Meniu

Mamografie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarea si evaluarea starii de sanatate a sanilor trebuie sa aiba loc cel putin o data pe an, una dintre masurile de investigatie recomandata femeilor de peste 40 de ani fiind mamografia. In Bucuresti, Sectorul 1, exista o multime de clinici catre care iti poti indrepta atentia daca ai luat hotararea de a efectua o examinare aprofundata a sanilor. Probabil te intrebi de ce aceasta investigatie este recomandata pentru femeile cu varsta de peste 40 de ani. Ei bine, conform studiilor medicale, tesutul mamar este mult mai dens dupa aceasta varsta, fiind nevoie de o modalitate mult mai precisa de a vizualiza in profunzime, iar mamografia poate asigura rezultate precise. Examinarea nu este recomandata, totusi, in saptamana dinainte de sosirea menstruatiei, pentru ca sanii au tendinta de a fi mai sensibili decat in restul timpului. Momentul cel mai potrivit pentru efectuarea mamografiei este la o saptamana dupa menstruatie. 

Esti in cautarea unor clinici unde se practica aceasta investigatie in Sectorul 1, dar nu stii care este varianta cea mai de incredere la care poti apela? Citeste informatiile pe care ti le-am prezentat in cele ce urmeaza si descopera cinci unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia. 

Care este pretul unei mamografii in Bucuresti, Sectorul 1?

Costul aplicat pentru o mamografie in Bucuresti, Sectorul 1 difera de la o clinica la alta, in functie de nivelul de pregatire a medicului, dar si de performanta aparaturilor. Stim cat de important este pentru tine sa fii la curent cu tarifele actualizate pentru acest serviciu medical, asa ca in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel in care sunt incluse aceste informatii. Iata care sunt si denumirile clinicilor la care poti merge:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Institutul Sanului
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Mamografie 250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici profesionisti
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic precis si rapid
 • Solutii personalizate
 • Atitudine prietenoasa
 • Atmosfera primitoare
Clinica Medicum
250 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 250 Ron
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Lotus-Med
280 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 280 Ron
 • Experienta pozitiva
 • Buna pregatire
 • Diagnosticare precisa
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Complexul Caraiman
250 Ron
 • Pret Mamografie 250 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Rezultate precise
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Verdict clar
 • Plan corect de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
 • Servicii calitative
 • Curatenie impecabila
Regina Maria
350 Ron
 • Pret Mamografie 350 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise si rapide
 • Diagnostic precis
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea orelor de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in mamografii in Bucuresti, Sectorul 1

Locuiesti in Sectorul 1 sau in apropiere si vrei sa te programezi pentru o mamografie, dar nu stii exact la care clinica sa apelezi? Atunci te incurajam sa citesti mai departe informatiile prezentate mai jos pentru a descoperi care sunt cele mai frecventate si apreciate clinici din capitala cand vine vorba de sanatatea sanilor. Afla, de asemenea, si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au apelat la serviciile unitatilor medicale:

1. Institutul Sanului

Institutul Sanului este unul dintre cele mai mari centre medicale din capitala, Sectorul 1, catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o mamografie efectuata la standarde ridicate de calitate si sub atenta supraveghere a medicului expert. Echipa de medici este formata din: dr. Cristian Gabriel Viisoreanu, medic primar in chirurgie generala, supraspecializat in chirurgie oncologica, dr. Andreea Meruta, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dr. Dumitru Lucian Rositoru, dr. Valentina Iordache, medici primari in chirurgie generala, dr. Vlad Braga, medic specialist in chirurgie generala, dr. Amelia Milulescu, medic primar obstetrica si ginecologie, dr. Georgeta Vremes, medic primar in oncologie medicala, dr. Raluca Basamac, medic primar in radiologie si imagistica medicala, dr. Dana Staicut, medic specialist in medicina interna. Pentru efectuarea mamografiei se folosesc unele dintre cele mai performante aparaturi, astfel incat actul medical sa fie unul precis.

Pretul pentru o mamografie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ireprosabilitatea serviciilor puse in aplicare de medicii profesionisti. Avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, pacientii au posibilitatea de a beneficia de un diagnostic precis si rapid, dar si solutii personalizate in functie de problemele cu care se confrunta. De asemenea, atitudinea medicilor este una prietenoasa, iar atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Institutul Sanului
Vezi Pareri

2. Clinica Medicum

Clinica Medicum este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia cu incredere in Bucuresti, Sectorul 1, daca vrei sa optezi pentru o mamografie la standarde ridicate de calitate. Departamentul de radio-imagistica este reprezentat de dr. Cristian Nicolae si dr. Oana Maria Sirbu, medici primari, competenti in desfasurarea unui act medical ireprosabil, dar si in stabilirea unui diagnostic corect. De asemenea, avand o pregatire vasta in domeniu, medicii au competenta de a stabili si solutii personalizate in functie de problemele de care pacientul sufera, daca este cazul. Avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta, rezultatele sunt precise si rapide. De asemenea, medicii mai sunt pregatiti si efectuarea ecografiei mamare si elastrografiei pentru pacientele care vor sa verifice sanatatea sanilor si inca nu au implinit varsta de 40 de ani.

Pretul pentru o mamografie este de 250 lei, iar mamografia cu tomosinteza (bilaterala) este de 490 lei. 

In cele peste doua sute de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, mentionand ca echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta in lucrul cu pacientii. Clinica dispune de aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora medicii pot stabili un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament pe baza caruia procesul de vindecare este unul sigur. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Centrul Lotus-Med

Centrul Lotus-Med se afla pe pozitia trei in top si este o optiune puternic frecventata in Sectorul 1 pentru efectuarea mamografiilor la standarde ridicate de calitate. Echipa este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, care au competenta de a stabili un diagnostic precis si un plan personalizat de tratament in functie de propriile necesitati ale pacientilor. In cadrul unitatii medicale se afla un mamograf de o performanta ridicata, care asigura rezultate precise  si imagini la o rezolutie ridicata, astfel incat sa fie cat mai usor de interpretat. In cadrul departamentului de imagistica medicala se pot pune in aplicare: mamografii digitale unilaterale si bilaterale, mamografii 3D cu tomosinteza unilaterale si bilaterale, ecografii mamare, second opinion etc. 

Pretul pentru o mamografie unilaterala este de 280 lei, iar cea bilaterala este de 380 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se bucura de experienta pe care au trait-o alaturi de cadrele medicale, care dau dovada de o buna pregatire. Fiind vorba de medici instruiti in universitati de prestigiu, diagnosticarea este intotdeauna precisa, pentru aceasta contribuind semnificativ si aparaturile de ultima generatie care se afla la dispozitia lor. De asemenea, planul de tratament elaborat este atent personalizat in functie de afectiunile de care sufera. De asemenea, atmosfera este una primitoare.

4. Complexul Multifunctional Caraiman

Pe locul patru iti prezentam complexul multifunctional Caraiman din Sectorul 1, care asigura servicii de inalta calitate si care ofera tuturor pacientelor posibilitatea de a beneficia de o mamografie la standarde superioare de calitate. In cadrul cabinetului de radiologie si imagistica medicala isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire, printre care merita amintiti si: Larisa Buduluca, dr. Loredana Viorica Dragomir si dr. Bogdan Florin Bercu, medici primari. In seria lor de competente intra desfasurarea urmatoarelor: computer tomografie (CT), ecografie (tiroida, mamara, abdominala, pelvina), radiografie standard, mamografie. Avand in vedere ca aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, rezultatele obtinute sunt rapide si precise, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect la fiecare investigatie. 

Pretul pentru o mamografie este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita nivelului ridicat de implicare a medicilor, dar si datorita rezultatelor precise obtinute. Multumita aparaturilor de o performanta inalta, medicii pot stabili un verdict clar, dar si un plan corect de tratament in cazul in care este necesar. De asemenea, atmosfera este primitoare si prietenoasa, serviciile puse in aplicare sunt de o calitate superioara, iar curatenia impecabila.

5. Regina Maria

Regina Maria, Centrul de Imagistica Ponderas, este o alta optiune la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o mamografie in Sectorul 1 efectuata la standarde ridicate de calitate. Fiind o unitate medicala specializata in efectuarea investigatiilor imagistice, pacientii au posibilitatea de a apela pentru o multime de examinari RMN, CT, printre care se numara si mamografiile. Unul dintre medicii din clinica, dr. Maria Laura Ianculescu, medic primar in radiologie si imagistica medicala, are competenta de a pune in aplicare investigatii mamografice, RMN, CT, ecografii si radiologie conventionala. Multumita aparaturilor moderne, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile.

Pretul pentru o mamografie este de 350 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata, dovada stand in numarul ridicat de recenzii publicate in mediul online. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul acestei unitati, toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide, inclusiv mamografiile, pacientele avand sansa de a obtine un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, cu toate ca medicii depun toate eforturile necesare ca pacientii sa fie primiti la timp.

Concluzii

Ai luat hotararea de a efectua o mamografie in Bucuresti, Sectorul 1, dar nu stii exact la care unitate medicala sa apelezi pentru a beneficia de un diagnostic precis? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol despre fiecare unitate medicala in parte. Nu mai amana vizita la medic si fii la curent cu toate procedurile de evaluare a starii de sanatate.