Meniu

Avort Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de intrerupere a sarcinii, avortul, necesita o documentare minutioasa efectuata in prealabil, pentru a nu exista riscul de a te pune in pericol sub nicio forma. In Braila, din fericire, exista cateva institutii medicale private care se ocupa cu efectuarea acestei proceduri in conditii sigure, dupa ce pacienta isi da acordul cu privire la tot ce presupune o intrerupere de sarcina. Pentru ca totul sa decurga in parametri optimi, asigura-te ca apelezi la ajutorul unei clinici de incredere din orasul tau, pentru a primi sfaturile si indrumarile adecvate.

Cu toate ca Braila nu este un oras foarte dezvoltat din punct de vedere medical, tot ai ocazia de a opta pentru o intrerupere de sarcina fara sa fii nevoita sa te deplasezi in alta zona a tarii. De obicei, majoritatea medicilor ginecologi au si aceasta competenta. Cu toate acestea, conteaza foarte mult sa aiba si dotarile necesare, astfel incat procedura sa fie efectuata in conditii sigure, fara niciun risc.

Care este pretul pentru efectuarea unui avort in Braila?

Daca vrei sa te documentezi cu privire la preturile practicate pentru efectuarea unui avort in Braila, trebuie sa stii ca se aplica tarife diferite in functie de tipul de procedura (chiuretaj sau avort medicamentos), dar si ca pretul poate fi influentat de experienta medicului sau de renumele clinicii. Iata care sunt tarifele aplicate la clinicile din orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Clinica Mateus
Clinica-Verificata
600-900 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 600-900 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si implicata
 • Intrerupere de sarcina in conditii sigure
 • Atmosfera prietenoasa
 • Atitudine pozitiva
Sanfem Med
500-900 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 500-900 Ron
 • Dotari superioare
 • Tratamente eficiente
 • Investigatii precise
 • Intrerupere de sarcina in conditii sigure
 • Medic cu experienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici specializate in avort in Braila

Stim ca iti este dificil sa alegi o clinica specializata in avort in Braila in care sa ai incredere. Tocmai de aceea ti-am pregatit o lista cu toate institutiile medicale private din orasul tau pe care le poti lua in considerare, datorita aprecierilor primite de la pacienti, dar si datorita dotarilor avansate. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare cabinet in parte:

1. Clinica Mateus

Clinica Mateus din Braila este multidisciplinara, cuprinzand si specializarea de obstetrica-ginecologie; in cazul sau pacientele pot opta pentru un avort la cerere, realizat in conditii sigure sub atenta observatie a unui personal medical cu experienta. Echipamentele medicale folosite pentru intreprinderea acestei proceduri sunt de ultima generatie, pentru ca totul sa decurga in parametri optimi. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea un personal medical experimentat, competent in realizarea intreruperilor de sarcina, din care fac parte si: dr. Iulian Alexandru Tataru (medic primar in obstetrica-ginecologie), dr. Andra Prisacaru (medic specialist in obstetrica-ginecologie), dr. Cristinel Andoiu (medic primar in obstetrica-ginecologie) si dr. Mihai Georgescu (medic specialist in obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, lector universitar). 

Pretul pentru un avort medicamentos este de 600 lei, iar pentru un avort terapeutic – 900 lei.

Clinica a primit peste o suta de recenzii si este apreciata pentru serviciile medicale ireprosabile pe care le ofera tuturor pacientilor. Echipa medicala da dovada de fiecare data de profesionalism, implicare si o buna pricepere in desfasurarea unui act medical exemplar, iar dotarile clinicii sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in realizarea unor investigatii si proceduri la standarde superioare. In plus, atmosfera din cabinet este primitoare, personalul medical avand intotdeauna o atitudine pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mateus
Vezi Pareri

2. Sanfem Med

Sanfem Med este o clinica din Braila specializata in obstetrica si ginecologie, in cadrul careia pacientele pot opta pentru efectuarea unui avort medicamentos. Institutia medicala se afla sub coordonarea dr. Tudosa Victoria, un medic cu experienta vasta in acest domeniu de activitate si cu o buna pricepere in identificarea unui diagnostic corect in cazul pacientelor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Pe langa interventia amintita anterior, in cadrul cabinetului mai poti beneficia si de: consultatii de specialitate, chiuretaje prin aspiratie, aplicatii sterilete, ecografie vaginala si abdominala, monitorizarea sarcinii, morfologie fetala 3D, 4D, Doppler color fetal, tratamente de menopauza, colposcopie, cauterizari, test Babes Papanicolau, diagnostic osteoporoza. Cabinetul este dotat cu aparatura de inalta performanta, pentru efectuarea tuturor investigatiilor si procedurilor medicale la standarde superioare.

Pretul pentru efectuarea unui avort medicamentos incepe de la 500 lei si poate ajunge la 900 lei.

Cabinetul este apreciat pentru dotarile superioare, dar si pentru implicarea medicului specialist. Acesta da dovada de o experienta vasta in obstetrica si ginecologie, aplicand proceduri, tratamente medicale de calitate si efectuand investigatii la standarde superioare.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici sau a unui cabinet medical de incredere in cadrul caruia sa poti opta pentru efectuarea unui avort in Braila, poti lua in considerare institutiile medicale amintite anterior. Solicita ajutorul unui medic specialist care sa te indrume sa alegi varianta potrivita in functie de viziunea si nevoile tale, dar si in care sa ai incredere pentru efectuarea unei proceduri atat de complexe.