Meniu

RMN CAS Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de un RMN cu bilet de trimitere in Timisoara? Ei bine, in oras exista mai multe clinici care pun la dispozitia pacientilor acest tip de serviciu, datorita colaborarii pe care o au cu o casa de asigurari de sanatate. Astfel, ai posibilitatea sa obtii investigatia de care ai nevoie pentru un diagnostic, la un pret accesibil. 

De cele mai multe ori, oamenii ezita sa-si faca RMN din cauza preturilor: investigatia poate sa fie destul de costisitoare, atat in Timisoara, cat si in alte orase din tara. Astfel, biletul de trimitere ii ajuta sa afle informatii utile despre starea lor de sanatate, fara sa-i puna intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar.  

Cat costa in mod normal un RMN fara bilet de trimitere in Timisoara? 

Exista si situatii in care pacientii aleg sa-si faca RMN fara bilet de trimitere in Timisoara, pentru ca isi doresc sa se programeze cat mai repede pentru investigatie. Daca te regasesti in aceasta descriere, tabelul urmator o sa-ti fie de mare ajutor, intrucat pentru crearea lui au fost selectate tarifele de la mai multe centre din oras la care se realizeaza RMN-uri: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Clinical Image
600-670 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-670 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Gama variata de investigatii
 • Personal amabil si profesionist
RMN Detect
300-600 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 300-600 Ron
 • Tehnologie recenta
 • Conditii optime de confort
 • RMN deschis
 • Promptitudine
Regina Maria
745 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 745 Ron
 • Medici primari
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Programari nerespectate
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face un RMN cu bilet de trimitere in Timisoara 

Efectuarea RMN-ului cu bilet de trimitere in Timisoara este posibila datorita, pe de-o parte, tehnologiei de ultima generatie pe care clinicile o au in dotare, iar pe de alta parte, specialistilor bine pregatiti care fac parte din echipa medicala. Pentru a vedea exact la ce capitol exceleaza fiecare centru de imagistica din oras, descrierile de mai jos iti stau la dispozitie: 

1. Clinical Image  

Prima optiune a pacientilor interesati de efectuarea unui RMN prin intermediul biletului de trimitere in Timisoara este Clinical Image. Centrul de imagistica detine un portofoliu impresionant de servicii de imagistica, de la RMN-ul cranio-cerebral, la cel abdominal si pelvin. Pe langa acestea, la centru se mai efectueaza si ecografii, CT si ecocardiografii. In functie de tipul de RMN de care are nevoie un pacient, reducerea variaza intre 400 si 850 de lei. De efectuarea si interpretarea testului se va ocupa un medic specialist radiolog, cu competenta in imagistica prin rezonanta magnetica. Investigatia dureaza intre 30 si 60 de minute, dar exista si situatii in care trebuie prelungita sau repetata, daca imaginile obtinute nu sunt suficient de clare. 

In general, pretul RMN-ului variaza intre 600 si 670 de lei. 

Parerile pacientilor cu privire la activitatea centrului Clinica Image sunt impartite: in timp ce unii dintre ei au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului profesionist si amabil, altii s-au confruntat cu tot felul de probleme din cauza lipsei de organizare, care a dus in mai multe randuri la nerespectarea programarilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinical Image  
Vezi Pareri

2. RMN Detect 

Tot pentru un RMN cu bilet de trimitere efectuat in Timisoara, cei interesati se pot duce la centrul de imagistica musculo-scheletala RMN Detect. Pentru efectuarea serviciilor, specialistii de la clinica folosesc un aparat RMN open, foarte silentios si confortabil, tocmai cu scopul de a crea niste conditii optime de confort pacientilor. Interpretarea profesionista a rezultatelor asigura obtinerea unui diagnostic corect, in timp util. Investigatia se realizeaza pe segment si dureaza intre 30 si 40 de minute. In portofoliul de servicii de la centru se regasesc RMN-ul la genunchi, coloana, cot, umar si la incheietura mainii. 

Tarifele pentru RMN variaza intre 300 si 600 de lei.

In recenziile pozitive pe care le-au acordat centrului de imagistica, utilizatorii aduc cuvinte de lauda personalului medical si celui de la receptie, pentru amabilitate si profesionalism. In acelasi timp, exista pacienti care sunt de parere ca imaginile obtinute in urma investigatiei sunt de calitate slaba si nu le-au oferit informatiile de care aveau nevoie, iar testul a trebuit repetat. 

Regina Maria – Premiere 

La centrul de imagistica Premiere din cadrul spitalului Regina Maria, isi practica meseria o echipa talentata, formata din medici cu experienta in domeniu, care pot efectua RMN-ul cu bilet de trimitere in Timisoara. Din echipa fac parte Dr. Elena Jianu, Dr. Denisa Tisea si Dr. Marius Moise, medici primari in radiologie si imagistica medicala. Printre investigatiile ce se pot efectua aici se numara RMN-ul la abdomen, antebrat, articulatii etc. Pe langa rezonanta magnetica, pacientii interesati mai pot opta si pentru radiografii, CT, mamografie si histerosalpingografie. Investigatiile au ca scop atat diagnosticarea, cat si monitorizarea diverselor afectiuni. 

Preturile serviciilor de tip RMN pornesc de la 745 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, spitalul Premiere a obtinut un numar impresionant de recenzii, atat pozitive, cat si negative. Pacientii care au fost multumiti de servicii recomanda centrul pentru personalul eficient si politicos, in timp ce persoanele care au avut parte de o experienta mai putin placuta atrag atentia asupra lipsei de organizare si de interes. 

Concluzii

In cele din urma, centrele de imagistica prezentate in randurile de mai sus iti ofera sansa sa beneficiezi de un RMN cu sau fara bilet de trimitere in Timisoara. Fiecare optiune vine cu avantaje si dezavantaje, pe care trebuie sa le ai in vedere inca de la bun inceput, astfel incat alegerea pe care o faci sa fie cea mai potrivita pentru situatia ta.