Meniu

Mamografie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recomandarea pentru o mamografie in Giurgiu se face in mai multe situatii: pentru screening (in cazul pacientelor de peste 50 de ani sau care au istoric de cancer la san in familie), precum si in cazul aparitiei unor simptome precum: noduli, secretii din mamelon, ganglioni inflamati la nivelul axilelor, modificari ale formei si texturii sanilor, schimbari de culoare a pielii pe sani, modificari ale mamelonului etc.

Exista o clinica privata in Giurgiu unde se poate efectua o mamografie. In acest articol, vei afla mai multe informatii despre ea, inclusiv pretul unei mamografii si impresiile pe care le-au notat pacientii despre serviciile din respectiva locatie. 

Care este pretul pentru o mamografie in Giurgiu?

O mamografie, in municipiul Giurgiu, are un pret scazut fata de alte localitati din tara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Centrul Ema
Clinica-Verificata
100-140 Ron
  • Pretul unei Mamografii este 100-140 Ron
  • Numeroase specialitati medicale
  • Diverse tipuri de investigatii imagistice
  • Medici cu experienta
  • Mamografii unilaterale, bilaterale, cu magnificatie
  • Conditii moderne
  • Nu se respecta orele de programare
  • Timp lung de asteptare
  • Uneori nu se respecta programul afisat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o mamografie in Giurgiu?

Iti prezentam in continuare o clinica din Giurgiu la care te poti programa pentru o mamografie.

Centrul Medical Ema

Centrul Medical Ema este recunoscut atat pentru serviciile de optica medicala, cat si pentru mamografii si alte servicii de imagistica sau pentru serviciile medicale ce tin de medicina generala si neurologie. Mare parte din medicii de aici vin de la unitati medicale de renume din Bucuresti, precum Spitalul Fundeni sau Spitalul Militar Central. In cadrul departamentului de Radiologie-Imagistica se pot efectua si mamografii unilaterale, bilaterale sau cu magnificatie – incidenta suplimentara. Interpretarea acestei investigatii poate fi facuta de catre dr. Aura-Monica Manaila, medic primar radiolog cu competenta in senologie, CT si IRM. Acest centru medical este primul centru privat de diagnostic si tratament din judetul Giurgiu, fiind infiintat in anul 2007.

Pretul unei mamografii este de 100 de lei (mamografie unilaterala) sau de 140 de lei (mamografie bilaterala), conform listei de preturi de pe site-ul clinicii.

Despre acest centru medical, oamenii spun in review-uri si lucruri apreciative, si mai putin placute, in urma experientelor traite. In timp ce unele persoane sustin ca in clinica sunt conditii moderne, demne de o unitate medicala privata din Occident, ca medicii sunt bine pregatiti si ca isi merita preturile, altele subliniaza numeroase aspecte negative. In acest ultim caz, sunt enumerate: nerespectarea programarilor si a programului de lucru, personal fara experienta sau timpi foarte mari de asteptare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Ema
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Femeile care trebuie sa efectueze o mamografie in judetul Giurgiu au la dispozitie serviciile unui centru medical modern, inaugurat in 2007 – Centrul Medical Ema. In aceasta locatie se realizeaza mamografii unilaterale, bilaterale sau cu magnificatie, iar rezultatele sunt interpretate de medici cu experienta.