Meniu

PET CT Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In medicina moderna, una dintre cele mai utile investigatii pentru depistarea timpurie a afectiunilor oncologice este Tomografia cu Emisie de Pozitroni si Computer Tomografia, sau PET-CT. In Cluj, exista cateva clinici unde se poate efectua aceasta examinare prin care se obtin date despre structura si functionalitatea tesuturilor.  

PET-CT se efectueaza la indicatia medicului oncolog, cu scopul de diagnosticare, stadializare si monitorizare a bolii oncologice. Aceasta foloseste inclusiv la planificarea tratamentului si examinarea felului in care se dezvolta o patologie oncologica. Persoanele care sunt interesate de PET-CT in Cluj la pret accesibil au la dispozitie cateva optiuni, ce vor fi detaliate in continutul articolului.

Unde se poate face PET-CT in Cluj?

In Cluj, examinarea PET-CT este disponibila in cadrul unor clinici dotate cu aparatura de ultima generatie. Daca medicul oncolog ti-a recomandat sa faci o astfel de investigatie si vrei sa alegi una dintre cele mai bune clinici, urmatorul tabel iti poate oferi o imagine de ansamblu referitor la optiunile avantajoase disponibile in acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT PET
Rating
Website
CT Clinic
5.000 Ron
  • Pret CT PET 5.000 Ron
  • Servicii de calitate
  • Atmosfera prietenoasa
  • Profesionalism si punctualitate
  • Unii pacienti sunt de parere ca tarifele sunt mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este topul clinicilor unde se face PET-CT in Cluj?

Locuitorii judetului Cluj au la dispozitie servicii medicale variate si inalt calitative, inclusiv pe partea de imagistica, iar investigatia PET-CT se poate face la cateva clinici cu o reputatie foarte buna. In randurile de mai jos, poti vedea clasamentul celor mai bune clinici, spre care se indreapta un numar foarte mare de pacienti din judet si nu numai:

CT Clinic

O alta optiune foarte buna pentru pacientii din Cluj care urmeaza sa faca PET-CT este CT Clinic. Personalul este calificat in medicina nucleara si are experienta vasta in acest tip de imagistica. In completarea pregatirii solide a medicilor vin echipamentele de ultima generatie, ce asigura precizia rezultatelor. Echipa este formata din medici primari, medic specialist, fizicieni si responsabil cu securitatea radiologica.  

Pretul unui PET-CT este de 5.000 lei. Conform brosurii pacientului, costurile sunt suportate de Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate pentru dosarele acceptate.

Dintre pacientii care au oferit recenzii pe internet, cei mai multi se arata multumiti de serviciile clinicii. Atmosfera este prietenoasa, iar cadrele medicale sunt profesioniste, amabile si punctuale. Exista si persoane care nu contesta profesionalismul medicilor, dar care spun ca tarifele sunt destul de mari.

Vezi parerile pacientilor despre CT Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

PET-CT este o investigatie moderna ce poate fi efectuata la cateva clinici foarte bune din Cluj, fiind utila in depistarea si localizarea anumitor tipuri de cancer. Examinarea combina doua metode si tehnologii distincte, oferind la final un cumul de informatii necesare pentru diagnosticul sau evaluarea afectiunii oncologice.