Meniu

Ginecologie Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea femeilor din Bucuresti poate fi evaluata si monitorizata intr-un cabinet de ginecologie din sectorul 4, acolo unde serviciile sunt diverse, de la consultatii si diagnostice, la investigatii, tratamente si mici proceduri interventionale. 

Medicul ginecolog este foarte important in viata unei femei, el efectuand screening-ul si preventia bolilor aparatului reproducator, planificand impreuna cu pacienta contraceptia sau aparitia unui bebelus sau oferind ingrijire si sfaturi in privinta vietii sexuale, dar si a menopauzei si imbatranirii. In acest articol vei descoperi cateva clinici bune in care sa mergi pentru o consultatie de ginecologie in sectorul 4 din Bucuresti.

Cat costa o consultatie de ginecologie in sector 4?

O consultatie de ginecologie are un tarif care variaza in sectorul 4, dupa cum se poate remarca si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Qmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Centru multidisciplinar
 • Aparatura performanta pentru investigatii obstetrice si ginecologice
 • Medici cu experienta si cu competente diverse
 • Tratamentul infertilitatii
 • Tarife avantajoase
 • Timp de asteptare ridicat
Dr. Natalia Dabija
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Gama vasta de servicii ginecologice si obstetrice
 • Ecografii transvaginale si obstetricale
 • Alegerea metodei contraceptive
 • Consiliere individuala sau de cuplu pentru tratarea disfunctiilor sexuale
 • Tratamentul infertilitatii
 • Unele paciente spun ca nu li s-au oferit informatiile de care au avut nevoie
Clinica Progresul
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • Aparatura medicala performanta
 • Medic ginecolog cu experienta
 • Contract cu CAS
 • Nu se respecta programarile
 • Deseori nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici si cabinete de ginecologie sunt in sector 4?

Poti descoperi in continuare care sunt clinicile si cabinetele de ginecologie din sector 4 spre care sa-ti indrepti pasii pentru o consultatie de rutina sau atunci cand ai o problema de sanatate din acesta sfera medicala.

1. Qmed

Policlinica Qmed din Sector 4 ofera o gama variata de specialitati medicale, printre care si ginecologie. Acest centru multidisciplinar s-a deschis in anul 2010 si este dotat cu aparatura performanta, printre echipamente numarandu-se ecografele Voluson cu care se efectueaza ecografii 3D si 4D de monitorizare a sarcinii. Sunt trei medici ginecologi si obstetricieni in aceasta locatie: dr. Irina Pacu (medic primar, doctor in medicina), dr. Simona Gheorghe si dr. Maria-Elena Udrea – medici specialisti. Cei trei medici au competente diferite in domeniul in care activeaza: tratamentul infertilitatii, reproducerea umana asistata, chirurgie laparoscopica ginecologica, ecografie, colposcopie etc.

O consultatie de specialitate costa aici 150 de lei, la care se adauga, dupa caz ecografia transvaginala (160 de lei) si interpretarea analizelor (50 de lei). 

Despre acest cabinet ginecologic din sector 4, majoritatea pacientilor spun ca serviciile sunt de sunt buna calitate. Profesionalismul intregului personal, curatenia, serviciile pentru intreaga familie, medicii tineri si bine pregatiti, tarifele avantajoase  – toate acestea sunt avantaje punctate de pacienti. Unii bucuresteni nu au fost insa foarte incantati de experienta, spunand ca timpul de asteptare este destul de ridicat.

Vezi parerile pacientilor despre Qmed
Vezi Pareri

2. Dr. Natalia Dabija

Cabinetul Medical Individual Dr. Natalia Dabija este un cabinet de obstetrica si ginecologie din sectorul 4, unde femeile pot beneficia de numeroase servicii, de la consultatii si ecografii, pana la rezolvarea pe cale chirurgicala a problemelor depistate. Tot acest medic ofera si consultanta in vederea alegerii metodei contraceptive, realizeaza tot spectrul de analize care se recolteaza vaginal si efectueaza teste pentru bolile cu transmitere sexuala. In plus, aici se poate monitoriza si evolutia sarcinii si se ofera si tratament pentru infertilitate. Medicul asigura si asistenta la nastere, in cadrul Sanador si al maternitatii Regina Maria.

Consultatia de ginecologie are un tarif,  in aceasta clinica de ginecologie din sector 4, de 170 de lei, o ecografie ginecologica are un pret de 200 de lei, iar interpretarea analizelor costa 50 de lei.

Faptul ca multe dintre paciente o recomanda pe dr. Dabija celor care au nevoie de un ginecolog bun spune multe despre calitatea serviciilor pe care le ofera. Cel mai mult sunt apreciate: experienta si pregatirea medicului, faptul ca este deschisa sa ofere explicatii, raportul calitate-pret, curatenia din cabinet. Alte persoane spun ca au fost tratate cu lipsa de rabdare si ca nu li s-au oferit toate informatiile de care au avut nevoie.

3. Clinica Progresul

Clinica Progresul este o alta locatie din sectorul 4 la care te poti orienta pentru consultatii sau investigatii de ginecologie. Centrul medical pune la dispozitia pacientilor din acest sector numeroase specialitati medicale, intr-o locatie moderna si dotata cu aparatura performanta. In cabinetul de ginecologie din acest centru isi desfasoara activitatea dr. Florentina Miu, medic specialist ginecolog. Pe langa consultatii si ecografii vaginale si mamare, in acest cabinet se mai efectueaza si: biopsii de endometru, colposcopii, consult senologic, consiliere de contraceptie, monitorizarea sarcinii, extragere fire de sutura.

Tariful unei consultatii de ginecologie este de 150 de lei, iar pentru o ecografie transvaginala se mai achita in plus 130 de lei. Pentru interpretarea analizelor si un plan de tratament, pretul este de 60 de lei.

Serviciile clinicii Progresul sunt evaluate de bucuresteni in diverse moduri. Unii sustin ca au remarcat buna organizare, varietatea specialitatilor medicale, amabilitatea personalului de la receptie, colaborarea cu Casa de Asigurari de Sanatate. Nu lipsesc nici nemultumirile, acestea fiind legate in principal de timpii mari de asteptare si de faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Concluziile noastre

In cabinetele de ginecologie din sectorul 4 vei descoperi servicii numeroase, de la consultatii si ecografii de specialitate, la mici interventii si la consiliere in vederea alegerii metodei contraceptive potrivite. 

Femeile din acest sector se pot bucura de servicii de calitate, atat in ceea ce priveste diagnosticul, tratamentul si monitorizarea afectiunilor ginecologice, cat si serviciile de obstetrica.