Meniu

RMN Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o investigatie care aduce un plus decisiv in cazul diagnosticului si al tratamentului unei afectiuni: RMN-ul. In Cluj-Napoca sunt cateva clinici private foarte bune unde poti beneficia de acest serviciu.

Foarte important la un RMN este ca aparatul care il realizeaza sa fie unul de ultima generatie, pentru ca in acest fel datele colectate sunt relevante si de mare finete. Avantajul major al clinicilor din Cluj Napoca este ca sunt dotate cu aparate de ultra-performante.

Top clinici la care sa mergi pentru un RMN in Cluj-Napoca

Avand in vedere investitiile in dotarile echipamentelor din clinicile de mai jos, poti merge cu incredere sa faci un RMN in Cluj-Napoca, daca un medic ti-a recomandat aceasta metoda de investigatie. Iata spre ce locatii sa-ti indrepti pasii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Programare Online
Amethyst
1 Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 500 Ron
 • Servicii oncologice de calitate
 • Metode precise si eficiente de investigatie
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente si un diagnostic precis
Pro Medical
2
500 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 500 Ron
 • Servicii medicale personalizate
 • Aparatura RMN de ultima generatie
 • Imagini de buna calitate
 • Nu se respecta programarile
MedLife
3
660 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 660 Ron
 • Numeroase specialitati medicale la un singur loc
 • Diverse servicii RMN
 • Aparat RMN de ultima generatie
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Cluj-Napoca unde se efectueaza RMN

In clinicile din Cluj Napoca unde se efectueaza RMN, imagistica prin rezonanta magnetica ofera informatii pretioase in cazul urmatoarelor patologii: cerebrale (tumori, neuroinfectii, boli cerebro-vasculare, epilepsie, malformatii etc.), ale coloanei vertebrale (tumori, infectii, afectiuni degenerative), ale zonei abdomino-pelvine (diagnosticare in stadia incipiente a leziunilor maligne ce apar in sfera genitala feminine si masculine), musculoscheletala (leziuni ligamentare, meniscale, ale cartilajului, ale tendoanelor, ale muschilor, ale maduvei osoase etc.).

Iata in ce clinici de top din Cluj poti face RMN:

1. Clinica Amethyst

Daca te afli in cautarea unei unitati medicale in cadrul careia sa poti face un RMN in Cluj, te incurajam sa iei in considerare clinica Amethyst. Colectivul medical este bine pregatit in domeniul oncologiei si format atat din medici primari, cat si specialisti, contribuind semnificativ la desfasurarea unui act medical corect si atent personalizat in functie de necesitatile pacientului. Departamentul de RMN dispune de un echipament de ultima generatie – Megnetom Sola RT Pro Edition Siemens Healthineers. Datorita campului puternic de 1,5 Tesla si sistemului de navigare in timp real, radioterapia este ghidata atent pentru obtinerea rezultatelor dorite. Datorita contractului incheiat cu CAS, sedintele de radioterapie sunt gratuite.

Pretul aplicat pentru un RMN incepe de la 500 lei si ajunge la 1.500 lei.

Calitatea serviciilor oncologice si a metodelor de investigatie este ridicata, motiv pentru care multi dintre pacienti au acordat un rating ridicat activitatii clinicii. Multumita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie, toate metodele de examinare sunt ireprosabile, asigurand rezultate excelente si un diagnostic precis. Nici planul de tratament elaborat nu este mai prejos, acesta fiind stabilit in functie de istoricul medical si patologiile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la comportamentul neadecvat al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Amethyst
Vezi Pareri

2. Pro Medical Center

Misiunea declarata a Pro Medical este de a acorda servicii medicale personalizate potrivit nevoilor fiecarui pacient. Prin empatie, invatare continua, cercetare, profesionalism si corectitudine, care sunt valorile companiei, fiecare om este tratat in conditii excelente si cu aparatura de ultima generatie.

Tarifele pentru un examen RMN la Pro Medical variaza in functie de zona, astfel: un RMN de articulatii sacro-iliace costa 500 de lei, un RMN cranio-cerebral fara substanta de contrast (nativ) costa 650 de lei, iar un RMN de coloana vertebrala fara substanta de contrast (nativ) costa 1.200 de lei. Echipamentul de rezonanta magnetica utilizat in cadrul clinicii este un Elan 1,5 Tesla, care furnizeaza imagini de calitate foarte buna.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste serviciile oferite de Pro Medical. Oamenii care au ajuns la aceasta clinica au fost multumiti, in cea mai mare parte, de cum au fost tratati, de rezultate si de echipamentele moderne, iar altii sustin ca programarile nu se respecta si ca unii angajati sunt lipsiti de profesionalism.

3. MedLife

Clinicile Medlife cuprind toate specialitatile medicale intr-un singur loc. La Hyperclinica Medlife Cluj sunt 3 medici specialisti si un medic primar (dr. Adriana Ramona Boja) la specialitatea RMN. Reteaua de clinici private Medlife este recunoscuta in toata tara pentru profesionalism si servicii la standarde inalte de calitate.

La Hyperclinica Medlife din Cluj pretul pentru un examen RMN difera in functie de zona in care se efectueaza. Un RMN cranio-cerebral fara substanta de contrast (nativ) costa 660 de lei, un RMN de coloana vertebrala cu substanta de contrast costa 1650 de lei, un RMN cranio-cerebral + coloana cervicala fara substanta de contrast costa 855 de lei.

Cei care au mers la Medlife Cluj pentru investigatii si examene RMN isi declara, in majoritate, multumirea pentru experienta de care au avut parte, dar sunt si persoane care sustin ca au fost tratate fara profesionalism si ca managementul este unul defectuos. Unii spun ca timpul de asteptare este foarte mare la receptie, iar alti oameni au reclamat ca serviciul telefonic de relatii cu clientii lasa de dorit.

Concluziile noastre

Pentru orice afectiune ai avea nevoie de un RMN in Cluj-Napoca, este indicat sa ajungi la o clinica buna, ce este dotata cu un aparat performant. Imagistica prin Rezonanta Magnetica este foarte utila si relevanta, pentru ca ofera indicii clare in legatura cu diverse patologii, fiind preferata si pentru depistarea precoce a cancerului.

Din punct de vedere al acuratetii, IRM-ul se situeaza peste ecografie sau tomografia computerizata. Nu exista contraindicatii in privinta varstei pacientului care poate efectua un RMN, conditia fiind ca acesta sa stea nemiscat si relaxat, pentru ca rezultatul final sa fie unul de calitate.