Meniu

Gastroenterologie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru prevenire, diagnostic si tratament in cazul afectiunilor digestive la bebelusi si adolescenti, se poate face o consultatie la gastroenterologie pediatrica in Ploiesti, desi optiunile nu sunt la fel de numeroase ca in alte orase mari din tara. Daca micutul tau are dureri de burta frecvent, constipatie si varsaturi, este posibil ca medicul sa iti recomande programarea unei vizite la gastroenterolog. 

Medicul gastroenterolog pediatru este cel caruia trebuie sa te adresezi si atunci cand exista suspiciunea ca micutul tau sufera de alergii alimentare. Acest articol iti prezinta cea mai buna varianta de centru medical, precum si tariful pentru o consultatie.

Care este tariful unei consultatii de gastroenterologie pediatrica in Ploiesti?

Inainte sa faca o programare la gastroenterologie pediatrica, majoritatea parintilor din Ploiesti vor sa cunoasca si pretul acestui serviciu. Daca te numeri printre ei, urmatorul tabel iti poate fi de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Andodent
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii medicale de inalta calitate
  • Medici profesionisti
  • Empatie, amabilitate si atentie din partea cadrelor medicale
  • Aparatura si tehnologie de ultima generatie
  • Diversitate de servicii medicale
  • Locatie curata si atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cel mai bun centru de gastroenterologie pediatrica din Ploiesti

In Ploiesti exista un centru medical ce acopera mai multe discipline, printre care si gastroenterologia pediatrica. Acolo poti face o programare la recomandarea medicului care are motive sa creada ca micul pacient ar putea suferi de o patologie digestiva.

Iata mai multe detalii despre activitatea acestei unitati medicale:

Centrul Andodent

Deschis in anul 2006, Centrul Andodent din Ploiesti este optiunea principala din acest oras la capitolul gasteoenterologie pediatrica si nu numai. Initial, centrul era specializat in stomatologie, dar in prezent insumeaza peste 20 de specialitati medicale si ofera servicii integrate de ingrijire a sanatatii. Colectivul este format din aproximativ 60 de cadre medicale, ce pun accent pe acuratete in diagnostic si eficienta in tratament. Alte specialitati pediatrice incluse in lista de servicii sunt cardiologia si ortopedia. 

O consultatie costa 200 lei.

Centrul Andodent este foarte apreciat de ploiesteni, care sustin ca au intalnit acolo o echipa de medici profesionisti, care ofera servicii de calitate exceptionala. Personalul este laudat pentru empatie, amabilitate, atentie si seriozitate. Locatia este placuta, curata si atmosfera e una pozitiva. Felul in care sunt intampinati pacientii este de asemenea notat ca punct forte in majoritatea recenziilor, la fel si aparatura si tehnologia de ultima generatie. Un alt avantaj il reprezinta diversitatea de specialitati medicale disponibile in cadrul centrului. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Andodent
Vezi Pareri

Concluzii

Acesta e principalul centru medical din Ploiesti unde se ofera servicii de gastroenterologie pediatrica, astfel ca nu va trebui sa te deplasezi in alt oras cu copilul tau pentru o consultatie. Daca micutul prezinta simptome care pot fi asociate unei afectiuni gastroenterologice, trebuie sa te adresezi medicului pentru a afla ce investigatii sunt necesare si ulterior, care este tratamentul necesar.