Testari Helicobacter pylori
 • Trei medici specializati in gastroenterologie
 • Curatenie, atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
Medcenter
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Trei medici specializati in gastroenterologie
 • Ecografii abdominale Doppler
 • Endoscopii si colonoscopii
 • Personal bine pregatit la receptie
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Life Medical

Life Medical Focsani este un cabinet de gastroenterologie in care isi desfasoara activitatea dr. Beatrice Ioanitescu, medic primar gastroenterologie cu competenta in endoscopie si in ecografie generala. Serviciile puse la dispozitie de catre acest specialist sunt urmatoarele: consultatii de gastroenterologie, colonoscopie, endoscopie, ecografie abdominala. Dr. Ioanitescu a urmat cursurile de medicina ale Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, iar pregatirea in gastroenterologie a fost realizata la Institutul Clinic Fundeni, la Spitalul de Urgenta Elias si la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Medicul este membru al unor societati profesionale, printre care Societatea Romana de Gastroenterologie si Societatea Europeana de Crohn si Colita Ulcerativa.

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 200 de lei.

Aprecierile curg pe internet la adresa dr. Ioanitescu, despre care focsanenii spun ca este un medic intelegator, profesionist, empatic, sociabil si bland. Rabdarea cu care doctorul ii asculta pe pacienti si increderea pe care le-o insufla celor diagnosticati cu afectiuni digestive sunt alte lucruri pentru care oamenii o apreciaza pe dr. Beatrice Ioanitescu de la Life Medical.

Vezi parerile pacientilor despre Life Medical
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Laurus Medical este o alta clinica de notorietate ce pune la dispozitie servicii de gastroenterologie, astfel ca poti gasi si aici un gastroenterolog bun in Focsani.  Mai mult decat atat, serviciile pot fi gratuite, inclusiv endoscopia si colonoscopia, prin relatia contractuala pe care clinica o are cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Vrancea. Serviciile ce se pot efectua in aceasta clinica sunt: endoscopie superioara, colonoscopie, testare Helicobacter pylori, biopsii, ecografie abdominala. Sunt trei medici specializati in gastroenterologie la Laurus Medical Focsani: dr. Oana Gabriela Chiriac, dr. Victor Morosanu si dr. Alexandru Voinea. Pe langa gastroenterologie, mai functioneaza si alte specialitati medicale: proctologie, flebologie, dermatologie, urologie, obstetrica-ginecologie, cardiologie, chirurgie generala si endocrinologie.

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 200 de lei.

Parerea majoritatii pacientilor este ca echipa medicala din aceasta clinica este una competenta, profesionista si amabila. Sunt multi cei care relateaza experiente foarte placute in clinica, spunand ca pe langa medicii atat de bine pregatiti si orientati catre pacienti, se mai remarca buna organizare, curatenia si atmosfera placuta. Exista insa si cateva nemultumiri, una dintre ele fiind aceea ca nu se respecta orele de programare.

3. Medcenter

Si in Clinica Medcenter poti beneficia de expertiza unui medic gastroenterolog din Focsani. De fapt, ai de ales dintre trei profesionisti specializati in acest domeniu: dr. Oana Gabriela Chiriac, medic specialist gastroenterologie, dr. Nicolae Chirila, medic primar gastroenterologie si dr. Laura Olga Necula, medic primar gastroenterologie. In cabinetul acestor specialisti se pot efectua mai multe servicii: consultatii, colonoscopie stanga sau totala, ecografie abdominala Doppler color, endoscopie digestiva, rectoscopie. In aceeasi locatie mai sunt puse la dispozitie si alte specialitati medicale: alergologie, cardiologie, boli infectioase, chirurgie, dermatovenerologie, diabet si boli de nutritie, medicina de familie, medicina generala, medicina interna, neurologie, ginecologie etc.

Pretul consultatiei de gastroenterologie este de 120 de lei la Medcenter Focsani.

Pentru unii focsaneni, aceasta clinica se numara printre cele mai bune din oras. Oamenii motiveaza ca personalul de la receptie este foarte bine pregatit, ca se respecta programarile, iar medicii au experienta. In schimb, sunt punctate si unele aspecte negative, printre care acela ca serviciul telefonic lasa de dorit, pentru ca nu se raspunde la telefonul clinicii, desi oamenii insista de mai multe ori.

Concluziile noastre

Poti beneficia de servicii de gastroenterologie in Focsani atat gratuit, pe baza biletului de trimitere, cat si cu plata. In functie de nevoile pe care le ai, poti alege o clinica din clasamentul pe care tocmai ti l-am prezentat, pentru a te bucura de servicii de calitate si de un act medical superior.