Meniu

Embolizare fibrom uterin Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile care au nevoie de o embolizare fibrom uterin in Craiova pot beneficia de acest serviciu in cadrul unui spital public cu o echipa medicala numeroasa si cu medici ginecologi cu experienta. In acest articol vei putea afla informatii care te intereseaza despre procedura: pret, servicii, parerile pacientilor.

Embolizarea de fibrom uterin este o procedura medicala minim invaziva prin care sunt tratate tumorile benigne ale uterului – fibroamele uterine. Procedura consta in blocarea arterelor care furnizeaza sange catre fibrom, cauzand astfel micsorarea si uscarea acestuia in timp. Pentru ca interventia se realizeaza sub anestezie locala sau chiar generala, trebuie efectuata intr-o unitate medicala bine dotata din Craiova.

Cat costa o embolizare de fibrom uterin in Craiova?

Pretul pentru embolizarea de fibrom uterin in Craiova porneste de la 3.000 de lei, dar interventia se poate realiza gratuit, in spitalul de stat, fiind decontata.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Embolizare
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
13.000 Ron
  • Pretul pentru Embolizare porneste de la 13.000 Ron
  • O echipa numeroasa de medici in cele doua sectii de obstetrica-ginecologie
  • Bine dotat pentru interventii chirurgicale sau minim invazive
  • Varietate de specialitati medicale
  • Serviciu de urgenta
  • Ambulator, laborator, sali de operatie, saloane de internare
  • Aglomeratie
  • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate face embolizare de fibrom uterin in Craiova

O embolizare de fibrom uterin in orasul Craiova se poate realiza, in bune conditii, la unitatea medicala pe care o prezentam in continuare.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova este un spital cu vechime, constructia sa demarand in anul 1965. Spitalul dispune de numeroase sectii, printre care si de obstetrica-ginecologie, unde se efectueaza, printre alte servicii specifice, si embolizare de fibrom uterin. O echipa numeroasa de peste 25 de medici primari si specialisti in obstetrica si ginecologie activeaza in cele doua sectii de specialitate conduse de prof. dr. Nicolae Cernea si de prof. dr. Sabina Berceanu.

Pretul unei embolizari de fibrom uterin porneste de la 13.000 de lei, dar la acest spital se poate efectua gratuit, pe baza biletului de trimitere.

Asa cum se intampla, de obicei, in cazul spitalelor publice din tara, si despre SCJU Craiova parerile sunt impartite, unii pacienti fiind foarte nemultumiti, din cauza: timpului exagerat de mare de asteptare, comunicarii deficitare din partea personalului, aglomeratiei si conditiilor care ar trebui imbunatatite. Sunt insa si pacienti multumiti, pentru ca au fost tratati de medici cu experienta, devotati meseriei si atenti la nevoile lor. Printre ei se afla si femei care au efectuat interventia de embolizare a fibromului uterin despre care spun ca a fost reusita, ca s-au simtit in siguranta si bine tratate.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru o embolizare de fibrom uterin in municipiul Craiova poti contacta Spitalul Clinic de Urgenta din localitate. Interventiile se fac gratuit, cu bilet de trimitere, sau contra-cost. 

In acest spital este o echipa numeroasa de medici ginecologi si obstetricieni, care sunt repartizati in cele doua sectii de specialitate ale spitalului. In plus, unitatea este prevazuta si cu un serviciu de urgenta.