Meniu

Hernie inghinala Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Umflatura la nivelul osului pubian, senzatia de arsura, durerea sau disconfortul in zona inghinala sunt principalele simptome resimtite de pacienii care sufera de hernie inghinala. In Bucuresti, din fericire, exista o multime de medici chirurgi catre care iti poti indrepta atentia pentru a afla daca te confrunti cu o astfel de problema de sanatate, dar si ce poti face concret in aceasta privinta. Conform medicilor de specialitate, nu exista niciun alt tratament disponibil pentru vindecarea herniei inghinale decat operatia, care poate fi realizata in doua modalitati: interventie chirurgicala deschisa (clasic) si interventie laparoscopica (modern).

Bucurestiul este unul dintre cele mai sigure locuri din tara unde poti merge pentru a beneficia de o operatie ireprosabila, sub atenta supraveghere a medicului chirurg cu experienta, dar si a asistentelor implicate. Citeste in continuare si afla care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam pentru a obtine un diagnostic precis, dar si indrumarile necesare.

Cat costa o operatie de hernie inghinala in Bucuresti?

Pretul operatiei de hernie inghinala in Bucuresti difera de la o clinica la alta, in functie de pregatirea medicilor, de tipul interventiei chirurgicale, dar si de aparaturile utilizate. De asemenea, tarifele pot fi diferite si pentru pacientii care opteaza pentru operatie decontata de CAS. In tabelul pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza iti prezentam care sunt preturile aplicate la clinicile din Bucuresti pentru aceasta interventie, pentru a sti orientativ ce suma de bani sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie chirurgicala
Rating
Website
Dr. Popescu
Clinica-Verificata
8.500 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 8.500 Ron
 • Consultatie minutioasa
 • Interventii chirurgicale ireprosabile
 • Abordare moderna
 • Amabilitate, buna pregatire si profesionalism
 • Echipamente moderne si performante
Dr. Gabriel Matei
7.500 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 7.500 Ron
 • Medic primar in chirurgie generala
 • Interventie chirurgicala ireprosabila
 • Rezultate excelente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
Dr. Victor Radu
4.560 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 4.560 Ron
 • Experienta vasta in chirurgie
 • Activitate ireprosabila
 • Rezultate excelente
 • Interventii corecte
 • Atmosfera primitoare
Dr. Stefan Tuca
5.500 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 5.500 Ron
 • Interventii chirurgicale perfecte
 • Recuperare rapida
 • Rezultate excelente
 • Aparaturi moderne si performante
 • Medic primar in chirurgie generala
Regina Maria
6.000 Ron
 • Pret Interventie chirurgicala 6.000 Ron
 • Popularitate ridicata
 • Centru de excelente in chirurgie robotica
 • Medici primari in chirurgie generala
 • Tratament chirurgical ireprosabil
 • Investigatii laparoscopice precise
 • Rezultate excelente si atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici chirurgi specializati in tratarea herniei inghinale in Bucuresti

Daca ti s-a recomandat sa faci operatia de hernie inghinala in Bucuresti si vrei sa gasesti unii dintre cei mai buni medici la care poti apela, iti recomandam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt unitatile medicale pe care ti le sugeram. Stim ca vrei sa beneficiezi de unul dintre cele mai bune tratamente, asa ca descopera informatii valoroase despre fiecare medic in parte:

1. Dr. Bogdan Popescu

Cabinetul medical al dr. Bogdan Popescu din Bucuresti este specializat in chirurgie generala, pacientii avand ocazia de a opta pentru o interventie laparoscopica pentru vindecarea herniei inghinale. A absolvit UMF Carol Davila in Bucuresti, unde a devenit doctor in stiinte medicale si a lucrat in diverse unitati medicale ca Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, Medicover Hospital, Our Lady Of Lourdes Hospital (Irlanda), Spitalul Euroclinic-Regina Maria unde poate fi gasit si in prezent, capatand titlul de medic primar in chirurgie generala. A participat la diverse cursuri universitare si postuniversitare atat din tara, cat si din strainatate si a luat parte la numeroase congrese, conferinte nationale si internationale. In plus, a redactat o multime de lucrari stiintifice, studii, carti etc. Printre interventiile chirurgicale le care le pune in aplicare sunt amintite si: chirurgie colorectala, eso-gastrica, bariatrica, laparoscopica, hepato-biliara, sanului, parietala etc.

Pretul pentru o operatie de hernie inghinala este de 8.500 lei.

Toate recenziile atribuite dr. Bogdan Popescu sunt favorabile, cabinetul sau beneficiind de un rating ridicat. Consultatia pacientului este minutioasa, interventiile chirurgicale sunt ireprosabile, tratand in mod corespunzator probleme de sanatate, iar abordarea medicului este una moderna. Amabilitatea, buna pregatire, echipamentele moderne si performante, iar profesionalismul medicului sunt principalele motive pentru care pacientii au luat in considerare cabinetul dr. Bogdan Popescu.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Popescu
Vezi Pareri

2. Dr. Gabriel Matei

Dr. Gabriel Matei este un medic primar in chirurgie generala si poate pune in aplicare tratamentul chirurgical pentru pacientii care se confrunta cu hernie inghinala in Bucuresti. Absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul UMF „Carol Davila”, Bucuresti, medicul si-a continuat cariera in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, Life Memorial Hospital, Spitalul Medicover. A participat la numeroase congrese (International Congress of the European Hernia Society, Manchester, Copenhaga) si la diverse cursuri de perfectionare, printre care se numara si cursul de chirurgie laparoscopica hernie hiatala si boala de reflux gastro-esofagian, coordonat de Prof. L Bonavina, Milano. Printre serviciile pe care medicul le asigura sunt amintite si: chirurgia obezitatii (operatia de micsorare a stomacului), chirurgia laparoscopica (chirurgie colorectala, a herniilor, BRGE), chirurgie generala (litiaza veziculara, chirurgie varice prin radiofrecventa, apendicita acuta, varicocel, fribroadenom mamar etc.), chirurgie endometrioza.

Pretul pentru tratamentul chirurgical al herniei inghinale este de 7.500 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere faptul ca medicul chirurg isi desfasoara activitatea cu o buna pricepere in domeniu. Interventia chirurgicala decurge ireprosabil, doctorul avand o buna pregatire in domeniu, iar experienta sa vasta permite obtinerea unor rezultate excelente. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, iar atmosfera din cabinet este una primitoare si prietenoasa, ceea ce este de un real ajutor pentru pacientii tematori.

3. Dr. Victor Radu

Dr. Victor Radu este un alt medic primar in chirurgie generala, la care poti apela cu incredere pentru a solicita mai multe informatii despre operatia de hernie inghinala in Bucuresti. Acesta este doctor in stiinte medicale in urma studiilor incheiate la UMF „Carol Davila”, Bucuresti, supraspecializat in chirurgie reconstructiva a peretelui abdominal, competenta chirurgie laparoscopica avansata. Acesta desfasoara cu profesionalism si interventiile chirurgicale ale tiroidei. Experienta profesionala si-a dobandit-o in urmatoarele institutii prestigioase din capitala: Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, Spitalul Universitar de Urgenta, Life Memorial Hospital, in cea din urma prestandu-si activitatea si in prezent. In plus, a participat la diverse cursuri si evenimente de perfectionare atat din tara, cat si din strainatate.

Tariful aplicat pentru tratamentul chirurgical a herniei inghinale este de 4.560 lei.

Majoritatea pacientilor care au beneficiat de serviciile dr. Victor Radu se declara multumiti de interactiunea cu acesta, de abordarea moderna si de buna pregatire in domeniu. Experienta vasta in domeniul chirurgical isi pune amprenta pe reusitele in operatii, pacientii laudand activitatea ireprosabila a medicului. Rezultatele sunt conform asteptarilor, interventiile chirurgicale decurg corect, iar atmosfera din cabinet este una primitoare.

4. Dr. Stefan Tuca

Dr. Stefan Tuca, medic primar in chirurgie generala, asigura o experienta reusita tuturor pacientilor care locuiesc sau vin in Bucuresti pentru operatia de hernie inghinala. Acesta are competenta in chirurgia laparoscopica avansata, chirurgia bariatrica, herniologie, flebologie. Printre interventiile care fac parte din chirurgia laparoscopica se numara si herniile, eventratiile, chirurgia esogastrica si cea colorectala. Este absolvent al Universitatii  de Medicina si Farmacie din Craiova, a devenit medic rezident in urma concursului National de Rezidentiat sustinut in noiembrie 2003, practicandu-si activitatea in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Hôpital Saint Charles, Saint-Die des Vosges, Franta. A devenit medic primar in cadrul activitatii desfasurate la Life Memorial Hospital-Medlife, lucrand si la Spitalului Gral Oncofort Bucuresti.

Pretul pentru o interventie laparoscopica pentru tratarea herniei inghinale este de 5.500 lei.

Unul dintre cel mai bine pregatiti medici in chirurgie generala din capitala, dr. Stefan Tuca a creat o impresie placuta in randul pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de serviciile de care au beneficiat. Interventiile chirurgicale decurg perfect, recuperarea este rapida, rezultatele obtinute sunt cele mult asteptate, iar aparaturile utilizate sunt moderne si performante.

5. Regina Maria

Ponderas Academic Hospital – Regina Maria din Bucuresti este un centru de excelenta in chirurgia robotica in cadrul caruia se pune accent si pe tratarea herniilor inghinale. Acesta este primul centru de chirurgie robotica din Romania cu recunoastere internationala, in cadrul caruia se practica: chirurgia obezitatii, herniilor, colorectala, ortopedie, patologia sanului, toracica, pediatrica, vasculara, cardiovasculara. Printre acestea, in cadrul unitatii medicale se desfasoara si urmatoarele specialitati: neurochirurgie, urologie, ORL, cardiologie si radiologie interventionala, pediatrie. Echipa medicala este coordonata de dr. Florin Turcu si prof. asoc. dr. Catalin Copaecu, medici primari in chirurgie generala. 

Pretul pentru tratamentul chirurgical al herniei inghinale este de 6.000 lei.

Cu o popularitate ridicata in randul pacientilor (peste 800 de recenzii), centrul de excelenta in chirurgie raspunde necesitatilor tuturor celor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate ce necesita un tratament chirurgical. Din fericire, medicii primari in chirurgie generala din cadrul acestei unitati asigura interventii laparoscopice, prin intermediul carora recuperarea este mult mai rapida si cu un nivel mult mai scazut de durere decat in cazul interventiilor clasice. Atmosfera este primitoare, iar rezultatele sunt ireprosabile. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Te confrunti cu hernie inghinala? In Bucuresti, in cadrul institutiilor medicale amintite mai sus vei putea beneficia de unele dintre cele mai precise investigatii si interventii chirurgicale, cu posibilitate de recuperare rapida si eficienta. Daca vrei sa gasesti medici bine pregatiti, experimentati si competenti, iti poti indrepta atentia catre optiunile pe care ti le-am pregatit anterior in articol de care nu vei fi dezamagit.