Meniu

Avort Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile care sunt interesate de un avort in Brasov au la dispozitie trei clinici medicale in care se realizeaza procedura. In fiecare dintre acestea serviciile includ atat avortul medicamentos, cat si chiuretajul uterin care se realizeaza cu anestezie locala sau, in unele cazuri, cu anestezie generala.

In Romania, avortul este legal, pana la varsta gestationala de 14 saptamani, iar dupa aceasta limita se efectueaza doar in cazul in care sarcina reprezinta un pericol pentru sanatatea sau viata femeii. Intreruperile de sarcina trebuie efectuate doar de catre un medic specialist si in clinici si spitale autorizate, care ofera conditii optime de igiena si siguranta. Descopera, asadar, in ce cabinete si clinici din Brasov se fac interuperi de sarcina.

Cat costa un avort in Brasov?

In cabinetele de ginecologie din Brasov, un avort are un pret care poate varia. In tabelul de mai jos poti vedea tarifele percepute in acest oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
GMedical
Clinica-Verificata
1.000-1.800 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 1.000-1.800 Ron
 • Clinica moderna
 • Trei medici cu experienta
 • Avort medicamentos sau avort cu anestezie
 • Numeroase servicii de obstetrica-ginecologie
 • Urmarirea sarcinii
 • Vaccinari HPV
 • Consiliere probleme sexuale
Clinica Promed
800-1.700 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 800-1.700 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Contract cu CAS
 • Clinica moderna
 • Doi medici ginecologi fac intreruperi de sarcina cu anestezie locala
 • Punctualitate in privinta programarilor
 • Atmosfera placuta
 • Bun raport calitate-pret
Dr. Livia Antonya
1.200-1.400 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 1.200-1.400 Ron
 • Medic ginecolog cu experienta
 • Numeroase proceduri ginecologice
 • Intrerupere de sarcina cu medicamente sau prin chiuretaj uterin
 • Mici interventii
 • Monitorizarea sarcinii
 • Tratamente pentru infertilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici medicale se poate face avort in Brasov?

Sunt trei clinici medicale si cabinete in care se executa avort in municipiul Brasov. Poti descoperi informatii utile despre ele si despre serviciile pe care le ofera, inclusiv in ceea ce priveste intreruperea de sarcina.

1. GMedical

In Clinica de Obstetrica-Ginecologie GMedical din Brasov te poti programa pentru un avort medicamentos si pentru unul cu anestezie locala sau generala. Cabinetul a fost infiintat in anul 2005, iar din anul 2010 se afla in actuala locatie, intr-o cladire renovata si utilata la standarde moderne. Echipa medicala este alcatuita din trei doctori specializati in Obstetrica-Ginecologie: dr. Anca Galitianu (medic primar), dr. Tatiana Cristea (medic specialist) si dr. Carmen Badiu (medic primar). Serviciile puse la dispozitie sunt numeroase: consultatii, vaccinari HPV, ecografii, intreruperi de sarcina la cerere, examinarea sanului, chirurgia estetica a vulvei si vaginului, consiliere in probleme sexuale, urmarirea sarcinii. 

Pretul unui avort medicamentos este de 1.000 de lei la GMedical. Pentru chiuretajul cu anestezie locala, tariful este de 1.500 de lei, iar pentru chiuretajul cu anestezie generala pretul este de 1.800 de lei.

Multe dintre pacientele acestui cabinet spun ca au avut parte de o experienta foarte reusita prima data cand au pasit in locatie si ca, din acest motiv, au ales sa devina cliente fidele. Calmul, intelegerea si experienta medicilor, impreuna cu performanta aparatelor utilizate in cabinet pentru monitorizarea sarcinii sau diagnosticarea afectiunilor ginecologice au fost suficiente pentru ca brasovencele sa puncteze cu note maxime GMedical pe internet.

Vezi parerile pacientilor despre GMedical
Vezi Pareri

2. Clinica Promed

Clinica Promed se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Brasov, astfel ca multe dintre serviciile pe care le ofera, in diverse specialitati, sunt decontate. La Obstetrica si Ginecologie, sunt doi medici care efectueaza chiuretaj evacuator (avort): dr. Gabriel Nicolae, medic primar obstetrica-ginecologie, cu competente in ecografie obstetricala si ginecologica, si dr. Monica Saratianu, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu aceleasi competente. Intreruperile de sarcina se desfasoara cu anestezie locala. 

Pretul pentru o intrerupere de sarcina in Brasov, la clinica Promed, variaza in functie de varsta gestationala, de la 800 de lei (5-8 saptamani) la 1.700 de lei (11-13 saptamani). Chiuretajul pentru 9-10 saptamani costa 1.100 de lei. 

Pacientii acestei clinici o evalueaza cu punctaj aproape maxim, datorita modului cum decurg programarile si cum sunt tratati aici. Cele mai apreciate sunt aceste avantaje: timp rapid de preluare, clinica moderna si curata, medici bine pregatiti si comunicativi, atmosfera placuta si degajata, colaborarea cu CAS, bun raport calitate-pret.

3. Dr. Livia Antonya

Acest cabinet de ginecologie din Brasov, unde se executa si proceduri de avort, a fost infiintat in 2004, iar din 2007 functioneaza in actuala locatie. O caracteristica a acestei unitati medicale este ca in cadrul primei consultatii se efectueaza, pe langa examenul clinic amanuntit, toate investigatiile paraclinice. Cabinetul este dotat cu echipamente moderne: ecograf  cu sonda endovaginala si cu sonda abdominala, colposcop cu afisaj video, cardiotocograf. Personalul medical este alcatuit din dr. Livia Antonya, medic primar obstetrica-ginecologie, cu competente in ecografie ginecologica si obstetricala, endoscopie si management sanitar, si dr. Maria Maier, medic primar anestezie si terapie intensiva. Chiuretajele uterine se fac intre saptamanie 6-10 de sarcina la acest cabinet.

Un avort costa aici 1.200 de lei (sarcina in 6-8 saptamani) sau 1.400 de lei (sarcina in 9-10 saptamani). 

Pacientele dr. Antonya au, in general, cuvinte de lauda la adresa sa, spunand ca este o persoana tanara, deschisa si profesionista, cu care se poate comunica foarte bine. De asemenea, unele cliente ale acestui cabinet au mai notat si ca au beneficiat aici de numeroase investigatii si proceduri in conditii foarte bune.

Concluziile noastre

Exista trei solutii in cazul in care vrei sa faci avort si cauti clinici din Brasov. In fiecare dintre cabinetele pe care ti le-am prezentat te poti programa pentru o astfel de interventie, care se poate realiza atat prin intermediul medicamentelor, cat si prin chiuretaj uterin cu anestezie. 

Interventiile sunt realizate de medici ginecologi-obstetricieni cu experienta, la care trebuie sa mergi si pentru o consultatie de dupa avort, astfel incat sa te asiguri ca totul este in regula si ca aparatul reproducator s-a recuperat. In plus, medicul te poate sfatui si in privinta mijloacelor de contraceptie, ajutandu-te sa iei cea mai buna decizie in aceasta privinta.