Meniu

Mamografie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie importanta pentru detectarea si diagnosticarea precoce a cancerului de san, chiar inainte de aparitia simptomelor sau de detectarea la palpare a unui nodul, mamografia in Satu Mare se poate realiza in una/unul dintre clinicile si cabinetele cu servicii de radiologie si imagistica din oras, dotate cu aparatura corespunzatoare. Daca te afli in situatia de a cauta un centru medical pentru aceasta examinare, fie ca ti-a fost recomandata de medic, fie ca vrei sa iti verifici sanatatea sanilor din proprie initiativa, articolul de fata iti va servi drept ghid pentru orientarea pe piata serviciilor medicale specializate.

Parcurge-l pana la capat pentru a vedea care sunt optiunile tale in Satu Mare pentru a beneficia de o mamografie de calitate, cu rezultate concludente pentru un diagnostic corect.

Unde mergi pentru mamografie in Satu Mare?

Pentru a efectua o mamografie in Satu Mare iti stau la dispozitie serviciile uneia dintre clinicile de top incluse in tabelul de mai jos, in care vei gasi atat aparatura necesara investigatiei, cat si medici specialisti competenti in senologie imagistica. Pentru ca de cele mai multe ori, raportul calitate-pret este relevant in decizia de a apela la anumite servicii, vei gasi, de asemenea, informatii legate de tarifele practicate pentru examinare de centrele medicale din clasament.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Gynoprax
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul pentru o Mamografie este 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare actul medical si empatie fata de pacienti
 • Receptia raspunde greu la telefon
Star Medica
300 Ron
 • Pretul pentru o Mamografie este 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de calitate
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care efectueaza mamografie in Satu Mare

Cand este vorba despre sanatatea ta, in alegerea clinicii conteaza foarte mult si medicul caruia decizi sa te adresezi, de aceea si in cazul mamografiei in Satu Mare vei dori sa stii ca investigatia a fost efectuata de personal bine pregatit, iar imaginile interpretate de un doctor bun. Detalii legate de competentele medicilor, de dotarile cu aparatura, de performantele tehnice, precum si despre opiniile pacientilor care au beneficiat de serviciile unitatilor medicale din top iti vor fi descoperite prin lectura sectiunii urmatoare a articolului.

1. Gynoprax

Gynoprax Satu Mare este o clinica privata de obstretica-ginecologie, in care pacientii au acces la analize medicale, radiologie, mamografie, ecografie, medicina materno-fetala, reproducere asistata si spitalizare in specialitatile obstetrica-ginecologie, chirurgie estetica, urologie, chirurgie generala. Mamografia digitala se realizeaza cu ajutorul aparatului Hologic Selenia 3D, care permite un grad ridicat de confort al pacientei in timpul examinarii si o doza minima de radiatii, precum si o acuratete deoasebita a imaginilor folosite pentru depistarea cancerului mamar. Investigatia va fi realizata de dr. Cornelia Anne Marie Arpasteuan-Breg, medic primar radiologie-imagistica medicala, competenta in ecografie, CT, cu supraspecializare in senologie si ecografie mamara.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Mamografia 3D cu tomosinteza are pretul de 300 de lei. Cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, investigatia este gratuita, in limita fondurilor disponibile de la CAS.

Pacientii se declara multumiti in recenziile scrise, de modul in care au fost tratati in cadrul acestei clinici. Ei apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, implicati in actul medical si empatici cu pacientii. Pe de alta parte, activitatea biroului de relatii cu publicul genereaza o serie de nemultumiri, in special pentru ca primesc raspuns la apelurile telefonice catre centrul medical. 

Vezi parerile pacientilor despre Gynoprax
Vezi Pareri

2. Star Medica

Star Medica este un centru medical modern din Satu Mare, care ofera consultatii in diverse ramuri medicale, analize in laboratorul propriu si toata gama de investigatii imagistice cu tehnologie de ultima generatie: rezonanta nucleara, tomografie computerizata, radiografii, mamografie si ecografii. Mamograful digital Pristina de la General Electric, de care dispune clinica, este un echipament ultramodern, care genereaza imagini detaliate, care pot fi marite foarte mult in zonele de interes si vizualizate pe monitoarele de mare acuratete. Doi medici primari si doi medici specialisti in radiologie si imagistica medicala iti stau la dispozitie in acest centru medical.

Pentru mamografia in Satu Mare, pretul este de 300 de lei si presupune tehnologie digitala la Star Medica. 

Experientele pacientilor la aceasta clinica variaza in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Multi spun ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti si de beneficiile aparaturii performante in investigatii. Pe de alta parte, multe persoane remarca intarzieri mari in onorarea programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Serviciile de mamografie in Satu Mare sunt disponibile in cadrul unor clinici de top dotate cu aparatura performanta pentru realizarea unor investigatii caracterizate de acuratete si precizie. Tehnologia moderna de examinare si mamografia digitala care se efectueaza la clinicile prezentate in acest articol presupun imagini de o claritate si siguranta la cele mai inalte cote, care pot fi folosite in intocmirea unui diagnostic corect al afectiunilor sanului. Totodata, mamografele performante disponibile in centrele medicale din clasament permit un grad ridicat de confort al pacientei in timpul examinarii si o doza cu 50 % mai mica de radiatii.