Meniu

Avort Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei unitati medicale private specializate in practicarea avorturilor in Constanta si nu stii care este cea mai buna optiune? Atunci parcurge in continuare articolul de mai jos si descopera cinci clinici private ginecologice de incredere la care poti apela pentru acest serviciu medical. In cele ce urmeaza vei descoperi si care sunt preturile aplicate, pentru a sti care este suma de bani pe care sa o pregatesti pentru aceasta interventie medicala.

Constanta gazduieste o multime de institutii medicale private in cadrul carora poti efectua o intrerupere de sarcina in conditii sigure si intr-un cadru specializat. Varsta fatului nu trebuie sa depaseasca 14 saptamani si este necesar sa iti dai consimtamantul. Inainte de a recurge la aceasta metoda, este indicat sa discuti cu un medic specialist despre tot ce presupune o intrerupere de sarcina, dar si daca exista riscul sa iti puna sanatatea sau chiar viata in pericol. 

Ce buget sa pregatesti pentru un avort in Constanta?

Costurile aplicate pentru un avort in Constanta sunt diferite in functie de metoda medicala aplicata pentru intreruperea sarcinii, dar si in functie de varsta fatului. Cu cat decizia mamei este luata mai din timp, cu atat riscul la care se supune facand un avort este mai mic, iar interventia este mai facila. Iata care sunt preturile aplicate in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Dr. Peteanu
Clinica-Verificata
1.100-1.300 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 1.100-1.300 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici profesionisti si cu experienta
 • Investigatii precise
 • Proceduri sigure
 • Atmosfera placuta
Dr. Mihaela Peteanu
1.000-1.200 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 1.000-1.200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal empatic, implicat si rabdator
 • Act medical exemplar
 • Atmosfera placuta
 • Timp indelungat de primire a rezultatelor
Dr. Mihaela Dobre
900-1.100 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 900-1.100 Ron
 • Proceduri medicale precise
 • Medic cu experienta
 • Echipamente de ultima generatie
 • Consultatii de specialitate
Prosana Medical
1.000-1.100 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 1.000-1.100 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Colectiv profesionist, experimentat si implicat
 • Atmosfera placuta
 • Atitudine prietenoasa
 • Intrerupere de sarcina in conditii sigure
Euromaterna
3.500 Ron
 • Pret Avort 3.500 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Colectiv medical de exceptie
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Intrerupere de sarcina in conditii sigure
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici private specializate in avort in Constanta

Mai departe poti descoperi care sunt unitatile medicale din Constanta specializate in efectuarea avortului in conditii sigure, sub atenta observatie a medicilor specialisti. Afla care sunt dotarile clinicilor, cat de bine pregatite sunt pentru astfel de investigatii, dar si care este impresia pacientelor cu privire la serviciile medicale: 

1. Dr. Valentin Peteanu

Cabinetul individual a fost infiintat de dr. Vladimir Peteanu, se afla in Constanta si este specializat in obstetrica si ginecologie, medicul avand, de asemenea, competenta de a realiza avorturi in conditii sigure. Si-a inceput activitatea in anul 1990 cu scopul de a le oferi pacientelor servicii medicale ireprosabile. Are capacitatea de a stabili un diagnostic precis, de a monitoriza atent o sarcina pana in momentul nasterii, dar si de a-si educa pacientele cu privire la tot ceea ce implica un avort. Echipa medicala este formata din doctori cu experienta vasta si cu o buna pregatire in obstetrica si ginecologie: dr. Valentin Peteanu (medic primar) si dr. Simona Sasu (medic primar). Echipamentele utilizare de clinica sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in efectuarea investigatiilor si procedurilor medicale la standarde superioare. 

Pretul pentru o intrerupere de sarcina prin aspiratie sau chiuretaj pana la 10 saptamani este de 1.100 lei, pentru un avort medicamentos – 1.100 lei si pentru o intrerupere de sarcina intre 11-13 saptamani – 1.300 lei.

Clinica este apreciata, datorita faptului ca echipa medicala este implicata, atenta la nevoile pacientei si profesionista, realizand un act medical exemplar. De asemenea, aparatura si dotarile utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca atat investigatiile, cat si procedurile medicale sunt ireprosabile. In plus, atmosfera din cabinet este primitoare si prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Valentin Peteanu
Vezi Pareri

2. Dr. Mihaela Peteanu

Cabinetul individual al dr. Mihaela Peteanu, Eva Med Center, se adreseaza tuturor pacientelor care au nevoie de proceduri ginecologice, printre care se numara si avortul. In Constanta, aceasta este una dintre institutiile medicale de incredere, la care pacientele apeleaza pentru ajutorul cadrelor medicale cu experienta vasta in domeniul ginecologic. Clinica pune la dispozitia pacientelor urmatoarele servicii: consultatii, investigatii ecografice, sfaturi despre contraceptie, interventii chirurgicale, montare de sterilet, recoltari de probe din zona cervico-vaginala, cum ar fi cele pentru testul Babes Papanicolau sau pentru identificarea bolilor cu transmitere sexuala. In plus, institutia medicala dispune de o aparatura de ultima generatie: doua aparate ecograf, Samsung WS80A UGEO ELITE si H60 LV, electrocauter ERBE, aspirator chirurgical NOUVAG, monitor pentru funcții vitale Phillpis Intellivue MX100. 

Pretul pentru un avort medicamentos este de 1.200 lei, pentru o intrerupere de sarcina prin aspiratie sau chiuretaj pana in 11 saptamani – 1.000 lei, iar pentru intreruperea de sarcina la 12-13 saptamani – 1.200 lei.

Cabinetul medical a primit multe aprecieri, majoritatea fiind indreptate catre actul medical desfasurat de dr. Mihaela Peteanu, un medic profesionist, care da dovada de empatie, implicare si multa rabdare. Aparatura aflata in dotarile cabinetului este de ultima generatie, ceea ce contribuie la obtinerea unor rezultate precise si la efectuarea procedurilor medicale la standarde europene. Cu toate acestea, au fost sesizate probleme cu privire la timpul de primire a rezultatelor investigatiilor.

3. Dr. Mihaela Anca Dobre

Cabinetul individual al dr. Mihaela Anca Dobre este specializat in obstetrica si ginecologie, avand competenta si de a realiza intreruperi de sarcina (avort) in Constanta. Dotarile cabinetului sunt superioare, medicul folosind aparaturi si echipamente medicale de ultima generatie, pentru generarea unui diagnostic corect, pe baza caruia se stabileste si tratamentul adecvat. Dr. Mihaela Anca Dobre are si competenta de a realiza intreruperi de sarcina in conditii sigure, pregatindu-si pacienta cu tot ce este necesar, pentru ca aceasta sa nu sufere traume nici de ordin fizic, nici psihic. Pe langa acest serviciu, medicul este bine pregatit si in efectuarea: consultatiilor de specialitate, ecografiei abdomino-pelvine si transvaginale, analizelor ginecologice, consilierei familiale si contraceptive etc. Intreruperea de sarcina se realizeaza cu anestezie generala sau locala, dupa ce pacienta si-a dat consimtamantul. 

Pretul pentru un avort porneste de la 900 lei si poate ajunge la 1.100 lei.

Principalele aspecte care au fost apreciate la cabinetul dr. Mihaela Anca Dobre sunt: implicarea, profesionalismul si metodele eficiente de abordare a pacientei, dotarile si echipamentele medicale de ultima generatie folosite in efectuarea investigatiilor si procedurilor medicala la standarde superioare. Cu toate acestea, exista nemultumiti cu privire la stabilirea corecta a diagnosticului.

4. Prosana Medical Center

Prosana Medical Center a fost infiintat in anul 2002 in Constanta si, desi este un centru multidisciplinar, printre principalele sale domenii de activitate se numara si obstetrica-ginecologia, in care pacientele au posibilitatea de a opta pentru efectuarea unui avort, dupa ce isi dau consimtamantul. Echipa medicala este formata din 11 medici, dintre care 5 sunt medici primari, iar ceilalti medici specialisti in obstetrica-ginecologie. Acestia sunt experimentati in diagnosticarea pacientului, dar si in aplicarea unui tratament eficient. De asemenea, medicii sunt competenti si in realizarea intreruperii de sarcina in conditii sigure, astfel incat pacienta sa nu ramana cu niciun fel de traume. Avortul poate sa fie realizat ori prin aspiratie, ori prin metoda medicamentoasa, in functie de recomandarile medicului, dar si de cat de avansata este sarcina.

Pretul pentru un avort chirurgical este de 1.000 lei, iar cel medicamentos costa 1.100 lei.

Centrul medical a primit o multime de aprecieri, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile sale, dar si prestatiei ireprosabile. Cadrele medicale sunt experimentate, profesioniste, implicate si bine pregatite in efectuarea investigatiilor si procedurilor medicale, iar atmosfera din cabinet este placuta si prietenoasa.

5. Euromaterna

Euromaterna a fost infiintat in 2009 ca spital privat de obstetrica-ginecologie, specializat si in efectuarea intreruperilor de sarcina (avorturilor) in siguranta in Constanta. Principalul obiectiv al spitalului este sa le asigure tuturor pacientelor un loc sigur la care sa apeleze atunci cand se confrunta cu orice fel de probleme ginecologice. Echipa medicala este formata din 22 de medici specializati in obstetrica si ginecologie, la care se adauga si medici colaboratori de exceptie, pentru realizarea unui act medical de calitate. De asemenea, spitalul privat se remarca si prin atentia la detalii, avand dotari de ultima generatie, pentru realizarea unor investigatii si proceduri medicale la standarde superioare. 

Pretul pentru efectuarea avortului fetal este de 3.500 lei.

Spitalul privat din Constanta este apreciat pentru serviciile pe care le ofera tuturor pacientelor, dar si pentru dotarile de ultima generatie ale clinicii. Colectivul medical da dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire in efectuarea serviciilor medicale, contribuind semnificativ la crearea unei atmosfere placute pentru paciente. Cu toate acestea, unele servicii medicale presupun eforturi financiare destul de ridicate.

Concluzii

Te-ai gandit si te-ai hotarat sa recurgi la avort? In Constanta, din fericire, exista o multime de clinici si cabinete medicale care te pot sprijini in aceasta decizie, punandu-ti la dispozitie o procedura medicala sigura, care sa nu iti pune sanatatea in pericol. Clinicile sugerate anterior sunt atent selectionate in functie de dotari, experienta medicilor, dar si impresia celorlalti pacienti. Nu ezita sa ceri ajutorul medicului specialist pentru a putea lua o decizie finala fara regrete.