Meniu

Mamografie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Etapa importanta in detectarea precoce a cancerului de san, printr-o metoda imagistica non-invaziva si minimum iradianta, mamografia in Vaslui se poate efectua intr-un centru medical dotat cu aparatura corespunzatoare, pentru o examinare de inalta acuratete, si cu personal specializat. Fie ca vrei sa faci mamografia ca parte a unui control periodic de rutina, fie ca ai motive sa investighezi anumite simptome sau ti-a fost recomandata de catre medic, ai dori sa acest test de screening sa se desfasoare in cele mai bune conditii, astfel incat sa nu existe erori de interpretare si sa se inlature orice posibilitate a unui diagnostic gresit.

In fond este vorba despre sanatatea ta, pe care vrei sa o pastrezi sau sa o recapeti cu ajutorul celor mai bune servicii medicale din Vaslui si vrei sa nu dai gres in alegerea clinicii catre care sa mergi pentru mamografie. Parcurge pana la capat articolul de fata si vei afla unde poti efectua investigatia imagistica a sanilor, la ce pret, precum si alte aspecte legate de aparatura si competentele medicilor din oras.

Cat costa o mamografie in Vaslui?

Desigur ca pretul nu este cel mai important aspect in ceea ce priveste o mamografie in Vaslui, insa informatia iti este necesara intotdeauna pentru a sti cum sa iti organizezi bugetul si la ce sa te astepti dupa ce faci programarea pentru investigatie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii la care vei solicita examenul imagistic senologic, precum si pretul practicat de clinica pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Recumed
Clinica-Verificata
180-250 Ron
  • Pretul unei Mamografii variaza intre 180-250 Ron
  • Medici profesionisti
  • Aparatura moderna
  • Investigatii de calitate
  • Timp de asteptare mare
  • Comportamentul fata de pacienti al personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru mamografie in Vaslui?

Neavand la dispozitie prea multe optiuni pentru mamografie in Vaslui, intrebarile tale s-ar putea indrepta in alta directie, aceea de a te lamuri daca standardele de calitate ale clinicii amintite mai sus sunt conforme cu asteptarile tale sau ar trebui sa iei in considerare deplasarea in alt oras. La sfarsitul lecturii randurilor de mai jos, vei putea afirma cu certitudine daca este cazul sa iti faci programare la centrul medical prezentat in articol sau sa continui cautarile.

Recumed

Recumed Vaslui inseamna un centru medical integrat care cuprinde servicii de recuperare medicala, cu peste 20 de specialitati clinice si imagistica medicala – computer tomografie, ecografie, radiologie, mamografie, rezonanta magnetica si osteodensitometrie. La cabinetul de radiologie si imagistica medicala activeaza noua medici specialisti in acest domeniu. Vei dori totusi sa te adresezi mai specific dr. Felicia Raileanu, medic primar, avand competente in CT, RMN, ecografie si senologie imagistica.

Pretul pentru o mamografie unilaterala este de 180 de lei, in timp ce pentru mamografie bilaterala vei plati 250 de lei.

O mare parte dintre pacientii clinicii se declara multumiti in recenziile lasate pe Google, de profesionalismul medicilor, de aparatura moderna si de investigatiile de calitate efectuate aici. Pe de alta parte, multi spun ca timpul de asteptare este foarte mare la acest centru medical din cauza organizarii deficitare a programarilor. De asemenea, multe comentarii vorbesc despre un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Recumed
Vezi Pareri

Concluzii

Standardele de calitate pentru serviciile de mamografie din Vaslui se concretizeaza in investigatii senologice temeinice, desfasurate cu aparatura performanta si personal specializat competent. Ai la dispozitie in orasul tau medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala cu ajutorul carora imaginile obtinute cu ajutorul mamografului pot fi traduse in interpretari precise, care ii vor folosi medicului tau in intocmirea unui diagnostic corect si in stabilirea unui plan de tratament adecvat.

Nu mai amana efectuarea testului de screening pentru cancerul de san si suna la clinica din Vaslui prezentata in articol, pentru o programare la examinarea cu mamograful, investigatie de referinta pentru verificarea sanatatii tesuturilor mamare.