Meniu

Ginecologie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de ginecologie in Arad, caruia sa i te adresezi pentru orice problema in legatura cu sanatatea organelor reproducatoare si sa poti avea o relatie de incredere cu un medic ginecolog bun. In acest articol vei gasi o prezentare a celor mai bune servicii specializate, din cadrul unor clinici si cabinete de top din oras.

In Arad, domeniul medical este bine reprezentat in toate ramurile sale, din care nu face exceptie ginecologia, deservita de medici ginecologi bine pregatiti si experimentati, care ofera consultatii, investigatii si tratament de calitate femeilor din judet.

Unde gasesti servicii de ginecologie in Arad?

Pentru un control de rutina, pentru simptome deranjante sau pentru o sarcina, oricare ar fi motivul, nu ai vrea sa cercetezi pe propria piele si sa descoperi din mai multe incercari care ar fi cel mai bun cabinet de ginecologie din Arad. In tabelul de mai jos sunt incluse clinici cu servicii de ginecologie la standarde ridicate catre care ai putea sa te indrepti cu incredere.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Sucitu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii de nota 10
 • Aparatura performanta
 • Medic profesionist
 • Amabilitate, empatie, blandete si rabdare fata de paciente
Dr. Gombors
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionist desavarsit
 • Persoana calda si empatica
 • Stie sa asculte si sa dea sfaturi competente
 • Tratamente eficiente
Dr. Iulius Miclea
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic bun, cu experienta
 • Persoana calma, rabdatoare
 • Explicatii amanuntite oferite pacientilor
 • Inspira incredere
 • Preturi accesibile
Centrul Dr. Serban
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija fata de pacienti
 • Personal amabil
Policlinica AS
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica noua si moderna
 • Parcare privata larga
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor de ginecologie din Arad

Dupa consultarea clasamentului de mai sus, ai un punct de plecare, insa ai dori sa cunosti mai multe informatii despre activitatea clinicilor din top, pentru a-ti face propria parere si a merge care una dintre ele pentru servicii de ginecologie in Arad. Sectiunea urmatoare a articolului se bazeaza pe o documentare minutioasa si ofera amanunte relevante din activitatea unitatilor medicale din top, legate de calitatea serviciilor, dotarile cabinetelor, competentele medicilor, preturile practicate si opiniile pacientelor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Ana-Maria Sucitu

Econatal este un cabinet privat de obstretica si ginecologie din Arad, dotat cu aparatura moderna de specialitate, care ofera pacientelor servicii complete: consult ginecologic, consult obstetrical si urmarirea sarcinii, ecografie 2D/3D/4D, colposcopie, biopsii, radiocauterizari, asistarea nasterii, monitorizare materno-fetala, screening cancer de col uterin, investigarea si tratamentul infertilitatii, mici interventii, tratamente naturiste, consiliere si planificare familiala, test prenatal invaziv si non-invaziv. Dr. Ana-Maria Sucitu este medic specialist in obstretica-ginecologie, avand competente in ecografie si colposcopie.

Tarifele practicate de acest cabinet sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie la acest ginecolog din Arad, pretul este de 250 de lei.

Pacientele dr. Ana-Maria Sucitu au numai cuvinte de lauda pentru acest cabinet, caruia ii acorda 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Ele considera ca Econatal este un cabinet modern, cu servicii de nota 10 si aparatura performanta. Despre medic se spune ca este profesionist, bine pregatit, empatic si amabil si ca inspira incredere, prin rabdarea, blandetea si disponibilitatea de a asculta toate problemele medicale ale pacientei.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ana-Maria Sucitu
Vezi Pareri

2. Dr. Gombors

Cabinetul de ginecologie privat dr. Gombors pune la dispozitia pacientelor din Arad consultatii, ecografii abdominale si vaginale 2D, 3D si 4D, test Papanicolau simplu si in mediu lichid, avort medicamentos si clasic, chiuretaj biopsic, conizatie, biopsie col, asistenta la nastere in spital privat si de stat, insertie sau extractie sterilet, depistare infectie cu virusul HPV, examen bacteriologic de secretie vaginala, videocolposcopie si alte consultatii ginecologice cu echipamente profesionale. Dr. Stelian Gombors este medic specialist in obstretica-ginecologie. Medicul are un cabinet privat in Arad si unul in Timisoara.

Pentru o consultatie de ginecologie, medicul percepe suma de 200 de lei.

Pacientele sunt foarte multumite de experienta la cabinetul de ginecologie al acestui medic din Arad si considera, in recenziile de pe Google, ca doctorul este un profesionist desavarsit, care ofera servicii ireprosabile, un om cald si empatic, care stie sa asculte si sa dea sfaturi competente, iar tratamentele recomandate sau efectuate au avut cele mai bune rezultate.

3. Dr. Iulius Miclea

La cabinetul sau de obstretica si ginecologie, Dr. Iulius Miclea asigura consultatii de specialitate, consultatii pentru gravide, ecografii si toate tipurile de interventii chirurgicale ginecologice in cadrul spitalului Genesys din Arad. Dr. Iulius Miclea este medic primar obstretica-ginecologie, doctor in stiinte medicale si asistent universitar, avand competente in ecografie obstetricala ginecologica, histeroscopie si chirurgie laparoscopica ginecologica.

Pentru o consultatie, ginecologul percepe un tarif de 200 de lei.

Pacientele scriu in recenziile de pe Google ca dr. Iulius Miclea este un ginecolog bun, cu experienta, un medic calm, rabdator, care ofera explicatii amanuntite si in care au simtit ca pot avea incredere pentru rezolvarea oricarei probleme. De asemenea, se apreciaza preturile accesibile ale serviciilor.

4. Centrul Dr. Serban

Centrul Dr. Serban este o clinica de obstretica-ginecologie si ORL, cu o experienta de peste 10 ani pe piata de sanatate din Arad. In domeniul ginecologie, clinica este deservita de o echipa de medici cu experienta: dr. Mariana Antoneta Serban, medic primar obstetrica-ginecologie, competente in ecografie, ecografie pelvina si colposcopie, dr. Octavian Milincu, medic primar, competenta in ecografie pelvina, si dr. Diana Olari, medic primar, competente in ecografie pelvina.

Consultatia de ginecologie te va costa 170 de lei la acest cabinet.

In mare parte, pacientii declara ca au avut o experienta multumitoare la aceasta clinica si scriu in recenzii ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, atenti cu pacientii si ca intregul personal este amabil.

5. Policlinica AS

In cadrul celor doua cabinete de ginecologie de la Policlinica AS din Arad se ofera servicii specializate diverse: consultatie, ecografie pelvis, ecografie endovaginala, test Papanicolau, test de secretie vaginala, montare sterilet, test de sarcina, control si pachete de urmarire a sarcinii pentru gravide. Aici activeaza trei medici bine pregatiti: dr. Cristina Onel, medic specialist obstretica-ginecologie, dr. Luminita Sturz, medic specialist, si dr. Voicu Dascau, medic primar. Policlinica AS dispune de cabinete de medicina muncii, peste 20 de specialitati medicale, laborator de imagistica ultrasonografica si laborator de analize.

Pentru o consultatie de ginecologie vei plati la aceasta clinica suma de 200 de lei.

Pacientii apreciaza clinica moderna, cu aspect nou si parcare privata larga, dotarile cu aparatura performanta si medicii profesionisti. Sunt si pacienti nemultumiti de faptul ca au avut de asteptat peste ora programata pana sa intre in cabinetul medicului. De asemenea, se mentioneaza ca personalul de la receptie ar trebuie sa isi modifice comportamentul arogant fata de pacienti.

Concluzii

Pentru o consultatie de rutina, planning familial, afectiuni ale aparatului reproducator sau servicii legate de sarcina, te poti adresa unuia dintre cabinetele medicale de top specializate in ginecologie din Arad. Ginecologii bine pregatiti, cu experienta din oras activeaza fie in cadrul unor cabinete individuale private, fie in cadrul unor centre medicale specializate in obstretica-ginecologie sau in cadrul unei policlinici cu multiple specializari. Dotarile cabinetelor sunt racordate la cele mai noi standarde ale aparaturii profesionale in domeniu.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit despre serviciile de ginecologie din Arad, vei putea sa iei cea mai buna decizie in privinta alegerii cabinetului spre care te poti indrepta pentru consultatia, investigatia sau tratamentul de care ai nevoie.