Meniu

CT Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie de mare acuratete in evaluarea organelor interne, CT in Bucuresti sector 3 se efectueaza in clinici si centre de imagistica de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici profesionisti. Un computer tomograf iti asigura sanse excelente in stabilirea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat pentru afectiunea de care suferi.

Daca nu stii unde sa mergi in Bucuresti sector 3 pentru efectuarea unui CT, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate, pe care le poti folosi in alegerea clinicii in care sa faci examinarea.

Cat costa un CT in Bucuresti sector 3?

Stii ca investigatia implica o anumita complexitate, aparatura speciala si personal profesionist, de aceea te astepti la costuri mai ridicate pentru un CT in Bucuresti sector 3. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ai putea sa te indrepti pentru un diagnostic imagistic de acuratete, precum si tarifele practicate pentru computer tomograf.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Royal Hospital
Clinica-Verificata
375-650 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 375-650 Ron
 • Clinica moderna
 • Standarde inalte de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii de acuratete
 • Personal amabil si empatic
 • Curatenie impecabila
 • Solutii eficiente de tratament
Interclinic
350-600 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 350-600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Investigatii precise
 • Promptitudine in examinari
 • Comunicarea rapida a rezultatelor
 • Echipamente performante
 • Timpul de asteptare
Clinica Gral
350-650 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT variaza intre 350-650 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de o performanta inalta
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie si amabilitate fata de pacienti
 • Atmosfera primitoare
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici in care poti face un CT in Bucuresti sector 3

Inainte de a suna la una dintre clinicile mentionate mai sus, vrei sa te asiguri ca vei beneficia de cele mai bune servicii si de o examinare de precizie la CT in Bucuresti sector 3. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea centrelor medicale din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre echipamentele de care dispun, despre competentele personalului si despre parerile pacientilor care au accesat aici diagnostic si tratament. 

1. Royal Hospital

Royal Hospital din Bucuresti sector 3 dispune de un centru de imagistica performant, in care pacientii pot efectua investigatii complexe: CT, radiografie digitala, ecografie digitala, mamografie digitala si ecografie mamara. Tomografia computerizata poate fi efectuata gratuit cu bilet de trimitere de la medicul specialist, prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pentru investigatie, se foloseste unul dintre cele mai performante aparate CT de pe piata – Somaton go.Top, proiectat astfel incat sa pata oferi posibilitatea personalizarii procesului de investigatie, în functie de nevoile individuale ale pacientilor. Centrul de imagistica este deservit de patru medici bine pregatiti, dr. Narcis Cristian Masala, medic primar radiologie si imagistica medicala, doctor in medicina, dr. Oana-Madalina Baston, medic primar radiolog, dr. Silviu Dumitrescu, medic specialist, si dr. Madalina Tapelea, medic specialist in radiologie. Royal Hospital este un centru medical care ofera servicii de chirurgie generala, diagnostic si tratament de ginecologie, gestionarea cancerului mamar, spitalizare de zi si spitalizare continua, investigatii imagistice, un ambulatoriu cu opt cabinete in diverse specialitati si laborator de analize.

Preturile sunt afisate pe site-ul web al spitalului. Pentru un CT nativ si o zona examinata vei plati 375 de lei. Aceeasi examinare, cu substanta de contrast, te va costa 650 de lei.

Pacientii apreciaza ca Royal Hospital este o clinica moderna, cu standarde inalte de calitate, aparatura de ultima generatie, medici profesionisti si experimentati, investigatii de acuratete, amabilitate si empatie din partea personalului, curatenie impecabila si solutii eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Royal Hospital
Vezi Pareri

2. Interclinic

Pentru CT in Bucuresti sector 3, te poti adresa Retelei Interclinic, in Clinica Titan. Vei gasi aici o gama larga de investigatii imagistice de precizie, realizate cu echipamente de ultima ora: computer tomograf, rezonanta magnetica nucleara, osteodensitometrie DEXA, mamografie, radiografie dentara, ecografie si ecografie Doppler. Echipa de specialisti a centrului de imagistica este alcatuita din sase medici bine pregatiti, cu experienta. Clinicile de radiologie si imagistica medicala Interclinic functioneaza in Bucuresti, in doua locatii – Clinica Titan si Clinica Vitan, precum si in Focsani si pun la dispozitia pacientilor servicii medicale la standarde inalte, cu aparatura performanta.

Pentru examinarea la computer tomograf vei plati aici 350 de lei pentru un segment al corpului, fara substanta de contrast, si 600 de lei cu substanta de contrast.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile centrului Titan si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de investigatii precise, realizate prompt, de comunicarea rapida a rezultatelor si de echipamente performante. Unele persoane acuza timp de asteptare mare la cabinete si faptul ca receptia nu raspunde la telefon.

3. Clinica Gral

Clinica Gral Radiologie din Bucuresti sector 3 este o alta unitate medicala la care poti apela cu incredere pentru efectuarea unui CT cu bilet de trimitere sau contra-cost. Centrul dispune de echipamente ultramoderne pentru examinari de RMN, CT, radiologie conventionala, mamografie si spectroscopie, care contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan personalizat de tratament. In urma investigatiei la computer tomograf vei primi aici atat un film, cat si un CD cu imagini din timpul investigatiei, impreuna cu interpretarea acestora. Pentru CT vei apela la unul dintre cei patru medici: dr. Cezar Iulian Betianu, medic primar radiologie si imagistica medicala, dr. Dan Hortopan, medic primar radiolog, dr. George Ionescu, medic primar imagist, sau dr. Danut-Ion Trandafir, medic primar radiolog. Gral Medical este o retea medicala in care functioneaza laboratoare de analize, centre de imagistica, clinici, spitale, centre de recoltare si un centru de chirurgie, localizate in Bucuresti si in 17 orase ale tarii.

Contra-cost, un CT are aici preturi cuprinse intre 350 de lei, pentru un segment, fara substanta de contrast, si poate ajunge pana la 650 de lei pentru anumite segmente, atat cu, cat si fara substanta de contrast.

Pacientii considera ca au avut parte de o experienta pozitiva la Clinica Gral Radiologie din Capitala, de servicii de calitate, cu aparatura de o performanta inalta. Totodata, unitatea medicala dispune si de medici cu o buna pregatire, empatie si amabilitate in desfasurarea actului medical, astfel incat toata persoanele care acceseaza serviciile sa se bucure de o atmosfera primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Realizarea unui CT in Bucuresti sector 3 are toate sansele sa reprezinte o experienta pozitiva pentru pacientii care isi doresc rapiditate in realizarea programarilor, acuratetea investigatiilor, aparatura de ultima generatie si personal amabil si profesionist. La centrele medicale prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea obtine investigatii CT atat cu bilet de trimitere, decontate prin CAS, cat si contra-cost, beneficiind de aceeasi atentie si implicare din partea cadrelor medicale.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre centrele de imagistica din Bucuresti sector 3, iti va fi mai usor sa accesezi serviciile de care ai nevoie si sa poti beneficia de o examinare de acuratete la computer tomograf.