Meniu

Mamografie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care esti in cautarea unei clinici sau a unui spital la care sa-ti poti face o mamografie in Calarasi, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii relevante cu privire la serviciile medicale din oras. In acest fel, dispui de toate resursele necesare pentru a lua o decizie informata, pe care sa nu o regreti mai tarziu! 

Intrucat in Calarasi nu exista multe institutii in care se efectueaza investigatii de imagistica, precum ecografiile sau mamografiile, optiunile sunt limitate. Totusi, inainte de a te orienta catre un oras din vecinatate, intereseaza-te in legatura cu facilitatile pe care ti le pune la dispozitie spitalul de aici. S-ar putea sa nu fie nevoie sa te indrepti catre un alt colt al tarii. 

Cat costa o mamografie in Calarasi? 

Cei mai multi pacienti isi doresc sa cunoasca pretul mamografiei in Calarasi inainte de a se programa pentru investigatie, mai ales pentru ca exista situatii in care pot beneficia de ea in mod gratuit, prin intermediul unui bilet de trimitere. In cazul in care nu ai aceasta posibilitate, consulta tabelul de mai jos pentru a vedea la ce suma sa te astepti: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Spitalul Calarasi
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pretul unei Mamografii este 200 Ron
  • Aparatura moderna
  • Medici specialisti
  • Contract CAS
  • Organizare slaba
  • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o mamografie in Calarasi? 

Citind prezentarea de mai jos, iti poti face o idee despre modul in care se desfasoara o investigatie de tip mamografie in orasul Calarasi, in cadrul spitalului judetean. Pe langa pretul serviciului, alte detalii aduse in discutie sunt cele legate de obiectivele spitalului, aparatura, pregatirea medicilor care isi practica meseria in cadrul lui si opiniile pacientilor. 

Spitalul Judetean Calarasi 

Misiunea Spitalului Judetean Calarasi este de a imbunatati serviciile medicale, intrucat pacientul reprezinta o prioritate, motiv pentru care insititutia pune la dispozitia sa o gama variata de servicii: ecografii, mamografii, CT, RMN etc. Spitalul se afla intr-o continua renovare si retehnologizare, pentru a fi in pas cu noutatile din domeniu. De asemenea, personalul medical dispune de experienta in domeniu, ceea ce-i ajuta pe medici sa creeze niste conditii optime de confort pentru pacienti. In cadrul laboratorului de radiologie si imagistica, o parte din investigatii pot fi decontate prin Casa de Sanatate. In baza unui bilet de trimitere, mamografia se efectueaza pentru ambii sani, cu exceptia situatiilor in care pacienta asigurata are masectomie unilaterala. 

Investigatia de mamografie in 2 planuri costa 200 de lei. 

Parerile utilizatorilor cu privire la activitatea Spitalului Judetean din Calarasi sunt impartite: au existat situatii fericite in care pacientii au avut de-a face cu medici amabili, care i-au ajutat sa obtina serviciile de care aveau nevoie. Aspectul modern al spitalului este apreciat in mod deosebit. In schimb, organizarea este slaba, iar multi pacienti nu reusesc sa-si faca programare. Acest lucru, impreuna cu personalul nepregatit de la receptie, i-a determinat sa lase un rating mai mic spitalului.  

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean Calarasi
Vezi Pareri

Concluzii

In cele din urma, spitalul prezentat in randurile de mai sus iti ofera posibilitatea sa-ti faci o mamografie in orasul Calarasi, in mod grauit, pe baza biletului de trimitere. In functie de diagnostic, vei putea opta si pentru elaborarea unui plan de tratament.