Meniu

RMN Bilet de trimitere Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru un diagnostic corect si un plan de tratament eficient, medicul tau are nevoie de rezultatul unei investigatii imagistice cu rezonanta magnetica nucleara si stii ca este dreptul tau ca asigurat in sistemul public de sanatate sa beneficiezi de un RMN cu bilet de trimitere in Ploiesti. Pentru ca serviciile de acest tip nu sunt disponibile oricand, cauza fiind lipsa fondurilor pentru decontare, este cu atat mai bine cu cat reusesti mai curand sa iti inregistrezi programarea.

In articolul de fata vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale privind locul si conditiile de desfasurare a unui RMN in Iasi pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Unde mergi pentru un RMN cu bilet de trimitere in Ploiesti?

Este bine sa poti conta pe oferta de servicii a clinicilor din orasul tau, fara a fi nevoie sa te deplasezi catre Bucuresti pentru efectuarea investigatiei de care ai nevoie, insa nu toate clinicile care efectueaza RMN au contract cu CAS  si nu toate fac RMN cu bilet de trimitere in Ploiesti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii spre care trebuie sa te indrepti si tariful practicat pentru RMN contra cost.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
S. Lotus – Medlife
Clinica-Verificata
650-1.100 Ron
  • Pretul pentru RMN variaza intre 650-1.100 Ron
  • Interior modern si curat
  • Medici profesionisti si empatici
  • Personal amabil la receptie
  • Timp de asteptare mare
  • Serviciul Call center nu raspunde la telefon
  • Nu se pot programa consultatiile si investigatiile de la distanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce conditii se efectueaza un RMN cu bilet de trimitere in Ploiesti?

In functie de zona investigata si de afectiunea suspectata de medic, investigatia imagistica iti poate salva chiar viata, prin importanta ei in diagnostic si tratament, de aceea vrei sa te asiguri ca ai parte de cele mai bune conditii pentru un RMN cu bilet de trimitere in Ploiesti. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii importante despre calitatea serviciilor clinicii, despre dotarile cu aparatura, despre competentele medicilor si parerile pacientilor care au trecut pragul centrului medical prezentat.

Spital Lotus – Medlife

Spitalul Lotus din Ploiesti are contract de colaborare cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Prahova si efectueaza analize si investigatii imagistice, ecografii, radiografii, CT si RMN cu bilet de trimitere. Investigatiile cu rezonanta magnetica nucleara se realizeaza cu aparatul RMN General Electric de 1,5 Tesla – Brivo MR 355 Inspire, care permite obtinerea unor imagini de inalta acuratete, din diverse unghiuri. Spitalul Lotus este prezent pe piata serviciilor de sanatate din Ploiesti inca din anul 2004, initial sub numele de Radiology Serv si General ClinMed, iar din anul 2019 este parte a retelei Medlife. Examinarile RMN se efectueaza in ambulator la unul dintre cei 11 medici specializati in radiologie si imagistica medicala din clinica. Serviciile de spitalizare includ sectii de ginecologie, chirurgie generala si ORL.

Valoarea sumei decontate de CAS pentru un RMN cu bilet de trimitere se poate consulta pe site-ul web al clinicii. CAS deconteaza sume cuprinse intre 450 si 850 de lei, in functie de investigatie si este posibil sa fie necesara coplata. Pacientii fara bilet de trimitere pot accesa serviciile RMN la preturi cuprinse intre 650 de lei si 1100 de lei.

Aspectele pentru care se remarca acest spital sunt interiorul modern si curat, medicii profesionisti si empatici si personalul amabil de la receptie. Pe de alta parte, unitatea medicala mai are de lucrat la capitolul punctualitate in respectarea orei stabilite pentru consultatii si investigatii, la preluarea apelurilor telefonice din call center si la inregistrarea telefonica a programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Spital Lotus – Medlife
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru realizarea unei investigatii imagistice RMN cu bilet de trimitere in Ploiesti, poti conta pe serviciile unei clinici cu traditie in oras, preocupata permanent de modernizare si dotare cu tehnologie de ultima generatie si de ridicarea nivelului de pregatire a personalului medical. Consultatiile, analizele, investigatiile paraclinice si tratamentele aplicate pacientilor se desfasoara aici din anul 2019 sub umbrela unei cunoscut brand de servicii de sanatate, care constituie o garantie in plus ca vei putea obtine in urma examinarii, imagini de mare acuratete si precizie, cu ajutorul carora medicul curant sa poata identifica o solutie de tratament optima pentru rezolvarea problemelor de sanatate de care suferi.