Meniu

Ginecologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de ginecologie in Buzau este recomandata atat pentru prevenirea unor afectiuni, cat si pentru depistarea si tratarea acestora. In plus, medicul ginecolog-obstetrician poate de asemenea sa urmareasca sarcina, monitorizand-o cu ajutorul aparatului ecograf sau prin alte investigatii si analize.

In acest articol te ajutam sa gasesti acel ginecolog din Buzau in al carui cabinet sa mergi cu drag, fara sfiala si sa primesti ajutorul de care ai nevoie. Pentru aceasta, iti vom prezenta un clasament al clinicilor de profil din oras, incluzand specialistii care isi desfasoara activitatea la specialitatea obstetrica-ginecologie.

Cat costa consultatia la ginecologie in Buzau?

O consultatie la ginecologie in Buzau, in cadrul clinicilor si cabinetelor bine cotate, are un pret diferit, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Denis Turcanu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic cu empatie si rabdare
 • Activeaza si la un cabinet privat, dar si la Maternitatea din Buzau
 • Monitorizare sarcina
 • Recoltare biopsie
 • Intrerupere medicamentoasa de sarcina
Clinica Angi San
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Personal medical bine pregatit
 • Urmarirea sarcinii
 • Investigarea cauzelor infertilitatii
 • Echipamente moderne
 • Curatenie si buna organizare
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Laurus Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Doi medici ginecologi cu experienta
 • Servicii decontate de CAS
 • Monitorizare sarcina
 • Ecografie mamara
 • Ambianta moderna
Dr. Serbanoiu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medici ginecologi cu experienta
 • Ecografie obstetrica sau ginecologica
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Curatenie si mediu placut
Clinica New Medical
170 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 170 Ron
 • Medici cu experienta la Ginecologie
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Echipamente medicale moderne
 • Investigatii ginecologice
 • Urmarirea sarcinii
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si cabinete de ginecologie din Buzau

Fiecare femeie isi doreste sa se simta in siguranta in timpul controlului de ginecologie din Buzau. Din acest motiv, medicul trebuie sa aiba o pregatire solida si experienta in domeniu. In plus, intr-un cabinet ginecologic din Buzau trebuie sa existe si conditii impecabile de igiena, dar si in ceea ce priveste dotarile. Iata care sunt clinicile ce raspund tuturor acestor cerinte!

1. Dr. Denis Turcanu

Dr. Denis Turcanu este un nume cunoscut in randul medicilor din Buzau, fiind medic specialist obstetrica-ginecologie si cu competente in ecografie, laparoscopie, colposcopie. In cabinetul sau, doctorul ofera numeroasa servicii: consultatii obstetrica-ginecologie, ecografie obstetrica-ginecologie, monitorizarea sarcinii, montare si extragere sterilet, intrerupere medicamentoasa de sarcina si recoltare biopsii. Medicul isi desfasoara activitatea la cabinet si sambata si, in plus, poate fi gasit si la Cabinetul de Obstetrica Ginecologie I de la Maternitatea din Buzau, aflat in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Pretul unei consultatii ginecologice este de 200 de lei.

Unele paciente spun ca medicul este franc, spunandu-le direct in fata ce trebuie sa stie si ca este un bun diagnostician. Alte calitati mentionate sunt: empatia, rabdarea, buna pregatire. Oamenii mai spun ca au avut parte de tot suportul atunci cand au aflat ca vor fi parinti, dar si in cazul diagnosticarii unor afectiuni feminine.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Denis Turcanu
Vezi Pareri

2. Clinica Angi San

Clinica Angi San din Buzau le pune la dispozitie locuitorilor din acest oras o gama vasta de servicii medicale din mai multe specialitati: ginecologie, cardiologie, boli infectioase, endocrinologie, dermatologie, analize medicale. Cabinetul de obstetrica-ginecologie ofera consultatii de specialitate, ecografii transabdominale si endovaginale, biopsii, examen de secretie, examinari citologice Babes-Papanicolau, incizie abces bartholinian, excizie condiloame si polipi, diverse analize de laborator. In plus, se investigheaza aici cauzele de infertilitate, dar se realizeaza si ecografii de sarcina. Medicul care realizeaza toate acestea este dr. Adina Bratie, medic primar obstetrica ginecologie. 

Tariful unei consultatii ginecologice este de 200 de lei, iar o consultatie cu ecografie transvaginala costa 350 de lei.

In mediul online, clinica este laudata pentru diverse aspecte de care pacientii au fost foarte multumiti: personal medical bine pregatit, echipamente moderne, curatenie, buna organizare, aspectul frumos si modern al clinicii. Una dintre nemultumiri ar fi insa ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

3. Laurus Medical

Laurus Medical este primul centru medical din Buzau care este specializat in tratamentul hemoroizilor si varicelor si unde sunt puse la dispozitie si alte specialitati medicale, printre care si ginecologie. Centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie, iar echipa medicala este alcatuita din specialisti din Buzau, carora li se alatura saptamanal medici din Bucuresti. Serviciile din ambulatoriul de specialitate sunt decontate prin CAS. Cei doi medici care pot fi gasiti la cabinetul de obstetrica-ginecologie sunt: dr. Mariana Manac, medic primar cu competenta in ecografie mamara si colposcopie, si dr. Octavia Velic-Ion, medic specialist. 

Consultatia ginecologica are un tarif de 200 de lei.

Clinica Laurus Medical din Buzau se bucura de numeroase aprecieri din partea pacientilor, care au si notat-o cu punctaj aproape de maxim pentru: ambianta moderna si profesionista, curatenia, oferta variata de servicii medicale, personalul amabil. 

4. Dr. Claudiu Serbanoiu

La Clinica de obstetrica si ginecologie MedicS din Buzau, cabinetul medical al Dr. Serbanoiu ofera asistenta de specialitate pacientelor cu o gama variata de probleme de sanatate specific feminine. De la infectii si menstruatii neregulate, la monitorizarea sarcinii, gestionarea menopauzei si depistarea cancerului de col uterin, pacientele beneficiaza de consulturi, investigatii si tratamente de obstetrica-ginecologie de inalta calitate. Dr. Claudiu Serbanoiu, cu peste 15 ani de experienta si competente recunoscute in ecografie, colposcopie, laparoscopie si histeroscopie, alaturi de Dr. Anca Maria Serbanoiu, amandoi medici primari, se dedica oferirii celor mai bune solutii de ingrijire.

O consultatie de ginecologie la aceasta clinica costa 180 de lei, reflectand angajamentul echipei de a asigura servicii accesibile si de calitate.

Pacientii spun despre Dr. Serbanoiu ca este unul dintre cei mai buni ginecologi obstetricieni din judetul Buzau, apreciindu-l pentru experienta vasta, atentia si empatia aratate. Multe mamici care au trecut prin sarcini dificile isi exprima recunostinta fata de Dr. Serbanoiu, care le-a asistat cu profesionalism si dedicare, ajutandu-le sa-si tina copilasii in brate, gratie implicarii si expertizei sale remarcabile.

5. Clinica New Medical

Si la Clinica New Medical poti gasi un medic ginecolog in Buzau care te ajute in diverse probleme de sanatate ale aparatului reproducator feminin, pentru investigatii, pentru urmarirea sarcinii etc. Proiectul a demarat in 2012, iar acum activitatea medicala se desfasoara in patru spatii (Stadionului, Cuza Voda, Pacii si Nicu Constantinescu). Sunt patru medici care activeaza in cabinetele de ginecologie: dr Irina Pircalabu, dr. Anca Silvia Oprea-Puiu, dr. Denis Turcanu si dr. Gabriela Cristina Florea.

Pretul consultatiei la acesti medici ginecologi din Buzau porneste de la 170 de lei.

Atat medicii, cat si condiitile din aceasta clinica sunt laudate de buzoieni pe internet. Ei spun ca personalul de aici este „exceptional”  si ca medicii sunt empatici, deschisi si implicati cu adevarat in rezolvarea problemelor celor care le cer ajutorul. De asemenea, mai este apreciat si faptul ca echipamentele medicale sunt moderne. In schimb, sunt si cateva nemultumiri, printre care aceea ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Atunci cand merg intr-un cabinet de ginecologie din Buzau, femeile isi pun toate sperantele in persoana medicului care le consulta. Relatia trebuie sa fie una deschisa, in care pacienta sa nu se sfiasca sa puna intrebarile care o framanta si sa obtina asttfel raspunsul de care are nevoie.

In clinicile pe care ti le-am prezentat poti gasi un doctor ginecolog in Buzau cu care sa rezonezi si care sa te ajute in diverse etape din viata: ciclul menstrual, sarcina, menopauza, diagnosticarea anumitor patologii ginecologice. Medicii au experienta, iar echipamentele din cabinetele lor sunt moderne si performante.