Meniu

RMN Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile RMN, in Buzau, sunt realizate la standarde inalte de calitate, datorita aparaturii moderne din clinicile de specialitate. In continuarea articolului, vei putea vedea care sunt aceste clinici, cat costa serviciile lor si care sunt parerile oamenilor in legatura cu ele.

Daca esti din judetul Buzau si ai nevoie de o examinare RMN, va trebui sa te programezi la una dintre aceste clinici si sa soliciti in timpul convorbirii de la reprezentantii lor toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat sa te pregatesti cum se cuvine pentru investigatie.

RMN Buzau: pret si alte informatii pe scurt

In tabelul de mai jos, poti gasi informatii sintetizate despre clinicile in care se efectueaza RMN in Buzau: pret si alte detalii care iti sunt de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret RMN Cerebral nativ 600 Ron
 • Clinica specializata in investigatii imagistice de foarte buna calitate
 • Diversitate a investigatiilor RMN
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Personal amabil
 • Rezultate si consultatii in regim de urgenta
Razedent
2
630 Ron
 • Pret RMN Cerebral nativ 630 Ron
 • Clinica foarte apreciata pentru serviciile de calitate
 • Oferta generoasa de investigatii RMN
 • Personal medical profesionist, foarte bine pregatit si amabil
 • Clinica dotata cu aparatura ultraperformanta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face un RMN in Buzau

Raspunsul la intrebarea „unde se poate face un RMN in Buzau” il vei gasi in cele ce urmeaza, avand in vedere ca iti prezentam doua clinici in care se fac astfel de investigatii la standarde inalte de performanta:

1. Medima

Reteaua de clinici Medima a inaugurat si in Buzau o clinica moderna si foarte utila pentru toti cei care au nevoie de investigatii RMN, indiferent de zona corpului care necesita examinare. Este pus la dispozitie si un serviciu de rezultate si consultatii in regim de urgenta. Doi medici cu experienta isi desfasoara activitatea in aceasta clinica: dr. Gabriela Iancu, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu competente in CT, ecografie si RMN si dr. Elena Voicu, medic specialist radiologie si imagistica medicala, cu competente in computer tomograf.

Pretul pentru RMN cerebral este de 600 de lei.

Oamenii care au ajuns la aceasta clinica pentru CT sau RMN se declara multumiti de servicii si le recomanda si altora sa apeleze cu incredere pentru astfel de investigatii. Ei spun ca au remarcat profesionalismul si serviciile de inalta calitate si ca, spre deosebire de alte clinici medicale, promptitudinea si amabilitatea sunt la inaltime. Cei mai multi pacienti se declara incantati de aparatura noua, de rezultatele rapide pe care le-au primit sau de personalul amabil si competent.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Razedent

Activitatea Razedent a inceput in anul 1996, printr-un laborator de radiologie dentara, iar din 2001 devine laborator de radiodiagnostic. In 2006, este schimbata aparatura de laborator, fiind inlocuita cu una mult mai performanta, iar in 2011, cu ajutorul unei finantari europene, laboratorul se transforma intr-un centru de radiodiagnostic. Echipa este una numeroasa si cu o pregatire deosebita in radiologie si imagistica medicala. Oferta de examene RMN este una generoasa: craniu, coloana, san, abdomen, pelvis, musculoscheletal.

Tariful practicat in cadrul Razedent Buzau pentru RMN cap nativ este de 630 de lei.

Parerile exprimate in mediul online in legatura cu aceasta clinica sunt unele care abunda in laude si cuvinte de multumire. Oamenii spun ca personalul este foarte bine pregatit si ca este definitia exacta a ceea ce ar trebui sa reprezinte un specialist in domeniul medical pentru a le putea oferi pacientilor servicii de buna calitate. Sunt si cateva nemultumiri, dintre care unele care se refera la faptul ca se asteapta destul de mult fata de ora programarii.

Concluziile noastre

Concluzia principala a acestui articol ar fi ca poti beneficia de investigatii RMN, in Buzau, indiferent de partea corpului ce trebuie analizata pentru stabilirea unui diagnostic sau pentru screening. Aparatura performanta si personalul foarte bine pregatit din cabinetele de radiologie si imagistica din Buzau reprezinta o garantie a serviciilor de calitate si a rezultatelor elocvente.