Meniu

Mamografie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent ca vrei sa beneficiezi de o investigatie a sanului preventiv sau pentru a elucida motivul prezentei unor noduli sau modificari ale tesutului, poti accesa mamografie in sector 6, Bucuresti, la una/unul dintre clinicile si cabinetele de top din Capitala, cu servicii specializate in acest sens. Mamografia este una dintre examinarile care pot salva viata pacientelor, avand capacitatea de a depista cancerul de san intr-o faza incipienta si vei dori ca investigatia sa se desfasoare la parametri optimi, in cele mai bune conditii si sa poate indica rezultate concludente, pe care medicul sa le poata folosi in elaborarea unui diagnostic corect.

Nu este loc pentru greseli de examinare si rezultate ambigue cand vine vorba despre mamografie, de aceea vei dori sa ai parte de o investigatie de calitate in sector 6, motiv pentru care articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatiile necesare, plecand de la premisa ca nu ai nici timp, nici disponibilitate pentru o cercetare proprie in ceea ce priveste clinicile care ofera acest serviciu.

Unde mergi pentru mamografie in sector 6?

Este firesc sa iti doresti calitate a actului medical, un specialist experimentat si o eficienta crescuta in realizarea examinarii atunci cand vrei sa faci o mamografie in sector 6 si ai toate sansele sa le obtii la una/unul dintre clinicile si cabinetele de top din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Imamed
Clinica-Verificata
330 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 330 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalismul si promptitudinea medicilor
 • Programari rapide
 • Amabilitatea personalului
 • Cadru curat si primitor
 • Timp mare de asteptare
Centrul Brancusi
120 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 120 Ron
 • Medici profesionisti
 • Servicii de calitate
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Medira
70 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 70 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea personalului
 • Promptitudinea efectuarii investigatiilor si a comunicarii rezultatelor
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor in care poti face mamografie in sector 6

Ai propriile standarde si propriile criterii in momentul in care te decizi sa mergi catre o clinica sau un cabinet medical pentru a realiza o mamografie in sector 6, de aceea vei dori sa cunosti cat mai multe detalii despre activitatea centrelor medicale respective, dotarile tehnologice, competentele medicilor, tarifele practicate si opiniile pacientilor care au beneficiat de consultatii si tratamente in cadrul lor. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa iti construiesti o parere proprie si sa poti alege una dintre clinici pentru efectuarea investigatiei de care ai nevoie.

1. Imamed

Clinica Imamed este specializata pe servicii de imagistica medicala, mamografie, ecografie, RMN si CT si pune la dispozitia pacientilor consultatii de cardiologie, obstretica-ginecologie, endocrinologie si investigatii realizate cu tehnologie de ultima generatie. Centrul medical din sector 6, Bucuresti dispune de echipament GE Senographe Pristina, declarat cel mai bun mamograf din lume. Serviciile Imamed sunt disponibile atat in Capitala, inca din anul 2015, cat si in Constanta.

Preturile practicate pentru servicii la Imamed sunt publicate defalcat, pentru cele doua orase, pe site-ul centrelor medicale ale brandului. Pentru mamografia clasica vei plati 330 de lei pentru un san si 400 lei pentru ambii sani. Mamografia digitala 3D cu tomosinteza te va costa 420 de lei pentru examinarea unilaterala si 550 de lei pentru examinarea bilaterala.

Gradul de satisfactie a pacientilor fata de serviciile acestei clinici poate fi verificat prin intermediul recenziilor de pe Google. Din acestea reiese ca la Imamed, standardele de calitate sunt ridicate, medicii sunt profesionisti si actioneaza prompt la problemele pacientilor, programarile se realizeaza usor, personalul este amabil, iar interiorul centrului medical este curat si primitor. Pe de alta parta, sunt si pacienti care sustin ca au avut mult de asteptat si ca au primit consultatii superficiale din partea unora dintre medicii clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Imamed
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Brancusi

Centrul Medical Brancusi a fost fondat in sectorul 6 al Capitalei in anul 2009 si functioneaza ca o policlinica cu specialitati si servicii medicale complexe: medicina de familie, ecografie, ginecologie, ORL, stomatologie, endocrinologie, psihologie, dermatologie, homeopatie, fizio-kineto-terapie, osteo-densitometrie, radiologie, mamografie, video-colposcopie, diabet-nutritie, medicina muncii, cardiologie, explorari functionale, laborator analize medicale si altele. La cabinetul de imagistica activeaza dr. Carmen Daniela Toader, medic specialist radiologie – imagistica medicala, iar examinarea se realizeaza cu aparatul Siemens Mammomat Select digitalizat.

Pentru mamografie unilaterala vei plati aici suma de 120 de lei, iar pentru examinarea bilaterala, 180 de lei.

Diversitatea de servicii de la Centrul Medical Brancusi  a generat si experiente diferite ale pacientilor clinicii, reflectate si in parerile impartite ale acestora, impartasite cu ajutorul sistemului de recenzii de la Google. Multe dintre comentarii vorbesc despre medici profesionisti, servicii de calitate si solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, multi pacienti s-au confruntat cu timp de asteptare mare, cu aglomeratie in sala de asteptare si cu un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

3. Medira

Centrul de Diagnostic Medira, amplasat in sectorul 6 al Capitalei, ofera pacientilor gama completa de ecografii, mamografie, radiologie conventionala, osteodensitometrie. Unele investigatii pot fi efectuate prin Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, in limita plafonului lunar alocat de catre CASMB si cu programare prealabila.

În baza biletului de trimitere, mamografia se efectueaza la ambii sani, la pretul de 70 de lei. Pentru plata integrala a examinarii, pretul este de 150 de lei pentru un san si de 200 de lei pentru mamografia bilaterala.

In receziile de pe Facebook, pacientii consemneaza experiente pozitive, legate de profesionalismul medicilor, amabilitatea personalului, promptitudinea efectuarii investigatiilor si a comunicarii rezultatelor. In ceea ce priveste aspectele deficitare in activitatea clinicii, acestea vizeaza faptul ca serviciul de receptie al centrului este foarte greu accesibil la telefon.

Concluzii

Cand vrei deopotriva servicii medicale de calitate in examinarea radiologica a sanilor, dar si proximitatea acestora, poti accesa investigatia de mamografie in sector 6 la una/unul dintre clinicile sau centrele de top din clasamentul de mai sus. Oricare dintre acestea iti poate asigura aspecte precum aparatura performanta, medici competenti, rapiditate si eficienta a procedurii si in eliberarea rezultatelor, cu ajutorul carora vei beneficia de o investigatie la standarde inalte, utila medicului tau pentru a stabili un diagnostic corect si, la nevoie, un tratament adecvat.