Meniu

Ginecologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Femeile care sunt in cautarea unei clinici de ginecologie in Severin au diverse varste si diverse nevoi. Fiecare dintre ele va gasi serviciile de care are nevoie, indiferent ca este vorba de consultatii ginecologice, ecografii transvaginale sau de sarcina, de tratarea unor afectiuni, consiliere pentru alegerea metodelor potrivite de contraceptie sau de diverse interventii.

Asadar, daca esti din judetul Mehedinti si esti in cautarea unui ginecolog bun sau a unui cabinet ginecologic in Severin, poti afla in continuare multe informatii utile.

Ce pret are consultatia de ginecologie in Severin?

Pretul pentru o consultatie de ginecologie in Severin este redat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elixir Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Ecografii transvaginale
 • Teste Babes-Papanicolau
 • Monitorizarea sarcinii
 • Consiliere infertilitate
 • Planning familial
Centrul de Oncologie
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Centru de diagnostic si tratament al cancerului
 • Personal medical cu experienta
 • Cabinet de ginecologie cu multiple servicii
 • Buna organizare
 • Aparatura moderna
Medchim
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Laborator de analize medicale
 • Policlinica
 • Medic specializat in ginecologie si obstetrica
 • Ecografii ginecologice si ecografii de sarcina
 • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici bune de ginecologie sunt in Severin?

In Severin sunt trei clinici apreciate de ginecologie. Iata care sunt acestea!

1. Elixir Medical Clinic

Elixir Medical Clinic este o clinica din Drobeta Turnu Severin in care functioneaza multiple specialitati medicale, printre care si ginecologie. Pacientele care au nevoie de un medic ginecolog din Severin pot opta pentru unul dintre cei doi profesionisti: dr. Codruta Belega sau dr. Adela Roxana Diroescu, medici specialisti obstetrica-ginecologie. In cabinetul de ginecologie pot fi tratate: tulburarile menstruale, chisturile ovariene, infertilitatea, cancerele ginecologice, iar medicii ofera si consiliere in planificarea familiala. 

Tariful unei consultatii ginecologice este de 150 de lei, iar o ecografie ginecologica are un pret de 200 de lei. 

Serviciile clinicii Elixir sunt in majoritate apreciate de pacienti, acestia spunand ca personalul este bine pregatit si atent la nevoile oamenilor. Medicii din aceasta clinica sunt considerati buni specialisti, cu experienta si cu o abordare noua, pro-pacient.

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic
Vezi Pareri

2. Centrul de Oncologie

In cadrul Centrului de Oncologie din Drobeta Turnu Severin functioneaza un cabinet de ginecologie si obstetrica. In acest cabinet, femeile pot beneficia de consultatii pentru a depista si trata diverse afectiuni specifice aparatului genital feminin sau patologiei mamare. Un medic ginecolog din Severin activeaza in aceasta locatie, si anume dr. Dragos Mihai Plesan, cu atestat in ginecologie oncologica, histeroscopie si in chirurgie laparoscopica ginecologica.

Consultatia ginecologica are un tarif de 150 de lei in acest cabinet de ginecologie din Severin.

Centrul de Oncologie este apreciat in intreg judetul Mehedinti pentru ajutorul medical oferit in diagnosticul si tratamentului cancerului. Severinenii lauda personalul acestui centru, despre care spun ca este implicat, profesionist si bine pregatit. De asemenea, chiar daca mai sunt mici aspecte de pus la punct, oamenii sunt in general multumiti de modul cum decurg consultatiile si procedurile.

3. Medchim

Centrul medical Medchim a fost infiintat in 2007 ca un laborator de analize medicale, iar in 2012 a fost infiintata policlinica, printr-un proiect cu finantare nerambursabila din fonduri europene. La momentul actual, centrul medical cuprinde si laboratorul, si policlinica. In cadrul policlinicii functioneaza si un cabinet de ginecologie, unde poate fi gasit dr. Shabatat Anwar, medic specialist obstetrica ginecologie. Serviciile din cabinet sunt: consultatii, ecografii ginecologice, monitorizarea sarcinii, recoltare de probe pentru teste si analize.

Tariful unei consultatii de ginecologie este de 150 de lei.

Unii mehedinteni spun ca aceasta este cea mai buna policlinica din municipiul Drobeta Turnu Severin. Medicii cu experienta si amabilitatea personalului de la receptie sunt motive pentru care unii pacienti revin aici ori de cate ori au o problema de sanatate sau pentru analize si consultatii de rutina.

Concluziile noastre

Poti gasi un cabinet de ginecologie in Severin care sa se ridice la inaltimea nevoilor si asteptarilor pe care le ai, daca tii cont de recomandarile din acest articol.

In aceste trei clinici si cabinete, medicii au experienta si sunt apreciati pentru modul cum comunica si pentru implicarea de care dau dovada. Astfel, din cativa ginecologi din Severin il poti alege pe cel care indeplineste toate cerintele tale si cu care sa pastrezi o legatura de lunga durata, pentru monitorizarea starii de sanatate.