Meniu

Gastroenterologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dai vina pe alimente, pe combinatii neinspirate in farfurie, insa este posibil sa suferi de o afectiune digestiva, pentru care ai nevoie de un investigatii, un diagnostic corect si un tratament adecvat, dublat de o recomandare de dieta corespunzatoare, servicii pe care le poti obtine la un cabinet de gastroenterologie din Iasi. Ai toate sansele sa obtii o consultatie riguroasa, in urma careia sa incepi tratamentul si sa scapi de simptomele care te supara, apeland la o clinica de top din oras, dotata cu aparatura de ultima generatie si personal medical competent.

In acest articol vei gasi informatii care te vor ajuta sa identifici unitatea medicala care ar putea sa iti satisfaca nevoile in ceea ce priveste sanatatea aparatului digestiv, in care lucreaza un bun gastreoenterolog din Iasi. 

Cat costa o consultatie la gastroenterologie in Iasi?

Pretul unei consultatii de gastroenterologie in Iasi poate fi influentat de standardele clinicilor in care se realizeaza, de dotarile acestora, de investigatiile incluse sau nu si de competentele si experienta medicilor. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale la care ai putea sa suni pentru o programare, precum si tarifele percepute pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Almedra
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti cu experienta
 • Consultatii si investigatii riguroase
 • Tratamente eficiente
Max Medica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dr. Catalin Hutanasu – profesionalism ireprosabil
 • Explicatii amanuntite si sfaturi competente
 • Personal amabil
 • Receptia raspunde greu la telefon
Promedica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Standarde ridicate de calitate
 • Profesionalismul medicilor
 • Rabdarea si empatia fata de pacienti
 • Solutii medicale cu rezultate bune
 • Programari amanate
Cardio Praxis
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Metode moderne de tratament
Cardiomed
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici buni
 • Preturi decente
 • Timp de asteptare mare
 • Personal lipsit de solicitudine la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de gastroenterologie din Iasi

Faptul ca ai acces la un clasament al clinicilor cu servicii de gastroenterologie din Iasi nu este de natura sa te satisfaca deplin si ai nevoie de mai multe informatii pentru a sti care este cel mai potrivit centru medical care ar putea sa iti satisfaca nevoile si exigentele. In tabelul de mai jos vei gasi detalii relevante pentru calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente medicale, despre personalul medical si despre opiniile pacientilor care au inregistrat experiente aici si au fost dispusi sa le impartaseasca prin intermediul recenziilor.

1. Clinica Almedra

Intr-un cadru elegant, modern amenajat, la Clinica Almedra din Iasi isi desfasoara activitatea cabinete dotate cu echipamente performante in domeniile: cardiologie, nefrologie, pediatrie, reumatologie, gastroenterologie, diabet, urologie, ORL, endocrinologie, dermatologie, fizio-kinetoterapie, medicina interna, psihologie si homeopatie. La cabinetul de gastroenterologie poti beneficia de consultatie primara, consultatie cu ecografie, consultatie de control si de interpretare analize. Aici activeaza conf. univ. dr. Catalina Mihai, medic primar gastroenterolog, doctor in medicina, avand competenta in ecografie generala, endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica, si dr. Gheorghe Balan, medic specialist, asistent universitar si doctor in medicina, specializat in endoscopie digestiva diagnostica si interventionala.

Pretul unei consultatii la gastroenterologie este de 200 de lei.

Pacientii spun ca serviciile clinicii sunt de calitate inalta, ca medicii sunt profesionisti cu experienta, ca investigatiile si consultatiile se realizeaza temeinic, iar tratamentele prescrise sau efectuate aici au avut rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Almedra
Vezi Pareri

2. Max Medica

Max Medica Iasi este un cabinet de gastroenterologie din Iasi care propune pacientilor cea mai rapida metoda de diagnosticare si tratare a afectiunilor digestive, prin programarea in cel mai scurt timp la ecografie abdominala, endoscopie superioara sau colonoscopie. Dr. Catalin Ilie Hutanasu este medic primar gastroenterolog, cu experienta acumulata in cadrul Spitalului Universitar din Iasi. Dupa stabilirea diagnosticului poti apela in acest centru medical la sfaturile competente ale dr. Mihaela Hutanasu, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice. Cei doi medici sunt si autorii unor carti de retete culinare folositoare pacientilor care se lupta cu kilogramele in plus.

O consultatie de gastroenterologie are pretul de 250 de lei. Cu ecografie inclusa, tariful se ridica la 400 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale cabinetelor Max Medica si considera ca medicul Catalin Hutanasu este de un profesionalism ireprosabil, ca au beneficiat de explicatii amanuntite si sfaturi competente si ca personalul este amabil. Exista si nemultumiri legate de faptul ca receptia raspunde greu la telefon.

3. Promedica

Promedica Iasi este un centru medical cu servicii de cardiologie, gastroenterologie, urologie, recuperare medicala, reumatologie, endocrinologie si nutritie si medicina interna. Domeniul gastroenterologiei este reprezentat aici de o echipa de elita, de doctori in medicina, patru medici primari, dr. Andrei-Stefan Chiriac, dr. Elena Gologan, dr. Mihaela Dimache, dr. Irina Girleanu, si un medic specialist gastroenterolog, dr. George-Alexandru Cucos. Toti medicii au competente in ecografie si in endoscopie digestiva diagnostica. Doi dintre ei pot sa si trateze in timpul procedurii de endoscopie. In clinica se efectueaza consultatii, ecografie abdominala, endoscopie cu si fara anestezie, colonoscopie cu si fara anestezie, rectosigmoidoscopie, rectoscopie, rezectie endoscopica cold snare, polipectomie hot snare, prelevare si analiza biopsie.

Tariful pentru o consultatie la gastroenterologie este de 250 de lei.

Pacientii recomanda serviciile acestei clinici pentru standardele ridicate de calitate, pentru profesionalismul, rabdarea si empatia medicilor si pentru solutiile medicale cu rezultate bune. Unele nemultumiri sunt rezultatul unor programari amanate de catre personalul centrului medical.

4. Cardio Praxis

Cardio Praxis este o clinica din Iasi specializata in diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare, in chirurgie cardiovasculara si cardiologie interventionala, care reuneste insa si o serie de alte specializari precum diabet si boli de nutritie, endocronologie, flebologie, gastroenterologie, medicina interna si neurochirurgie. Cabinetul de gastroenterologie ofera pacientilor consultatii, ecografii abdominale, diagnostic si tratament, precum si posibilitatea efectuarii analizelor medicale in cadrul clinicii, prin colaborarea cu laboratoarele Clinica Sante. Vei gasi aici un gastroenterolog apreciat, conf. univ. dr. Alina Plesa, medic primar gastroenterologie, medic primar medicina interna, doctor in medicina, cu competente in ecografie generala si endoscopie digestiva.

Pretul unei consultatii la acest medic gastroenterolog din Iasi este de 250 de lei.

Pacientii marturisesc ca au avut o experienta placuta in acest centru medical, cu servicii de calitate, medici profesionisti, aparatura de ultima generatie si metode moderne de tratament.

5. Cardiomed

Centrul Medical Cardiomed pune la dispozitia pacientilor din Iasi servicii de cardiologie, spitalizare de zi, angiologie, imagistica medicala, diabet, boli de nutritie si metabolism, endocrinologie, gastroenterologie, ORL, dermatologie, recoltare analize medicale, tratamente medicale injectabile / perfuzabile, balneofizioterapie, kinetoterapie si medicina de familie. La cabinetul de gastroenterologie, pentru acuratetea diagnosticului, consultatia este completata de explorari functionale digestive, endoscopie superioara si colonoscopie, si de investigatii imagistice – ecografie abdominala si ecografie pelvina. Dr. Gabriela Zlate este medic primar gastroenterolog, avand competente in ecografie generala si endoscopie digestiva.

Preturile cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie, clinica percepe suma de 120 de lei.

Pacientii sunt de parere ca au beneficiat de servicii medicale de calite, de medici buni si de preturi decente. Pe de alta parte, multi spun ca timpul de asteptare este mare, pentru ca nu se respecta programarile inregistrate si ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine si nu raspunde la telefon.

Concluzii

Gastroenterologia in Iasi este o ramura medicala bine reprezentata in acest oras, cu clinici si cabinete dotate cu aparatura moderna, investigatii complexe si medici foarte bine pregatiti. Ai toate sansele de a obtine un diagnostic corect si un tratament adecvat daca te adresezi oricareia dintre centrele medicale incluse in clasamentul propus in acest articol.

Cunoscand informatiile despre competentele medicilor si investigatiile disponibile la gastroenterologie in fiecare dintre unitatile medicale din top, vei putea sa iei o decizie bazata pe o cercetare temeinica a pietei serviciilor private de sanatate din Iasi, dedicate afectiunilor aparatului digestiv.