Meniu

Mamografie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Este esential sa iti cunosti optiunile in materie de servicii de sanatate, importanta investigatiilor de screening impotriva cancerului de san, precum si aspectele practice legate de locul si conditiile in care poti avea acces la o mamografie in Focsani. Fie ca ti-a fost recomandata de medic, fie ca vrei sa faci examinarea ca parte a unui program de preventie si pentru a te asigura ca esti sanatoasa sau ca ai putea sa te vindeci daca ai fi diagnosticata la timp, articolul de fata iti ofera o prezentare a serviciilor de mamografie din orasul tau, astfel incat sa nu mai pierzi timp cautand clinica spre care trebuie sa te indrepti pentru controlul sanilor.

Spre deosebire de ecografia mamara, pentru care ai la dispozitie in Focsani mai multe clinici cu investigatii imagistice prin ultrasunete, mamografia presupune aparatura speciala cu raze X si sunt mai putine centre medicale in care poate fi realizata.

Cat costa o mamografie in Focsani? 

Te intereseaza, desigur, calitatea unui serviciu medical inainte de a suna la clinica pentru o programare la mamografie in Focsani, dar si ce poti obtine ca beneficii de la un anumit raport calitate-pret. In tabelul de mai jos figureaza numele clinicii in care poti face examinarea sanilor de care ai nevoie si tariful practicat de aceasta pentru o mamografie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Dr. Buza
Clinica-Verificata
175-225 Ron
  • Pretul unei Mamografii variaza intre 175-225 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medic profesionist, cu experienta
  • Calm si rabdare fata de pacienti
  • Personal medical amabil
  • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru mamografie in Focsani?

Avand in vedere optiunile limitate, te poti gandi fie la o deplasare in alt oras, fie sa ramai aici si sa faci mamografia in Focsani. Inainte de a lua o decizie insa, ai nevoie de informatii legate de calitatea serviciilor centrului medical, de aparatura de care dispune, de competentele medicului caruia te vei adresa, dar si de opiniile pacientilor care au vizitat clinica pentru consultatii si investigatii. Vei gasi amanunte interesante in sectiunea urmatoare a articolului, cu ajutorul carora iti vei face propria parere asupra solutiei optime pentru tine in ceea ce priveste mamografia.

Dr. Constantin Buza

Centrul Medical de Diagnostic Imagistic Dr. Constantin Buza din Focsani ofera locuitorilor din Vrancea posibilitatea efectuarii de investigatii intr-un spatiu modern, dotat cu aparatura performanta pentru ecografie, radiologie, osteodensitometrie si mamografie. Echipa clinicii este alcatuita din dr. Constantin Buza, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, cu 40 de ani de experienta, si trei asistenti medicali bine pregatiti. Mamografiile se realizeaza cu aparatul Mammomat 3000 Nova, un mamograf de inalta performanta, fiabil, care asigura pacientelor un grad ridicat de confort si ofera imagini de cea mai inalta calitate.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o mamografie in Focsani, pretul este de 175 de lei la mamografia unilaterala si de 225 de lei pentru mamografia bilaterala. In acest pret se include si o ecografie de san gratuita.

Pacientii se declara multumiti de activitatea acestui centru de imagistica medicala, potrivit recenziilor. Se apreciaza calitatea serviciilor, profesionalismul si experienta dr. Constantin Buza, rabdarea si calmul cu care abordeaza problemele pacientilor, amabilitatea intregului personal si aparatura moderna de care dispune clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Constantin Buza
Vezi Pareri

Concluzii

Prevenirea si detectarea problemelor de sanatate ale sanului inca din stadii timpurii sporeste considerabil sansele de vindecare in cazul cancerului de san si ai toate argumentele sa iei in considerare o mamografie in Focsani la clinica prezentata in acest articol. Centrul medical specializat din orasul tau este dotat cu aparatura de ultima generatie, pentru o examinare cu rezultate concludente pentru un diagnostic precis, iar medicul de la cabinetul de imagistica este un specialist cu zeci de ani de experienta, deosebit de apreciat de pacientii din municipiul resedinta al judetului Vrancea.

Nu mai amana momentul efectuarii mamografiei si suna la clinica din Focsani prezentata in acest articol pentru o programare si vei merge astfel la un cabinet aflat in proximitatea ta, fara a fi nevoie sa te deplasezi in alt oras pentru a beneficia de o investigatie de calitate.