Meniu

RMN 3 Tesla Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care medicul ti-a recomandat sa efectuezi un RMN 3 Tesla in Constanta pentru o examinare mult mai aprofundata, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia doar catre centrele specializate in imagistica medicala care cuprind un astfel de echipament de ultima generatie. Aparatul RMN 3 Tesla are capacitatea de a analiza zonele investigate cu mai multa acuratete, ceea ce este de un real ajutor in obtinerea unor rezultate precise, dar si in stabilirea unui diagnostic corect. 

Cu toate ca in Constanta nu sunt gazduite prea multe centre medicale dotate cu aceasta aparatura de ultima generatie, tot vrem sa iti aducem la cunostinta ca exista o clinica de incredere spre care iti poti indrepta atentia. Citeste mai departe si descopera care este clinica din orasul tau care utilizeaza o aparatura atat de moderna si performanta.

Cat costa un RMN 3 Tesla in Constanta?

Inainte de a merge la un centru de imagistica, trebuie sa te interesezi care sunt tarifele practicate pentru efectuarea unui RMN 3 Tesla in Constanta. Iata ce pret este aplicat in clinica din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN 3 Tesla
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
550-1.200 Ron
  • Pretul pentru RMN 3 Tesla variaza intre 550-1.200 Ron
  • Investigatii precise si multiple
  • Colectiv medical priceput
  • Aparatura de ultima generatie
  • Lipsa de organizare
  • Intarzierea rezultatelor investigatiilor
  • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in RMN 3 Tesla in Constanta

Descopera mai jos un centru de imagistica in cadrul caruia poti efectua un RMN 3 Tesla in Constanta la standarde superioare si in conditii deosebite. Ti-am pregatit, de asemenea, si o scurta descriere a dotarilor generale ale clinicii, dar si a echipei medicale. Iata ce trebuie sa stii:

Hyperclinica MedLife

MedLife este un lant de centre medicale raspandite in toata tara, cu echipamente performante de imagistica, printre care se aminteste si aparatul RMN 3 Tesla in Constanta, cu ajutorul caruia se pot efectua investigatii de inalta performanta. Dispozitivul poate sa fie folosit pentru examinarea musculoscheletala a tuturor membrelor (mana, incheietura mainii, picior, glezna, genunchi, picior). Echipa medicala are o buna pregatire in ceea ce priveste efectuarea investigatiilor imagistice, dar si in ceea ce priveste interpretarea corecta a acestora. Medicii sunt competenti si au capacitatea de a stabili si un tratament adecvat, indiferent de severitatea afectiunii pacientului. 

Pretul pentru un RMN 3 Tesla porneste de la 550 lei de lei si poate sa ajunga la 1200 lei in functie de zona investigata.

Clinica este privita pozitiv, datorita echipei medicale profesioniste, competente si bine pregatite in efectuarea diverselor investigatii si proceduri, dar si datorita echipamentului de ultima generatie utilizat. Cu toate acestea, rezultatele investigatiilor sosesc cu mult peste data stabilita, programarile sunt decalate, iar lipsa de organizare sunt aspectele care ii deranjeaza cel mai mult pe pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Hyperclinica MedLife
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o investigatie RMN 3 Tesla in Constanta prin care medicul specialist sa identifice care este problema de sanatate de care suferi? Atunci iti poti indrepta atentia catre clinica mentionata anterior in articol, pentru a avea parte de un serviciu de calitate. Nu iti neglija sanatatea si ai grija sa iti efectuezi investigatiile necesare in mod constant.