Meniu

CT Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul ti-a recomandat sa faci un computer tomograf in Galati pentru a afla cauza din spatele unor simptome care te-au pus pe ganduri, acest articol iti va fi de mare ajutor. Vei putea citi in continuare informatii importante despre clinicile din oras care pun la dispozitie acest tip de examinare, despre preturi si despre ceea ce cred pacientii in legatura cu calitatea serviciilor de care au beneficiat in aceste locatii.

Inainte de a merge la un CT in Galati, citeste, asadar, acest articol pentru a fi la curent cu serviciul si pentru a sti ce buget sa aloci investigatiei.

Cat costa o investigatie computer tomograf in Galati?

Pretul pentru o examinare computer tomograf in municipiul Galati difera de la un centru de imagistica la altul. Poti vizualiza o lista de tarife in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT
Rating
Website
Remenix
Clinica-Verificata
300-900 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 300-900 Ron
 • Programari online
 • Investigatii RMN, CT, ecografii
 • Investigatii gratuite (CAS) fara lista de asteptare pentru pacientii care necesita monitorizare
 • CT pentru toate zonele corpului
 • Medici cu experienta
 • Parcare gratuita langa clinica
 • Nu se respecta programarile
 • De multe ori nu se raspunde la telefon
Scanexpert
280-1.500 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 280-1.500 Ron
 • CT, RMN, ecografie, mamografie
 • Echipa profesionista si amabila
 • Aparatura moderna
 • Numeroase tipuri de investigatii CT
 • Aparat performant, sigur pentru copii si persoane cu obezitate
 • Unele persoane nu au fost multumite de calitatea rezultatelor
Medimage
350-800 Ron
 • Pretul pentru CT variaza intre 350-800 Ron
 • Investigatii RMN, CT, ecografii, mamografii, radiologie digitala
 • Medici specializati in radiologie si imagistica medicala
 • Personal competent si amabil
 • Bun raport calitate-pret
 • Nu exista o sala de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o examinare computer tomograf la Galati?

Poti lua in calcul, pentru o examinare computer tomograf la Galati, urmatoarele centre medicale si de imagistica:

1. Remenix

Clinica Remenix din Galati pune la dispozitia pacientilor investigatii cu computerul tomograf, rezonanta magnetica si ecografii (abdomen, tiroida, pelvis). Datorita contractului cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Galati, pacientii care necesita monitorizare beneficiaza de investigatii gratuite, fara liste de asteptare. Investigatiile CT se realizeaza cu un aparat modern CT Philips MX cu 16 sectiuni, ce efectueaza examene rapide si foloseste doze mici de iradiere. Cu el se pot realiza examene de tip angio CT si numeroase investigatii de performanta ridicata: colonoscopie virtuala si examinari cu sau fara substanta de contrast.

Pretul unei investigatii CT este cuprins intre 300 si 900 de lei.

Galatenii spun ca serviciile acestei clinici sunt de calitate, majoritatea avand parte de o experienta placuta. Profesionalismul si disponibilitatea personalului, confortul, buna organizare si parcarea gratuita de langa clinica sunt lucruri pe care oamenii le apreciaza aici. Pacientii au enumerat si cateva nemultumiri: nu se raspunde la telefonul clinicii decat rar, greseli in interpretarea CT-urilor, nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Remenix
Vezi Pareri

2. Scanexpert

In centrul Scanexpert din Galati sunt puse la dispozitie investigatii cu computerul tomograf, RMN, mamografii si ecografii. Tomografiile sunt efectuate cu ajutorul unui aparat Siemens Somatom Definition AS, cu un camp de vizualizare extins si care ofera investigatii in siguranta pentru copii, dar si pentru pacientii obezi. Investigatiile CT vizeaza aici: craniul, gatul, toracele, abdomenul, pelvisul, coloana, membrele, uro-CT.

Tarifele investigatiilor CT sunt cuprinse intre 280 si 1.500 de lei, cel mai scump fiind CT de craniu, torace, abdomen si pelvis cu substanta de contrast.

Serviciile Scanexpert Galati sunt bine vazute de catre pacienti, care spun ca au intalnit o echipa profesionista, atenta, amabila si bine pregatita, iar clinica de imagistica este considerata de catre unii drept cea mai buna din oras. Sunt insa si pacienti care sustin ca interpretarile nu au fost corecte si ca imaginile nu au fost de calitate.

3. Medimage

Centrul de imagistica medicala Medimage Galati este dotat cu aparatura moderna, RMN, computer tomograf si radiologie digitala. Investigatiile CT cuprind urmatoarele zone ale corpului: craniu, gat, abdomen, pelvis, membre, coloana vertebrala, colonoscopie virtuala CT si angio CT. Aparatura CT utilizata este Eclos – Hitachi, cu care se realizeaza CT multi-slice (8-16 slice-uri) si permite vizualizarea unor sectiuni foarte fine, obtinandu-se imagini detaliate ale structurilor normale sau patologice. Cei doi medici primari care efectueaza investigatii de radiologie si imagistica sunt: dr. Rodica Marinescu si dr. Iuliana Mirela Covaciu.

Tarifele pentru investigatiile computer tomograf pornesc de la 350 de lei si ajung la 800 de lei.

Recenziile postate in mediul online arata ca pacientii au pareri diferite despre acest centru. Unii spun ca au fost multumiti de modul cum s-au desfasurat investigatiile si de rezultatele primite, ca personalul este amabil si competent, precum si ca preturile sunt rezonabile. Alte persoane spun ca aparatul RMN este vechi sau ca nu exista o sala de asteptare pentru pacienti.

Concluziile noastre

Investigatia computer tomograf in Galati se realizeaza in clinici care sunt, in general, foarte apreciate de pacienti, pentru dotari, personalul medical si buna organizare. 

Fie ca ai nevoie acum de un tomograf in Galati sau ca te informezi doar pentru a sti mai multe despre acest subiect, cu siguranta ai descoperit ca informatiile din acest articol iti sunt de ajutor. Acum vei putea face o alegere in cunostinta de cauza, mai ales ca ai putut afla detalii utile despre clinici, preturi si parerile pacientilor.