Meniu

Mamografie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Conform statisticilor efectuate de experti, incidenta cancerului de san la femei este mai ridicata in cazul celor care locuiesc in mediul urban decat in mediul rural, motiv pentru care medicii sugereaza efectuarea regulata a investigatiilor imagistice de diagnostic, cum ar fi mamografia. In Bucuresti, Sectorul 5, din fericire, exista suficiente optiuni catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o investigatie ireprosabila. Femeile cu varsta de peste 40 de ani ar trebui sa efectueze aceasta examinare o data la 1-2 ani, numarul de vizite medicale crescand in cazul in care sunt predispuse la dezvoltarea cancerului de san. Multumita mamografului de o performanta ridicata, pacientele au sansa de a afla daca sufera de aceasta conditie medicala inainte sa devina palpabila, ceea ce este de un real ajutor in tratarea sa timpurie. Sansele ca afectiunea oncologica mamara sa fie tratata cu succes sunt din ce in ce mai mari in cazul in care a fost depistata in faza incipienta.

Daca locuiesti in Sectorul 5 sau in apropiere si vrei sa gasesti o unitate medicala in cadrul careia sa poti beneficia de o astfel de investigatie, citeste mai departe si descopera care sunt cele mai frecventate si apreciate optiuni.

Care este pretul unei mamografii in Bucuresti, Sectorul 5?

Inainte de a apela la ajutorul unei clinici specializate in efectuarea mamografiilor in Bucuresti, Sectorul 5, cel mai bine ar fi sa afli care sunt preturile practicate pentru aceasta examinare. Cu toate ca exista clinici care se afla in relatii contractuale cu CAS, exista riscul sa nu prinzi loc de fiecare data, asa ca cel mai bine te pui la curent cu tarifele aplicate in capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Exact Medical
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 160 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Buna pregatire
 • Empatie si amabilitate
 • Profesionalism si bunavointa
 • Diagnosticare precisa
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Atitudine pozitiva
Medsana
320 Ron
 • Pret Mamografie 320 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Aparaturi de o performanta ridicata
 • Investigatii precise si rapide
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Nivel ridicat de confort
Mediclass
250 Ron
 • Pret Mamografie 250 Ron
 • Implicare si empatie
 • Aparaturi de o performanta ridicata
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Rezultate ireprosabile
 • Nerespectarea orelor de programare
Ais Clinics
150 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 150 Ron
 • Medici profesionisti
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Atmosfera primitoare
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Nerespectarea programarilor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in mamografii in Bucuresti, Sectorul 5

Ti-a recomandat medicul specialist sa incluzi in lista vizitelor medicale in viitorul apropiat si mamografia in Bucuresti, Sectorul 5? Atunci va trebui sa te informezi ca atare cu privire la clinicile din capitala catre care iti poti indrepta atentia si unde vei fi primit cu amabilitate. Afla cat de pregatiti sunt medicii la care poti apela, cat de performante sunt aparaturile pe care le utilizeaza, dar si cat de multumiti sunt pacientii care au optat pentru serviciile lor: 

1. Centrul Exact Medical

Centrul Exact Medical din Bucuresti, Sectorul 5 asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de servicii de imagistica de calitate, printre care se numara si mamografia. Personalul da dovada de implicare si o experienta vasta, asigurand tuturor posibilitatea de a beneficia de un act medical ireprosabil. Multumita mamografului performant care se afla la dispozitia medicilor, rezultatele obtinute sunt precise si rapide, ceea ce inseamna ca diagnosticarea este corecta de fiecare data. Pe langa mamografie, in cadrul clinicii mai poti beneficia si de radiografie, DEXA, ecografie, servicii de ortopedie, ozonoterapie. 

Pretul pentru o mamografie unilaterala pe doua planuri este de 160 lei, iar cea bilaterala pe doua planuri este de 220 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, toti pacientii isi exprima multumirea si recunostinta pentru serviciile de inalta calitate de care au beneficiat. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand empatie, amabilitate, profesionalism si bunavointa pentru fiecare pacient in parte. Diagnosticarea este de fiecare data precisa, planul de tratament este elaborat in functie de problemele de sanatate ale pacientului, iar actul medical este intotdeauna ireprosabil. In plus, atmosfera este primitoare, curatenia impecabila, iar atitudinea medicilor pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Exact Medical
Vezi Pareri

2. Medsana

Medsana este o alta optiune din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o mamografie de calitate si de rezultate precise. Echipa de medici a fost instruita in unele dintre cele mai renumite universitati, aceasta urmand sa se perfectioneze prin intermediul cursurilor de specialitate, conferintelor si seminariilor cu diverse tematici. In ceea ce priveste departamentul de imagistica medicala, te incurajam sa descoperi caresunt serviciile decare poti beneficia: consult senologic, incidenta suplimentara (magnificatie), mamografie unilaterala sau bilaterala + ecografie tintita pe leziune, mamografie cu interpretare. Avand in vedere ca unitatea medicala dispune de unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise si rapide.

Pretul pentru o mamografie bilaterala cu interpretare este de 320 lei, iar cea insotita de ecografie tintita pe leziune este de 450 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, multi dintre pacienti se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat, dar si de interactiunea cu echipa medicala. Pentru ca se utilizeaza doar aparaturi de o performanta ridicata, investigatiile imagistice si mamografiile sunt de fiecare data precise si rapide, permitand stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera in cadrul clinicii este una primitoare, pacientii simtindu-se confortabil in preajma medicilor.

3. Mediclass

Pe locul trei in topul prezentat se pozitioneaza Mediclass, o unitate medicala multidisciplinara din capitala, Sectorul 5, care pune la dispozitia pacientelor posibilitatea de a beneficia de o mamografie la standarde ridicate de calitate. In cadrul departamentului de imagistica vei face cunostinta cu dr. Maria Galaman, medic primar in radiologie si imagistica medicala, competenta senologie (mamografie) si dr. Crenguta Serboiu, medic primar in radiodiagnostic, competenta in ecografie generala, asistent universitar, doctor in stiinte medicale. Cele doua doamne doctor au la dispozitie aparaturi moderne si performante pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil, avand competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru o mamografie bilaterala este de 250 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online cu privire la activitatea desfasurata in cadrul acestei clinici sunt pozitive, pacientii fiind multumiti de implicarea si empatia de care medicii dau dovada de fiecare data. Avand in vedere ca echipamentele si aparaturile utilizate sunt de o performanta ridicata, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament elaborat este adaptat in functie de necesitati. Cu toate acestea, ora programarilor nu este respectata cu precizie, insa cadrele medicale depun toate eforturile necesare pentru ca astfel de situatii neplacute sa fie tot mai rare.

4. Ais Clinics & Hospital

Ultima optiune, dar nu cea din urma, Ais Clinics & Hospital din Sectorul 5, Bucuresti, este o varianta pe care o poti lua in considerare cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o mamografie de calitate. In sectia de radiologie si imagistica medicala isi desfasoara activitatea dr. Marieta Bratu, medic specialist si dr. Elena Nancu, medic primar. Cele doua doamne doctor au competenta de a pune in aplicare servicii de radiologie digitala, mamografie digitala, osteodensitometrie. Din fericire, medicii au la dispozitie aparaturi de o performanta ridicata, ceea ce inseamna ca diagnosticarea este precisa.

Pretul pentru o mamografie unilaterala este de 150 lei, iar cea bilaterala costa 220 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata de pacienti, lucru vizibil din numarul generos de recenzii postate in mediul online. Medicii sunt profesionisti, bine pregatiti, implicati si empatici, asigurand o atmosfera primitoare si un act medical ireprosabil. Avand la dispozitie aparaturi moderne, diagnosticarea este intotdeauna corecta. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

Concluzii

Vrei sa faci o mamografie in Sectorul 5, Bucuresti? Atunci cele patru optiuni pe care ti le-am prezentat mai sus sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un rezultat precis, dar si de indicatiile necesare din partea echipei de profesionisti.