Meniu

Mamografie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de informatii cu privire la clinicile unde iti poti face o mamografie in Zalau? In acest caz, ai ajuns in locul potrivit! Articolul de fata iti ofera o privire de ansamblu a serviciilor de radiologie si imagistica medicala de care poti beneficia in oras. Pe langa mamografie, medicii iti pun la dispozitie si ecografia mamara, in functie de care interventie este mai potrivita pentru tine. 

In principal, mamografia este recomandata femeilor care au implinit deja varsta de 40 de ani, dar exista si situatii in care pacientelor mai tinere li se recomanda acest tip de investigatie. Tocmai de aceea, clinicile din Zalau iti stau la dispozitie cu o gama variata de servicii!  

Cat costa o mamografie in Zalau? 

Un aspect important in ceea ce priveste mamografia in Zalau, pretul, difera in functie de modul in care isi desfasoara activitatea institutia respectiva. Spre exemplu, multe spitale si clinici colaboreaza cu agentii de asigurari de sanatate, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa aiba acces la serviciile lor, in ciuda situatiei financiare in care se afla. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Salvosan
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pretul unei Mamografii este 160 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Colaborare CAS
 • Experienta in domeniu
 • Personal nepregatit la receptie
Spitalul Zalau
150 Ron
 • Pretul unei Mamografii este 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Curatenie
 • Ampla experienta
 • Colaborare CAS
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici te poti duce pentru o mamografie in Zalau? 

Pentru efectuarea mamografiei in Zalau, doua institutii iti stau la dispozitie: Policlinica Salvosan Ciobanca si Spitalul Judetean de Urgenta. Ambele optiuni sunt prezentate in randurile de mai jos, cele mai importante aspecte fiind cele legate de aparatura din dotare, medicii care fac parte din echipa si opiniile pacientilor, obtinute prin intermediul recenziilor postate in mediul online: 

1. Policlinica Salvosan Ciobanca 

Prima optiune a pacientilor in vederea obtinerii unei mamografii in Zalau este Policlinica Salvosan Ciobanca. Clinica a fost fondata in anul 1991, iar de atunci si pana astazi a continuat sa-si extinda specializarile, pentru a le oferi tuturor locuitorilor din oras sansa de a beneficia de servicii medicale de calitate. Dotarea cu cele mai performante aparate si satisfacerea exigentelor pacientilor reprezinta obiective dupa care spitalul isi ghideaza activitatea de mai bine de trei decenii. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Mihai Adriana-Maria si Dr. Kosztin Daniela Florentina medici primari in radiologie si imagistica medicala, dar si Dr. Fogarasi Anita si Dr. Raducanu Gelu, medici specialisti in radiologie si imagistica medicala. Dintre medicii mentionati, Dr. Kosztin si Dr. Raducanu au contract cu CAS. 

Pretul mamografiei este de 160 de lei. 

Multi utilizatori au apreciat personalul medical din cadrul spitalului ca fiind amabil si bine organizat, astfel incat au reusit sa-si rezolve in timp util problemele pentru care au venit. Chiar si asa, exista pacienti care relateaza niste experiente neplacute, in ceea ce priveste interactiunea cu personalul de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Salvosan Ciobanca
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Zalau  

Chiar daca primul spital din oras a fost construit in 1840, anul 1978 este cel care marcheaza cu adevarat inaugurarea unei noi institutii, cu facilitati ultramoderne si aparatura de ultima generatie, care permite efectuarea mamografiilor in Zalau si anume Spitalul Judetean de Urgenta. Echipa medicala din cadrul laboratorului de imagistica este alcatuita din cinci medici radiologi: Dr. Mitea Daniela, care este medic primar si sef de laborator, Dr. Negru Lucian, Dr. Pasca Ionela Adela, Dr. Niculas Raluca si Dr. Lupau Roxana. In baza biletului de trimitere, investigatia se efectueaza pentru ambii sani, singura exceptie fiind cea in care pacienta are masectomie unilaterala. Tot in ceea ce priveste laboratorul de radiologie, programarea online se poate face in orice moment al zilei, iar spitalul va reveni cu un telefon pentru a o confirma. 

Investigatia costa 150 de lei pentru ambii sani. 

Pacientii multimiti de serviciile de care au beneficiat recomanda spitalul pentru profesionalism si pentru respectul pe care medicii il acorda pacientilor. Un alt aspect pe care il apreciaza utilizatorii in recenzii este curatenia. Exista si un numar destul de mare de recenzii negative, in care oamenii aduc in discutie organizarea slaba a spitalului, care nu le permite sa se programeze in timp util. 

Concluzii

Prin urmare, in cazul in care vrei sa-ti faci o mamografie in orasul Zalau, ai la dispozitie cele doua institutii prezentate in randurile de mai sus. De asemenea, daca ai posibilitatea sa obtii un bilet de trimitere de la medicul de familie, atunci poti beneficia de o investigatie decontata!