Meniu

Avort Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Decizia de a face un avort in Pitesti poate fi luata din diverse motive, care tin de fiecare persoana in parte. Legea spune insa ca intreruperile de sarcina trebuie facute pana la varsta de 14 saptamani a sarcinii si in clinici specializate si sigure pentru paciente.

In Pitesti exista o unitate medicala privata in care se poate face intrerupere de sarcina. Femeile au de ales intre avortul medicamentos (in cazul in care sarcina are pana in 8 saptamani) si cel pe cale chirurgicala, prin aspiratie. In acest articol poti afla unde se poate face avort in cele mai bune conditii la Pitesti si cat costa procedura. 

Cat costa procedura de avort in Pitesti?

O interventie de avort in Pitesti are un pret diferit pentru intreruperea de sarcina prin medicamente si cea pe cale clasica.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Muntenia
Clinica-Verificata
530 Ron
  • Pret Avort 530 Ron
  • Numeroase specialitati medicale
  • Medici cu reputatie si experienta
  • Interventii chirurgicale
  • Avort medicamentos si chiuretaj prin aspiratie
  • Contract cu CAS
  • Conditii bune si curatenie
  • Aglomeratie
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate face avort in Pitesti?

Femeile care sunt interesate sa faca avort in Pitesti pot gasi conditii bune intr-un spital privat. Iata despre ce locatie este vorba!

Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este un spital privat din Pitesti care acopera o gama larga de domenii medicale, de la analize si investigatii imagistice, la cabinete de ginecologie, ORL sau neurologie, interventii chirurgicale si spitalizare de zi sau continua. La departamentul Ginecologie activeaza o echipa medicala numeroasa, alcatuita din medici primari si specialisti, cu competente in ecografie, printre care dr. Mihai Nurciu si dr. Adrian Mihaila. Printre serviciile medicale disponibile in cabinet se numara avortul medicamentos si avortul prin aspiratie. Specialitatea Obstetrica-Ginecologie se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate in spitalizare continua. 

Pretul pentru o intrerupere de sarcina in Pitesti, la Muntenia Hospital, este de 530 de lei. Pachetul pentru avort medicamentos are un tarif de 650 de lei si include consiliere de specialitate, administrarea medicamentului si monitorizarea post procedura.

Serviciile din acest spital privat sunt privite de pacienti cu ochi buni din mai multe motive: varietatea specialitatilor medicale si a procedurilor, medici de notorietate in Pitesti, care au experienta si pregatire solida in domeniile lor de activitate, conditii bune si curatenie, faptul ca unele servicii sunt gratuite, fiind decontate de CAS. Sunt si persoane nemultumite, care sustin ca nu se respecta programarile si ca se creeaza aglomeratie in fata multor cabinete.

Vezi parerile pacientilor despre Muntenia Hospital
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In functie de varsta gestationala, femeile care vor sau au nevoie sa faca avort in Pitesti au doua optiuni: avortul medicamentos, care presupune administrarea unui medicament specific, si interventia conventionala, in cadrul careia medicul utilizeaza chiureta si aspiratia prin vacuum a continutului din uter. Aceste interventii se efectueaza in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute spitale private din judetul Arges – Muntenia Hospital.