Meniu

RMN Cardiac Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bolile de inima trebuie sa fie monitorizate constant pentru a nu se dezvolta prin efectuarea unei ecografii sau a unui RMN cardiac in Bucuresti. Investigatia este recomandata pentru pacientii care vor sa evalueze malformatiile de la nivelul inimii sau aritmiile. De obicei, o astfel de examinare este sugerata de medicul specialist, mai ales atunci cand pacientul s-a confruntat in trecut cu un infarct miocardic, pentru ca activitatea inimii sa fie monitorizata in mod constant. 

In Bucuresti ai ocazia de a gasi o multime de institutii medicale private de prestigiu in care sa efectuezi astfel de examinari si investigatii la o calitate superioara. Citeste mai departe si descopera care sunt cele mai bune variante la care ai putea sa apelezi pentru realizarea unui RMN cardiac in capitala.

Ce buget sa pregatesti pentru un RMN cardiac in Bucuresti?

De regula, investigatiile de tip RMN cardiac in Bucuresti au preturi ridicate, pentru ca se utilizeaza aparaturi performante care sunt, de cele mai multe ori, foarte costisitoare. Din fericire, multe dintre institutiile medicale sunt in parteneriate cu agentii de asigurari de sanatate, astfel incat pacientii sa poata opta si pentru servicii decontate. Cu toate acestea, preturile investigatiilor sunt afisate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cardiac
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
1.990 Ron
 • Pret RMN cardiac 1.990 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Cadre medicale muncitoare, profesioniste si implicate
 • Servicii ireprosabile
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic precis
Centrul Emerald
2
1.140 Ron
 • Pretul pentru RMN cardiac porneste de la 1.140 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa priceputa, implicata, profesionista
 • Diagnostic precis si tratament eficient
 • Investigatii multiple
 • Decalarea programarilor
Medinst
3
1.500 Ron
 • Pretul pentru RMN cardiac porneste de la 1.500 Ron
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Cadre medicale experimentate, implicate si cu o buna pregatire
 • Diagnostic exact
 • Tratament eficient
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in RMN cardiac in Bucuresti

Daca esti in cautarea unor clinici in cadrul carora sa se efectueze un RMN cardiac in Bucuresti, ai venit in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top trei al celor ai frecventate clinici din orasul tau. Iata care sunt principalele lor dotari, dar si care este impresia generala a celorlalti pacienti:

1. Medima

Medima este un centru medical din Bucuresti, care cuprinde mai multe specialitati, printre care se numara si investigatii ca RMN cardiac. Cabinetul este dotat cu echipamente si aparaturi de ultima generatie, printre care se numara si noul RMN 3 TESLA GE Signa Pioneer 3T, cu ajutorul caruia se pot obtine imagini clare, cu o precizie inalta, usor de interpretat. In plus, echipa formata din asistente implicate si medici experti, profesionisti si cu pasiune pentru domeniul in care activeaza desfasoara un act medical ireprosabil. Pe langa RMN-ul cardiac, clinica mai poate efectua si urmatoarele categorii de investigatii: RMN neuro, cap si gat, musculoscheletal, abdomino-pelvin, prostata, san, angio.

Pretul pentru un RMN cardiac este de 1990 lei. 

Din fericire, multi dintre pacientii care au ales Medima s-au declarat foarte multumiti de serviciile medicale, laudand activitatea ireprosabila a medicilor cu experienta. Cadrele medicale, fie ca este vorba despre asistente sau doctori, sunt profesioniste, dornice sa ajute si sa ofere solutii concludente, profesioniste si implicate. In plus, aparatura utilizata este de ultima generatie, ceea ce este de un real ajutor in identificarea corecta a diagnosticului, dar si a tratamentului potrivit. 

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2.  Centrul Medical Emerald

Emerald este un centru medical din Bucuresti in care pacientii pot alege sa efectueze un RMN cardiac in prezenta unei echipe medicale de incredere si bine pregatite. Din aceasta fac parte urmatorii: dr. Razvan Capsa, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu experienta de peste 15 ani in imagistica cardiovasculara, doctorul Radu Nicolaescu, radiolog specializat in RM, avand un interes special pentru bolile cardiace congenitale si doctorul Sebastian Onciul, cardiolog imagist pregatit in Marea Britanie in domeniul Cardio-RM. Intr-un singur an, in clinica s-au efectuat 600 astfel de investigatii cu succes. Echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, reusind sa capteze imagini clare, precise, pe baza carora medicii pot stabili un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament, in functie de afectiunea pacientului.

Pretul pentru un RMN cardiac incepe de la 1140 lei.

Majoritatea recenziilor postate sunt pozitive, pacientii mentionand ca sunt multumiti de prestatia medicilor, dar si de faptul ca sunt implicati, dornici sa ajute si capabili sa ofere cele mai bune solutii indiferent de gravitatea afectiunii. Clinica nu este mai prejos nici la capitolul aparaturi, fiind dotata cu unele dintre cele mai performante echipamente, capabile sa obtina imagini clare ale zonelor investigate. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Medinst

Medinst si-a inceput activitatea in anul 1996 si inca de atunci prioritizeaza stabilirea unui diagnostic corect prin efectuarea investigatiilor CT, IRM sau RMN cardiac in Bucuresti. Datorita vechimii sale in domeniu, este considerat a fi primul centru privat de imagistica medicala din capitala. Investigatiile imagistice sunt hiperspecializate mai ales in patologia cerebro-medulara, a sanului, in patologia musculoscheletala, exceland si in patologiile inimii. Aparatura utilizata, Magnetom Avanto 1,5 T, este de o performanta inalta, reusind sa surprinda imagini precise. Astfel, medicii le pot interpreta si pot identifica un diagnostic. Din fericire, in echipa Medinst isi desfasoara activitatea o echipa profesionista, implicata si prompta, oferindu-i pacientului sansa de a beneficia si de un tratament pe masura, indiferent care este patologia de care sufera. Din sanul echipei fac parte urmatorii medici specialisti in radiologie si imagistica medicala: dr. Mircea Medrea, dr. Victor Mihalache, dr. Cristina Bratiloveanu, dr. Emanuela Bonciu, dr. Cristina Maier, dr. Adrian Sirbu si dr. Marin Adam.

Pretul pentru un RMN cardiac incepe de la 1500 lei.

Conform recenziilor pozitive postate in mediul online, serviciile medicale sunt ireprosabile, iar cadrele medicale sunt experimentate, bine pregatite, implicate si profesioniste. In plus, aparatura utilizata este de ultima generatie, generand un diagnostic precis si un plan eficient de tratament. Din pacate, programarile nu sunt respectate mereu.

Concluzii

Vrei sa efectuezi un RMN cardiac in Bucuresti si nu stii care clinica iti poate oferi exact ce ai nevoie? In cele de mai sus iti prezentam trei clinici specializate in efectuarea unei astfel de investigatii, in cadrul carora vei descoperi o echipa medicala profesionista si implicata. Pune-ti sanatatea pe primul loc si mergi la toate examinarile necesare in mod constant, pentru prevenirea unor boli periculoase.