Meniu

Gastroenterologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa iti faci programare la un centru specializat in gastroenterologie in Targu Jiu pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare? Atunci articolul acesta iti va fi de ajutor pentru a gasi o clinica de incredere, dar si pentru a solicita sfatul medicului specialist. In cele ce urmeaza ti-am pregatit trei centre medicale cu dotari superioare, cu echipe medicale profesioniste care iti pun la dispozitie investigatii si servicii ireprosabile.

Citeste mai departe si afla care sunt institutiile medicale din Targu Jiu spre care iti poti indrepta atentia, dar si cat de bine dotate sunt. Indiferent ca te confrunti cu o problema de sanatate sau ca vrei sa faci investigatii de rutina, cel mai bine ar fi sa ai la dispozitie un centru medical in serviciile caruia ai incredere, pentru desfasurarea unui act medical corect. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de gastroenterologie in Targu Jiu?

Stim ca vrei sa te documentezi atent cu privire la consultatiile de gastroenterologie in Targu Jiu, motiv pentru care ti-am pregatit tabelul de mai jos unde vei gasi care sunt preturile practicate in orasul tau, dar si care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Digest Life
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Servicii medicale diverse si calitative
 • Tratamente personalizate
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Atmosfera placuta si primitoare
Clinic Life
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente eficiente
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Diversitate in specialitati medicale
 • Medici bine pregatiti
Viena Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medici empatici, profesionisti si implicati
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 3 clinici specializate in gastroenterologie in Targu Jiu

Tulburarile si afectiunile digestive trebuie sa fie atent verificate si investigate de un medic specializat in gastroenterologie, lucru care poate fi pus in aplicare la una dintre cele trei institutii medicale din Targu Jiu. Toti pacientii au posibilitatea de a apela la un medic profesionist, care este competent, calificat si format in medii universitare de prestigiu, dar si in cadrul anilor de practica in diverse unitati spitalicesti. Descopera care sunt clinicile la care te incurajam sa mergi si afla cat de bine dotate sunt, dar si cat de bine pregatite sunt echipele medicale:

1. Digest Life

Digest Life este un centru medical multidisciplinar din Targu Jiu, unde poti opta si pentru consultatii sau proceduri gastroenterologice la standarde superioare. Printre serviciile de care poti beneficia amintim si: consultatie de specialitate, gastroscopie, ecografie abdominala, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, test Helicobacter Pylori, examen histopatologic, polipectomie endiscopica, electrocoagulare endoscopica, extractie corpi straini. Toate aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de o performanta inalta, pentru efectuarea tuturor investigatiilor intr-o maniera precisa. Departamentul de gastroenterologie dispune de un medic specialist cu o buna pregatire, dr. Florin Alexandru Saftescu, un medic compentent si in efectuarea endoscopiei digestive superioare / inferioare. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de gastroenterologie si de stabilire a tratamentului este de 150 lei.

Clinica este apreciata pentru diversitatea in servicii medicale, dar si pentru calitatea superioara a acestora. Tratamentele puse in aplicare sunt personalizate, investigatiile efectuate sunt ireprosabile, aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt performante si moderne, iar atmosfera din cabinet este una placuta si primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Digest Life
Vezi Pareri

2. Clinic Life

Clinic Life este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca esti din Targu Jiu si vrei sa beneficiezi de o consultatie de gastroenterologie. Pe langa dotarile superioare ale clinicii, din care fac parte echipamente si aparaturi de ultima generatie, clinica mai dispune si de echipe medicale plurisdisciplinare care se remarca printr-o experienta vasta, dar si printr-o buna pregatire in domeniu. In departamentul de gastroenterologie se remarca activitatea dr. Oana Maria Bololoi, medic specialist, care are competenta de a efectua urmatoarele investigatii: ecografie abdomen, ecografie pelvis, colonoscopie, gastroscopie. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Clinica medicala este apreciata de pacienti, acest lucru fiind vizibil si in recenziile favorabile postate in mediul online. Exista cateva aspecte pentru care acestia continua sa revina: tratamentele eficiente, investigatiile ireprosabile, aparaturile si echipamentele performante, diversitate in specialitati medicale si echipe medicale bine pregatite. 

3. Viena Medical

Daca esti in cautare unor servicii medicale de calitate si a unor investigatii ireprosabile de gastroenterologie, te invitam sa iei in considerare Viena Medical, un centru medical din Targu Jiu. Departamentul de gastroenterologie este echipat in mod adecvat cu aparaturi performante si dispune de echipe medicale bine pregatite, care pot oferi ajutor si sprijin tuturor pacientilor care se confrunta cu probleme intestinale.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 180 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile medicale. Pe langa dotarile de ultima generatie care se afla in cadrul departamentului de gastroenterologie, centrul medical mai este apreciat si pentru medicii empatici, profesionisti, amabili, implicati si atenti la detalii. 

Concluzii

Vrei sa te vada un medic specialist gastroenterolog in Targu Jiu cat mai curand, dar nu stii care este clinica adecvata la care sa apelezi? Atunci iti recomandam sa le iei in considerare pe cele trei de mai sus, unde vei descoperi medici profesionisti, cu o buna pregatire in domeniu. Nu amana vizita la medic, mai ales daca te confrunti cu simptome specifice unor afectiuni intestinale care iti pot pune viata in pericol.