Ginecomastie pret

Actualizat pe:

De multe ori, procesul prin care un om poate afla mai multe despre o operatie de ginecomastie si pretul cerut de majoritatea medicilor chirurgi nu este tocmai simplu. Mai intai, trebuie sa gaseasca o clinica in apropiere care sa fie la standardele sale. Apoi, el trebuie sa-si faca o programare, pentru a vorbi fata in fata cu un specialist.

Fiecare corp difera, asa ca si problemele pe care le au pot varia de la o persoana la alta. Liftingul si lipoaspiratia procedurile complementare ce pot fi realizate impreuna cu interventia de ginecomastie, acolo unde este cazul.

Unde poti face rost de o operatie de ginecomastie la pret optim?

Pentru cei ce planuiesc sa apeleze la o operatie de ginecomastie, pretul are un rol esential, cateodata fiind un factor decisiv in alegerea locului perfect. Persoanele care doresc sa-si faca mai multe operatii vor fi nevoite sa aiba grija la modul in care isi gestioneaza bugetul, astfel incat sa nu ramana fara bani inainte de a-si atinge idealul.

Unul dintre aspectele ce pot duce la o usoara diferenta intre preturi este cel al procedurilor complementare. Spre exemplu, ginecomastia fara lipoaspiratie este recomandata in cazul in care tesutul adipos nu este prezent intr-un strat foarte voluminos, iar pretul este de 2000 de euro. El include anestezia, operatia, spitalizarea, pansamentul si consultatiile de dupa operatie.

In general, daca este vorba de un caz moderat, iar procedura decurge ca la carte, pretul operatiei de ginecomastie va fi undeva intre 2000 si 2500 de euro. Pe masura ce gravitatea problemel creste, la fel o va face si suma ce va trebui platita in final.

Alti pacienti ar putea opta pentru o ginecomastie cu lipoaspiratie, care este potrivita pentru pacientii cu un tesut adipos mult mai voluminos. Pretul pentru o astfel de operatie este cuprins in intervalul 2400-3000 de euro, in functie de tipul de lipoaspiratie utilizat.

In final, barbatii care isi doresc pachetul complet vor plati atat pentru o lipoaspiratie, cat si pentru un lifting. Combinatia celor doua metode este recomandata atuci cand cantitatea de piele si tesut adipos este una excesiva si sanii au nevoie sa fie ridicati. Suma necesara este de 3000 de euro.

Se merita o operatie de ginecomastie la preturile acestea?

Indiferent de clinica in cadrul careia va avea loc operatia de ginecomastie si pretul final al acesteia, cel mai important lucru este ca pacientul sa fie multumit de rezultatul final. La urma urmei, fericirea lui ar trebui sa fie primul beneficiu

Interventia de ginecomastie si pretul ei nu trebuie sa intimideze pe nimeni, deoarece este in joc sanatatea unei persoane, despre care toata lumea spune ca este de nepretuit. Cresterea increderii in sine si starea de bine generala de care se va bucura pacientul dupa operatie vor face ca pretul sa merite din plin.

In concluzie, suma pe care o persoana o plateste pentru o operatie de ginecomastie difera in functie de medicul chirurg, complexitatea cazului si procedurile complementare realizate pe langa interventia propriu-zisa.