Meniu

RMN Cerebral Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii cu simptome ale unei afectiuni ale creierului carora medicul neurolog le-a recomandat investigatia cu rezonanta magnetica pot efectua un RMN cerebral in Braila la una dintre clinicile de top din oras, care dispun de aparatura corespunzatoare si de specialisti in imagistica nucleara. Pentru ca vrei sa iti rezolvi problema de sanatate cat mai rapid cu putinta, scapand astfel de incertitudinea chinuitoare si beneficiind de un diagnostic precis, nu ai timp de cercetare a serviciilor medicale din oras.

In acest scop, informatiile din articolul de fata te vor ajuta sa scutesti timp si energie si sa mergi direct catre clinica din Braila care consideri ca iti va satisface in mod adecvat exigentele in ceea ce priveste diagnosticul imagistic.

Unde mergi pentru un RMN cerebral in Braila?

Nefiind specialist, nu este usor sa identifici care ar fi cea mai buna optiune pentru efectuarea investigatiei si iei in considerare chiar deplasarea catre un alt oras, in caz ca nu te satisface oferta pentru RMN cerebral in Braila. In tabelul de mai jos sunt incluse clinicile din oras cu servicii de RMN si standarde inalte in activitatea de diagnostic si tratament.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
550-800 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 550-800 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Personal de nota 10
 • Profesionalismul medicilor
 • Empatie fata de pacienti
 • Dotari de ultima generatie
 • Grija personalului si conformatia aparatului au permis examinarea pacientilor claustrofobi
Clinica Kaliophion
500-750 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 500-750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Eficienta si promptitudinea investigatiilor
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Aparatura moderna
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Acuratetea diagnosticului imagistic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor unde poti face un RMN cerebral in Braila

Daca nu esti genul care accepta recomandari si le urmeaza fara o analiza prealabila, iar aceasta trasatura a ta este evidenta si in alegerea clinicii pentru un RMN in Braila, atunci informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor fi de folos. Citeste textul de mai jos si vei afla detalii importante despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu tehnica medicala, despre personal, tarife si opiniile pacientilor care au calcat pragul unitatilor medicale din top.

1. Medima

Cunoscuta retea Medima, care promoveaza excelenta in imagistica medicala, este prezenta si in Braila cu servicii de calitate si aparatura performanta, cu ajutorul careia se pot efectua investigatii RMN de inalta rezolutie, pe toate zonele corpului: RMN cerebral, RMN coloana, RMN torace, RMN musculo-scheletal, RMN abdomino-pelvin, RMN san, angio RMN. Clinica din Braila dispune de aparatul RMN Siemens Magnetom Sempra 1,5 T, de productie 2021, deschis la ambele capete ale tubului, pentru a diminua disconfortul pacientilor in timpul examinarii. La Braila, echipa medicala este alcatuita din cinci medici, coordonati de conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, medic primar radiologie si imagistica medicala, avand competente in CT si RMN, supraspecializare in imagistica musculoscheletala si in neuroimagistica si peste 15 ani de experienta. Reteaua Medima, infiintata si condusa de prof. univ. dr. Gheoghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala, presedintele Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania, activeaza in 4 clinici din Bucuresti si 5 clinici in alte orase din tara, prevazute cu tehnologie ultramoderna.

Tarifele centrului Medima din Braila sunt afisate pe site-ul web. Pentru un RMN cerebral nativ vei plati 550 de lei, in timp ce un RMN cerebral cu substanta de contrast te va costa 800 de lei.

Pacientii apreciaza in cadrul recenziilor de pe Google ca Medima Braila este un centru medical cu servicii ireprosabile, personal de nota 10, profesionist si empatic, cu dotari performante si investigatii de mare acuratete. Unii pacienti mentioneaza faptul ca grija personalului si conformatia aparatului au dus la succesul examinarii, chiar in cazurile de claustrofobie si frica de RMN.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Clinica Kaliophion

Kaliophion este clinica de diagnostic imagistic a medicului militar Claudiu Leonida, care a investit in aparatura ultramoderna pentru a le oferi pacientilor din Braila o gama variata de investigatii: ecografii, biopsii, tomografie computerizata si o paleta larga de examinari cu rezonanta magnetica nucleara: RMN cerebral, RMN coloana, RMN torace, RMN musculo-schelatal, RMN abdominal, RMN pelvin si RMN san. Din dotarile centrului de imagistica face parte si aparatul RMN Siemens Magnetom Sempra 1,5 T, fabricat in 2021, avand un design deschis la ambele capete ale tubului cilindric in care este introdus pacientul.

Tarifele practicate de aceasta clinica pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru RMN cerebral nativ, pretul este de 500 de lei, iar pentru RMN cerebral cu substanta de contrast va trebui sa achiti suma de 750 de lei.

Pacientii apreciaza aceasta clinica pentru serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, eficienta si promptitudinea efectuarii investigatiilor, amabilitatea si empatia personalului, aparatura moderna, punctualitatea in respectarea programarilor. Totodata, asa cum reiese din recenziile de pe Facebook, medicul de la Kaliophion este apreciat pentru acuratetea diagnosticului imagistic.

Concluzii

Daca ai nevoie de o investigatie imagistica de calitate, poti accesa serviciul de RMN cerebral in Braila la unul dintre centrele de imagistica prezentate in acest articol. Ai toate sansele sa beneficiezi aici de o investigatie de calitate, de aparatura ultraperformanta, dispozitivul RMN Siemens Magnetom Sempra 1,5 T, de productie 2021, deschis la ambele extremitati ale tubului cilindric, pentru un confort sporit al pacientilor, chiar si in cazul celor care sufera de claustrofobie. Iti stau la dispozitie medici bine pregatiti, cu experienta, deosebit de apreciati pe piata de sanatate privata din oras.

Nu este nevoie sa faci un drum lung pentru efectuarea unui RMN cerebral, in acest sens Braila fiind o alegere de top atat pentru locuitorii judetului, cat si pentru orice pacient care isi doreste o investigatie la standarde ridicate.