Meniu

Mamografie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o femeie, o mamografie in Valcea, sau in judetul in care se afla, este o ocazie importanta de a-si monitoriza periodic sanatatea sanilor, mai ales dupa varsta de 40-50 de ani, dar si de a depista cancerul mamar.

Mamografia este o metoda utilizata in toata lumea, datorita eficientei sale in detectarea cancerului de san. In crearea imaginilor detaliate ale sanului sau sanilor, ea utilizeaza raze X, iar in timpul procedurii, pacienta poate simti o stare temporara de disconfort. In acest articol vei afla care sunt posibilitatile pe care le ai in judetul Valcea, in ceea ce priveste clinicile si tipurile de mamografii efectuate, in cazul in care ai primit recomandarea de la medic pentru aceasta evaluare.

Cat costa sa faci o mamografie in Valcea?

O mamografie in judetul Valcea are un pret care nu depaseste tarifele din tara. In tabelul de mai jos poti vedea care este costul unei astfel de investigatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
255 Ron
  • Pretul unei Mamografii este 255 Ron
  • Mai multe tipuri de mamografii
  • Aparatura performanta si moderna
  • Spitalul este in contract cu CAS Valcea
  • Baza moderna de tratament
  • Medici cu experienta
  • Nu se respecta orele de programare
  • Uneori nu se raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Sunt centre de mamografie in Valcea?

Raspunsul este da, exista centre de mamografie in Valcea, iar acestea vor fi prezentate in continuare, astfel incat sa poti lua o decizie la care dintre ele sa te prezinti pentru o investigatie de calitate superioara.

Balneomedcenter

O prima optiune in Valcea pentru o mamografie este spitalul Balneomedcenter. Aceasta unitate este in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate si  ofera conditii moderne si sigure pentru pacientii din Valcea, prin intermediul aparaturii de ultima generatie, a serviciilor integrate si a echipei medicale experimentate. Se pot efectua aici mai multe tipuri de mamografii: digitale unilaterale sau bilaterale 2D si 3D, digitale unilaterale si bilaterale standard, tomosinteza bilaterala sau unilaterala. Toate aceste investigatii se realizeaza contra-cost, nefiind decontate.

Pretul unei mamografii bilaterale este aici de 255 lei.

In general, valcenii au o parere buna despre spitalul Balneomedcenter din Ramnicu Valcea, spunand ca toata echipa este bine pregatita si ca se comporta exemplar cu pacientii. Oamenii mai sunt incantati si de faptul ca multe servicii sunt gratuite, datorita decontarilor prin casa de sanatate. Sunt insa si cateva nemultumiri la adresa unitatii medicale, cele mai vehiculate dintre ele fiind acelea ca nu se respecta orele de programare sau ca nu se raspunde la telefon. 

Vezi parerile pacientilor despre Balneomedcenter
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru orice femeie, o mamografie in Valcea, sau oriunde in tara si in lume, este o investigatie cu emotii, in care este nevoie de sustinere si intelegere din partea specialistilor care o realizeaza. In centrele din acest judet, activeaza personal medical cu experienta si cu o buna pregatire, astfel ca poti privi cu incredere si fara teama spre procedura. In plus, echipamentele de ultima generatie care se afla in aceste locatii asigura rezultate relevante pentru depistarea chisturilor sau a nodulilor, indiferent de dimensiunea acestora.