Meniu

Gastroenterologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu este usor sa gasesti servicii medicale private intr-un oras mai mic si un specialist in problemele de digestie care sa poata sa iti elucideze cauza simptomelor neplacute pe care le simti, sa le investigheze si sa stabileasca un diagnostic in cadrul unui cabinet de gastroenterologie din Severin. Daca nu stii incotro sa mergi pentru a primi o solutie competenta pentru sanatatea organelor digestive, acest articol iti poate fi de folos in orientarea pe piata medicala din municipiul resedinta a judetului Mehedinti.

Poti gasi un medic gastroenterolog in Severin intr-un cabinet modern, dotat cu echipamente performante si standarde inalte de calitate in activitate. Citeste cu atentie textul de mai jos si vei afla unde te poti adresa pentru o consultatie si examinari functionale specifice.

Cat costa o consultatie de gastroenterologie in Severin?

Desi nu este cel mai important aspect legat de serviciile de gastroenterologie din Severin, te intereseaza sa afli pretul unei consultatii, pentru a sti cum sa iti pregatesti bugetul si sa incluzi si posibilitatea efectuarii unor investigatii suplimentare, cu costuri aferente, in cadrul unei prime vizite la medic. In tabelul de mai jos am inclus numele cabinetului specializat si pretul practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Angela Trocan
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Servicii de calitate
  • Consultatii si investigatii amanuntite
  • Profesionalismul si experienta medicului
  • Disponibilitatea de a discuta cu pacientii
  • Explicatii si sfaturi competente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la gastroenterologie in Severin?

Vrei sa beneficiezi de o calitate a serviciilor, de un medic profesionist si de echipamente tehnice necesare diagnosticului si tratamentului bolilor digestive in cadrul unui cabinet de gastroenterologie din Severin. Desi nu exista optiuni multiple, te vei convinge din sectiunea urmatoare a articolului ca aici, in oras, iti pot fi indeplinite nevoile. Vei afla cine este specialistul care te va examina, care sunt conditiile de la cabinet si ce opinii au pacientii care au beneficiat de consultatii si investigatii in cadrul acestuia.

Dr. Angela Trocan

Cabinetul medical privat de gastroenterologie Dr. Angela Trocan ofera pacientilor din Drobeta Turnu Severin si judetul Mehedinti consultatii specializate in sanatatea tractului digestiv si a organelor implicate in digestie, ecografie abdominala, interpretare analize, diagnostic si tratament. La cabinetul din Bulevardul Mihai Viteazul nr. 24 vei gasi solutii medicale competente pentru afectiuni precum ulcer gastric, reflux gastro-esofagian, ulcer duodenal, hepatita, pancreatita, colecistita, diaree, constipatie, ciroza si cancer de colon. Dr. Angela Trocan este medic primar in medicina interna, medic specialist in gastroenterologie si are competente in ecografie generala si endoscopie digestiva.

Pretul pentru o consultatie de gastroenterologie este de 180 de lei la acest medic.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestei unitati medicale, de serviciile de calitate, consultatiile si investigatiile amanuntite, de profesionalismul si experienta medicului. Totodata, ei remarca si disponibilitatea doctoritei de a discuta cu pacientii si de a le oferi explicatii pe intelesul lor si sfaturi medicale competente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Angela Trocan
Vezi Pareri

Concluzii

Cand ai nevoie de un cabinet de gastroenterologie in Severin, cu servicii de calitate si un medic profesionist si experimentat, te poti adresa unitatii medicale de pe Bilevardul Mihai Viteazul nr. 24. Vei gasi aici standarde ridicate in activitate, un gastroenterolog implicat si dedicat muncii sale si aparatura necesara efectuarii investigatiilor specifice pentru stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat pentru problemele de sanatate ale aparatului digestiv.