Meniu

Ginecologie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dereglari menstruale si vrei sa mergi la un control ginecologic in Hunedoara? Daca acestea sunt insotite de dureri abdominale, secretii vaginale neobisnuite sau chiar iritatii, trebuie neaparat sa mergi la un medic ginecolog pentru o consultatie. De regula, aceasta simptomatologie se poate afla in spatele unor afectiuni severe, care trebuie sa fie tratate ca atare cat mai din timp. Daca potentialele probleme de sanatate sunt lasate sa degenereze fara sa se aplice tratamentul potrivit, s-ar putea sa te expui riscului de a suferi de infertilitate. 

In Hunedoara nu exista o paleta atat de larga de clinici asa cum exista in orasele mari, insa, chiar si asa, tot ai ocazia de a beneficia de ajutorul unui doctor ginecolog cu experienta in cadrul unei institutii medicale de incredere chiar in orasul tau. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile pe care ti le recomandam dupa o documentare minutioasa.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie ginecologica in Hunedoara?

Inainte de a merge la o clinica ginecologica in Hunedoara, este normal sa vrei sa stii care sunt costurile pe care va trebui sa le platesti. Multumita agentiilor de asigurari de sanatate care se afla in parteneriate cu institutii medicale, pacientele pot opta chiar pentru servicii decontate. In tabelul de mai jos iti prezentam cabinetele pe care le poti lua in considerare, dar si tarifele aplicate la acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari de inalta performanta
 • Cadre medicale implicate si profesioniste
 • Servicii multiple si calitative
 • Atmosfera placuta
 • Medici specialisti in obstetrica si ginecologie
Clinica Tarbus
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala implicata si profesionista
 • Investigatii precise
 • Acuratete ridicata
 • Lipsesc dotarile necesare pentru persoanele cu dizabilitati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ginecologie in Hunedoara

Cautarile tale pentru un cabinet specializat in ginecologie in Hunedoara se pot opri chiar aici! In cele ce urmeaza iti prezentam doua dintre cele mai bune si frecventate clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea investigatiilor si procedurilor ginecologice. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte, dar si care este impresia pacientelor cu privire la activitatea acestora:

1. CarollMed

CarollMed este o clinica medicala cu multiple specialitati din Hunedoara, catre care isi pot indrepta atentia si pacientele care au nevoie de o consultatie ginecologica la standarde superioare. Clinica ofera ingrijire medicala pentru pacientii de toate varstele si se concentreaza pe prevenirea bolilor, diagnosticarea precoce si tratamentul eficient. Echipa medicala este formata din medici specialisti cu experienta, care ofera servicii personalizate si de calitate. Din cadrul departamentului de ginecologie, se remarca urmatorii: dr. Alexandra Chis (medic specialist), dr. Erika Luputiu (medic specialist) si dr. Ioan Oala, cu urmatoarele competente: consultatii de obstetrica si ginecologie, evaluarea infertilitatii de cuplu, teste Babes Papanicolau, biopsii, ecografie abdomino-pelvina, transvaginala, 2D si 3D.

Pretul pentru o consultatie de ginecologie este de 200 lei.

Rating-ul ridicat al clinicii se datoreaza serviciilor medicale ireprosabile pe care clinica le pune la dispozitia pacientilor. Sectia de ginecologie este dotata cu toate aparaturile si echipamentele necesare, astfel incat pacientele sa fie multumite de calitatea investigatiilor si procedurilor medicale efectuate. De asemenea, nici echipa medicala nu este mai prejos, datorita profesionalismului si implicarii de care da dovada. 

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Clinica Tarbus Medical

Clinica Tarbus Medical este o institutie medicala multidisciplinara care isi desfasoara activitatea in Hunedoara si care ofera servicii ginecologice la standarde superioare. Initial a fost fondata in anul 2009 si isi dedica activitatea in slujba sanatatii tuturor pacientilor. Departamentul de ginecologie este echipat in mod adecvat, astfel incat investigatiile si procedurile sa fie cat mai precise. Din cadrul echipei medicale de exceptie fac parte si: dr. Mihai Suru, medic primar obstetrica-ginecologie, Aurora Ilian, asistent universitar obstetrica-ginecologie si dr. Alexandra Chis, medic specialist obstetrica-ginecologie. Principalul lor scop este sa ofere un act medical de calitate in urmatoarele servicii: consultatie, investigatii ecografice, montare – extractie sterilet, cauterizare col uteril, ecografie 4D, morfologie fetala pe trimestre. 

Pretul pentru o consultatie ginecologica este de 180 lei.

Profesionalismul, implicarea si buna pregatire a cadrelor medicale sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii recomanda serviciile clinicii Tarbus Medical. Echipamentele si aparaturile utilizate la sectia de ginecologie sunt de ultima generatie, asigurand o acuratete ridicata in cadrul procedurilor si investigatiilor efectuate. Cu toate acestea, clinica nu este echipata corespunzator pentru persoanele cu dizabilitati. 

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de o consultatie ginecologica in Hunedoara, clinicile amintite mai sus sunt variante de incredere catre care iti poti indrepta atentia, datorita rating-ului pozitiv primit de-a lungul timpului. Aparaturile folosite sunt de ultima generatie, pentru o precizie ridicata a investigatiilor ginecologice, iar echipele medicale sunt experimentate si profesioniste.