Meniu

Mamografie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te intereseaza sa-ti faci o mamografie in Ploiesti, atunci trebuie sa te informezi de la bun inceput in legatura cu optiunile pe care le ai la dispozitie. Cu aparatura potrivita, clinicile pot efectua mamografii 2D si 3D, care iti ofera informatiile de care ai nevoie, in ceea ce priveste starea ta de sanatate. Totusi, nu toate clinicile din oras ofera o gama variata de investigatii.

Chiar daca nu exista multe clinici la care se efectueaza acest tip de ecografie in Ploiesti, tot ai posibilitatea sa beneficiezi de ea. Primul aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere inainte de a alege o clinica in acest sens este bugetul, pe care, ideal, il stabilesti de la bun inceput. Cel mai probabil, dupa ecografie, iti vei dori sa apelezi si la un tratament, acolo unde este recomandat. 

Cat costa o mamografie in Ploiesti?

Motivul pentru care bugetul trebuie stabilit in timp util este pentru ca pretul mamografiei in Ploiesti difera de la o clinica la alta, ceea ce inseamna ca, in unele situatii, serviciul o sa fie mai scump decat te-ai asteptat. Pentru a crea tabelul de mai jos, au fost selectate preturi de la clinicile unde se efectueaza mamografia in oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Mamografie 150 Ron
 • Dotari performante
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Experienta in domeniu
Gral Medical
90-150 Ron
 • Pret Mamografie 90-150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Diverse mamografii
 • Experienta in domeniu
 • Card de sanatate
 • Organizare deficitara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile la care se efectueaza mamografia in Ploiesti

Exista posibilitatea ca unele clinici sa ofere o mamografie gratuita in Ploiesti, ceea ce inseamna ca orice persoana poate beneficia de acest serviciu, fara sa-si faca griji de bugetul pe care il are la dispozitie. Uita-te peste clinicile de mai jos, pentru a vedea care se potriveste nevoilor tale si ce trebuie sa faci pentru a te programa:  

1. Policlinica cu Plata

Interpretarea mamografiilor in Ploiesti, la Clinic Charge, se face de catre medici radiologi, care au competenta in senologie imagistica. In cadrul laboratorului de radiodiagnostic, pacientii ii pot gasi pe Dr. Manoliu Bogdan, medic specialist in imagistica medicala si pe Dr. Boca Bogdan, medic specialist in radiologie. Clinic Charge mai este cunoscuta si cu Policlinica cu Plata, iar procesul de modernizare prin care a trecut in ultimii ani i-a permit sa le ofere pacientilor un numar impresionant de servicii, astfel incat sa nu fie nevoiti sa se duca in alta parte atunci cand se confrunta cu o problema. In portofoliul de servicii se mai regasesc si medicina de familie, electrocardiografia etc.

La aceasta clinica, o mamografie costa 150 de lei.

Utilizatorii, care au lasat recenzii pozitive acestei clinici, au apreciat in mod deosebit amabilitatea personalului care isi desfasoara activitatea aici, atat in ceea ce priveste serviciile medicale, cat si pe cele de la receptie. Empatia si bunul simt i-au determinat pe multi pacienti sa revina la clinica, pentru a beneficia din nou de investigatii de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Gral Medical

Cea de-a doua clinica la care te poti duce pentru mamografii in Ploiesti este Gral Medical. Misiunea clinicii este de a crea un mediu in care ideile prind viata, iar oamenii se pot bucura de respectul pe care il merita, oferid astfel o alternativa la sistemul medical actual. Principalele valori prin care se caracterizeaza activitatea clinicii sunt daruirea si increderea, responsabilitatea si respectul, profesionalismul si inovatia. Celelalte servicii de radiologie-imagistica medicala de care pot beneficia persoanele care aleg Gral Medical sunt cele de radiografie, tomografie computerizata si imagistica prin rezonanta. 

Pretul unei mamografii variaza intre 90 si 150 de lei.

In urma recenziilor pe care le-au acordat utilizatorii, ratingul obtinut de clinica Gral Medical este destul de mic. Cele mai multe dintre ele sunt legate de rezultatele pe care pacientii nu le primesc la timp. Chiar si asa, multe persoane relateaza experientele placute de care au avut parte atunci cand au vizitat clinica, datorita personalului amabil si comunicativ.

Concluzii

In cele din urma, acum ai o idee mai clara in legatura cu mamografia in Ploiesti si pretul la care trebuie sa te astepti atunci cand te programezi la o investigatie. Informatiile pe care le obtii in urma ei, te vor ajuta sa alegi tratamentul ideal pentru tine, in scopul de a remedia cauza problemelor tale.