Meniu

Avort Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai hotarat sa faci avort in Targu Jiu si nu stii care clinica ginecologica este cea mai potrivita varianta din orasul tau? Stim cat esti de ingrijorata, dar, de asemenea, stim si cat de mult conteaza sa gasesti o institutie medicala de incredere, asa ca, in cele ce urmeaza, iti prezentam cateva clinici si cabinete medicale pe care sa te poti baza. 

Targu Jiu nu este tocmai un oras ofertant din punct de vedere medical, insa nici nu esti nevoita sa apelezi la ajutorul clinicilor din alte orase pentru efectuarea acestei proceduri. Desi este complexa, clinicile din Targu Jiu sunt dotate cu toate aparaturile si echipamentele necesare, astfel incat procedura sa fie complet sigura. 

Ce buget sa pregatesti pentru un avort in Targu Jiu?

De cele mai multe ori, pretul pentru un avort in Targu Jiu poate sa fie influentat de dotarile cabinetului, dar si de experienta medicului specialist. Pentru a afla ce buget trebuie sa pregatesti, iti prezentam tabelul de mai jos in care sunt incluse atat tarifele aplicate, cat si numele clinicilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Avort
Rating
Website
Clinic Life
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret Avort 600 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala de exceptie
 • Preturi accesibile
 • Investigatii si proceduri precise
 • Intrerupere de sarcina in conditii sigure
Dr. Dana Popescu
500-800 Ron
 • Pretul pentru Avort variaza intre 500-800 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medic ginecolog expert
 • Atitudine pozitiva, profesionalism si implicare
 • Metode eficiente de abordare
 • Grija fata de pacienti
Viena Medical
600 Ron
 • Pret Avort 600 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala experimentata si profesionista
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera prietenoasa
 • Intrerupere de sarcina in conditii sigure
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici la care poti apela pentru un avort in Targu Jiu

Stim ca te afli intr-o perioada de confuzie, motiv pentru care am facut noi documentarea de clinici specializate in avort in Targu Jiu. Citeste mai departe pentru a afla care este parerea si celorlalte paciente, dar si cat de bine pregatite sunt unitatile medicale private de mai jos:

1. Clinic Life

Clinic Life este o institutie medicala multidisciplinara din Targu Jiu in cadrul careia se poate opta si pentru un avort medicamentos in conditii sigure. Cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, fiecare pacienta poate beneficia de o monitorizare riguroasa pe parcursul intreruperii de sarcina, astfel incat sa nu fie supusa niciunui risc. Din cadrul echipei de medici profesionisti in astfel de servicii medicale fac parte si: dr. Maria Sorop Florea (medic primar), dr. Oana Akl Chadiye (medic specialist), dr. Stefan Gabriel Degeratu (medic specialist) si dr. Laurentiu Mihai Dira (medic specialist).

Pretul pentru un avort medicamentos este de 600 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, multumita serviciilor si procedurilor ireprosabile. Echipamentele, tehnologiile si aparaturile aflate in dotarea institutiei medicale sunt de ultima generatie, astfel incat procedurile si investigatiile sa fie cat mai precise. In plus, echipa medicala are o experienta vasta in obstetrica-ginecologie, oferind rezultatele dorite, iar preturile serviciilor sunt accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinic Life
Vezi Pareri

2. Dr. Dana Popescu

Cabinetul medical individual al dr. Dana Popescu este o alta varianta catre care pacientele isi pot indrepta atentia daca intentioneaza sa faca un avort in Targu Jiu. Tehnica medicala, aparatura si echipamentele folosite (ecograf 3D/4D cu Doppler Color) sunt de ultima ora, acestea fiind eficiente in monitorizarea starii de sanatate a pacientei pe tot parcursul intreruperii de sarcina. Pe langa avort, in cadrul acestui cabinet de ginecologie mai poti beneficia si de: test pentru depistarea riscurilor in sarcina, consultatie sterilitate, consiliere, planning familial, biopsie col, toaleta vaginala post tratament, tratamente, electrocauterizare, montare si extragere sterilet, consultatie de specialitate etc. 

Pretul pentru o intrerupere de sarcina incepe de la 500 lei si poate ajunge la 800 lei.

Cabinetul dr. Dana Popescu din Targu Jiu a fost puternic apreciat de paciente, multumita metodei eficiente de abordare folosita de medic, dar si datorita aparaturilor de ultima generatie. Atitudinea pozitiva, implicarea, empatia si profesionalismul de care doamna doctor da dovada sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientele se simt in siguranta in cadrul cabinetului sau.

3. Viena Medical

Viena Medical este o clinica multidisciplinara din Targu Jiu unde pacientele pot solicita un avort medicamentos. Procedura este realizata cu maxima atentie de catre echipele medicale experimentate, astfel incat pacienta sa nu fie supusa niciunui risc. Din cadrul echipei de medici fac parte unele dintre cele mai experimentate si profesioniste cadre medicale: dr. Ioana Alina Giurea, dr. Cristina Florea si dr. Cristina Paun. 

Pretul pentru un avort medicamentos este de 600 lei.

Profesionalismul, implicarea si empatia de care medicii dau dovada sunt doar cateva dintre aspectele care le determina pe paciente sa ia in considerare clinica Viena Medical. Aparatura utilizata este de ultima generatie, iar cadrele medicale sunt competente in efectuarea unei game largi de servicii si proceduri medicale, printre care se numara si avortul medicamentos. In plus, atmosfera este prietenoasa, iar atitudinea predominanta a personalului este pozitiva.

Concluzii

In cazul in care vrei sa faci avort in Targu Jiu, clinicile amintite anterior in articol iti pot fi de ajutor pentru a duce aceasta procedura medicala la capat. Din fericire, echipele medicale sunt experimentate, iar dotarile clinicilor sunt de ultima ora, ceea ce inseamna ca nu esti supusa niciunui risc. Cu toate acestea, discuta in prealabil cu medicul specialist despre tot ce presupune o intrerupere de sarcina si asigura-te ca ai totul sub control.